Като Бил Гейтс: Мързеливите ученици стават успешни възрастни заради своята креативност

За мързела обаче може да има и психологически или здравословни причини, разкриват експерти

Обратно в новината

Коментари - Като Бил Гейтс: Мързеливите ученици стават успешни възрастни заради своята креативност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да станат като ДеБил Гейтс трябва да откраднат труда на някой, да го патентоват и после да прибират печалбата. Този с ампутираният мозък може само да плещи глупости и да плаща на медиите за да му пропагандират лъжите и му крият престъпленията

Ами те точно на това викат " креативност"! Ха ха ха! Да откраднеш труда на работливия си колега - било креативност!!! Пищовите за изпити май също са креативност!!? Пожелавам им такива креативни доктори да ги лекуват!

винаги съм казвал за себе си, че съм много успешен възрастен, направо велик гений.....

ЧИЧО БИЛИ ГЕЯ ПРОПУСКА ДА НИ ОСВЕДОМИ ЧЕ МАЙКА МУ Е БИЛА ВИШ МЕНИДЖЪР В IBM . ДАЛИ ЩЕ НИ Е ТРУДНО ДА СЕ СЕТИМ КАК Е ПОЛУЧИЛ ПЪРВИЯ СИ ДОГОВОР С IBM . МАМИН СЛАДЪК .

Внушавайте им тези глупости. И после ще искате икономика, кадри. И чакайте някой да ви нареди жълтите павета, или да ви пече хляб, или да ви поддържа турбините, които произвеждат тока. Ако ще и 100 атомни електроцентрали да построите, или да опашете страната с панели и ветрогенератори, ако няма хора, които да приведат в експлоатация турбините, ще си стоите на тъмно. Икономика не се прави с политически анализатори, журналисти, разни курви, наричащи се инфлуенсъри и експерти по комуникация, или татуирани охранители. За това трябват инженери, физици, химици, строители, а не мързеливци. И не слагайте снимката на Бил Гейтс до такива заглавия. Той не е останал с недовършен 4 клас.

или може би защото стават измамници и мошеници като Гейтс?

"Work Smart, Not Hard". Още от 4-ти клас съм била на тоя принцип - наште не ме карат да уча, аз си решавам кога какво да правя, от мен се искат резултати. Майка ми много държеше да се наспивам, а също и да спортувам, което ме е поддържало в добра физическа и психическа кондиция. Горе-долу внимавам в час, домашните ги пиша още в училище, вкъщи уча 20-тина минути на ден и останалото време живот здравей! Донякъде това, че съм помагала на "охраната" ми, която майка ми ми я "назначи" заради тормоз от зубърките, допълнително ме е мотивирало много да внимавам в час, защото след часовете аз й преподавам, а нямам време кога да седна да го науча. Е, после в гимназията с 20-тина минути учене ден се оказа, че не става, но това е друга тема. :)

Това не е БГ мама. Аре чупката с глупостите ти.

Демек- ученици бъдете мързеливи и посредствени и ще станете милиардери. Отворете мъзата на баба и спете и лежета там... пък те милиардите ще ви намерят сами. Аман!

понякога се забравя че бил гейтс е Бил Гейтс III, и не е първия милионер в родът му

Някой може ли да провери дали Филип на Елизабет 2 ми е някакъв дядо по гръцка линия. Ей, тъй, креативно. И дали ми е оставил наследство?

Да, особено ставаш креативен като ти напраскат 1 яка държавна поръчка на младини във фирмичката ти. Най-добре, от бюдожета на военните. Или, ако цялата ти рода е от ДС в сектор информационна техника и сигурност и почнеш като компютърен спец бидейки част от офиса им - пример, Васко Маслото. Тия приказки за добрия и умен капиталист ги разправяйте на баба ми.

Това са фактите, както и факта, че гея краде дори с гъза си.... Няма случайни хора след богатите, а те със зъби и нокти спират всеки, които се опитва са успее със собствени знания и умения.