Кърменето не предпазва децата от затлъстяване

Ползите от кърменето са известни, а идеята, че естественият начин на хранене предпазва децата от наднормено тегло и затлъстяване битува от десетилетия.

Обратно в новината

Коментари - Кърменето не предпазва децата от затлъстяване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Побъркаха се с това кърмене. Едно време е нямало такова нещо, сега голяма мода да си покажеш висналите сбръчкани цици и да се прайш на майка. Вече масова гледка.

абе вие нормални ли сте няма по гадно и нехигиенично нещо от кърменето и каква е гаранцията че секретите от твоето тяло са толкова полезни за детето ти от киселото мляко например .... и няма как детето да е мнотго интелигентно ако на възраст когато трябва да яде само и да се опитва да се обслужва още го кърмят отврат

Детето ми е на година и четири месеца и все още го кърмя,за мен това е най-прекрасния момент,който може да изпита една жена,жалко че се отказват от този момент някои майки,незнаят какво губят.

не разбирам минусите, но идиоти всякакви... синът ми е на 20 месеца 9 още го кърмя, по същата причина. поздравления, Gost!

На мен ми беше страшно неприятно усещането.Изнервях се и се свивах от някакво такова чувство между болка и дразнене супер гадно. Сега като се сетя тръпки ме побиват - може би погнуса е точната дума. Така че бързо бързо минахме на млека в кутии - сладка работа. Ако имам друго дете няма да го накърмя нито веднъж.

Децата трябва да се кърмят. Ако си търсите причина да не ги кърмите ще я намерите. Циците Ви така или иначе ще се променят.

Е, как най-любимото ми е, че кърмените бебета имали по-високо IQ. А междувпрочем никъде в статията не се споменава да се откажеш от кърмене в полза на химическите млека. Просто се обяснява съвсем логично защо кърмените бебета няма как да избегнат затлъстяването, ако не се хранят здравословно. Може би, ако бъдат кърмени до 21 години има шансове.

Е, по-високото IQ могат да го доказват само ако тестват родителите.

Тази статия предполагам е спонсорирана от някой производител на изкуствени бебешки млека? F*ck off.