17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.

Една зелена еуглена на 20 прави милиарди само защото е зелена еуглена, се нуждаем от спешен рисет - затриване на всичко и започване от нулата, както си му е редът - от еуглената лека полека до маймуната; белким второто ни сътворение се окаже по-успешно.

Не можах да разбера от какво точно е генерирала 900 млн приходи?

Пригответе се за края психически. Не е далеч.

Противна работа добре, че нашите полицай бдят да няма кражби на интелектуална собственост, че иначе не ми се мисли какво ще стане. Не крадете ноу-хау, а мислете ето някой като използват задниците си стават мулти-милионери, а представете си ако използваха мозъка си. Абе не си е работа, повече Гери Никол и тва е.

А аз се "чудех" защо нашият дебелогъз тиквоподобен пуска "творенията" си в социалните мрежи. Току виж някой му повярвал и му станал почитател, а той станал милионер съвсем сам! Но, за съжаление, нашата нация се топи и вече е под седем милиона и няма да може да му напълнят касичката. Затова пък той си има други касички - митницата, горивата, алкохола и цигарите, международния транспорт (като Косьо Самоковеца), а напоследък и енергетиката (леля Гинка). Само стойте и гледайте - за колко време тиквоподобният (щ)е стане милиардер!

Ей затова западната философия е обречена. Станала милиардер като си показвала устата или като сестра и си показвала задника. Само дето тия пари някой трябва да им осигури материално покритие иначе в един момент балонът се пука

Тъкмо това влязох да напиша. То и цялата им икономика е такава. Един голям, надут балон. Или гъз...кой, както му харесва.

Това само доказва, колко малоумна нация е американската. Просто е шокиращо, но е факт. Хора стават супер богати поради факта, че си снимат гъза и стотици милиони дебели чекиджии гледат. И това е пример за успех! Това е стремежа на младите. ДЕГРАДАЦИЯТА Е ТОТАЛНА при това не само в САЩ. Ние сме същите просто пазара ни е смешно малък.

Да ми даде едно милионче, ще я целуна където ми каже!

Продала е душата си на дявола, а останалите овце я следват

Абсолютно точно, зад такива аватари-марионетки стои истинската индустрия в сянка, която не иска да афишира реалните си намерения. А те са - да печели на всяка цена, от всевъзможни ненужни измислици.

Сама значи никой да не те знае коя си. Известна с това, че е известна и част от клана който отново никой не знае, защо са известни...това е достатъчно.