17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простотията с "лайковете" ги направи милионери...

Обикновено в Плейбой позират чисто голи.

И какво ще покаже? Много несъразмерно и неестетично изглеждащо тяло. Каква талия спрямо какъв мощен ханш. Несъразамерно и грозно. А лицето с пластични операции.

обикновено цьойганье

абе каква е тая мода с тия огромни задници . че чак се побъркали да си слагат импланти да им изглеждат още по -големи.отвратително незнам ко им ахресват

Не добро владеене на фотошопа. Там е проблема.

Хубавка е, но този задник ми идва малко в повече :)

Впрочем първоначално не я харесвах.. но с течение на времето осъзнах, че начинът, по който си управлява бизнеса, прави реклама на продуктите си чрез снимки, въвежда модни тенденции.. евала! Не случайно е най-младата милиардерка. И все пак успя да разчупи стандарта за външен вид. Вярно, никога не бих си направила такова дупе.. различна е Кайли. Интересна е!

Люспести с големи дирници. Аре нема нужда.

за да си вдигне рейтинга какво друго от това може да направи освен да си снима въз ГоУемия г*з !

Какво толкова ги кефи да си наливат силикон в задните части? Супер неестествено, а за мен и отблъскващо.

са явно ако някой метне по силна струя :)

Модата с големите задници дойде заради афинитета на чер.....те към тях. Та, за да им се харесат, се обезоброзяват. Иначе всичко останало й е ок.

Отвратително туловище !!! Що за ужас е това ?

Егати задника огромен! И това чудо е събрало 8 000 000 харесвания? Иначе за рекламно лице на ДСО РОДОПА е идеална!

За лайкове е готова на всичко...тъпо, тъпо и оня до нея е кат олигофрен.

Иначе за какво си го е пришила, мислиш?! Тя така и стана милиардерка - от харесване, събираха й пари феновете, за да стане най-младата милиардерка. Изобщо - нацелила е нишата отвсякъде! Признай си честно - ако ти предложат 1 милиард, за да ти зашият две баскетболни топки отзад, няма ли да се изкушиш?!

Голям, малък за.ник - има ли значение. Жената си има обожатели за този размер. Хайде стига сте хейтвали. Погледнете статуетките на богинята на плодородието отпреди няколко хиляди години. Същия размер, че и по голям. Най-веселата част от дира е да чета коментарите. Голям смях пада!

Ама е превърнала тъпотия в бранд, не е ли гениално?! :-D

Абе и за 1 000 000 ще се съгласи, ама нема кой да му ги даде.

И тя по примера на кака си - с голям изпъкнал изкуствен задник и с черен мъж в леглото. Какво им харесват на черните мъже, питам се... Казват, че имали огромни пениси. Друго не се сещам...

Поредното изместване на темата от това какво създавата като продукт това същество от жески пол, което не мога да нарека дама, върху телесните и части, PR и релкама. За мен това този пдоход отдавна се изчерпа и подобни жени вече будат единствено съжаление, то ясно че ще няправят всичко да са известни.

Татуирана пуска на разни африкански за пари

Милиардерка не е иска ти се да е със силикона

Никой не хайтва. Грозно е. А "обожателите" си правят че кии върху голите и снимки.

Всичко може да пишете, но тя е хубавица. Може да има нещо изкуствено, но всякак е хубава. И най вече доказа, че жените които не са кожа и кости са харевхаресвани и това са истински жени. А че е милиардерка на 22 г. говори че има ум.

Щом не и мирише лошо черния пръч да се оправя с него. Може би има проблем с обонянието?

На 20 години стана милиардерка, сега вече и в порно може да се снима, ако и е кеф. Пари вече не и трябват до края на живота

Хубавица е благодарение на пластиките по лицето, само намери снимки преди каква е била, и тогава пак я коментирай. Тази от главата до петите е изкуствена.

Тя дали успява някога да се облече?

Абсолютно не й трябва да се снима в порно.. това да не е някоя от нашите тука народни плеймейтки приличащи на травестити. И факт е, че продуктите й се продават.

Ми света си е прост, но понеже има вече прекалено много балъци, ще се намери и някой, който да ги скубе, а отделно от това и простата маса лесно се управлява

Не са виновни Кардашиян, че има толкова прости хора дето ги гледат и да им се кланят. Наистина жалко какво се цени в наши дни и какво продава. Явно повечето хора са си прости, еми да ги стрижат тогава. В България най- популярната в инстаграм е познайте коя - Николета Лозанова. Дори само в този сайт новините за нея са най- четени винаги. Правете си сметка.

Ако се облече, няма да знаеш къде да я разположиш в стаята, да не ти наруши Фън Шуй-я :)))

Отзад !

съсипаха хубавото списание от как умря дъртия , само джндъри по страниците!

Големият майстор работи на голям тезгях.

Пхах, да, ако става въпрос за разни дървета, нали? Хахаха

Това до Кайли ако си отвори устата и ще изръмжи.ми се струва че няма да е членоразделна реч.много примитивни.

Ми то не е малко нещо големият пенис

Тая да няма импланти в задника? Кошмар....

защо и тя си е мушнала силикона под мишниците, пари ли няма за качество?