Коментари - Кайли Дженър позира чисто гола за Playboy (снимка) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо и тя си е мушнала силикона под мишниците, пари ли няма за качество?

Тая да няма импланти в задника? Кошмар....

Това до Кайли ако си отвори устата и ще изръмжи.ми се струва че няма да е членоразделна реч.много примитивни.

Големият майстор работи на голям тезгях.

Пхах, да, ако става въпрос за разни дървета, нали? Хахаха

съсипаха хубавото списание от как умря дъртия , само джндъри по страниците!

Отзад !

Абсолютно не й трябва да се снима в порно.. това да не е някоя от нашите тука народни плеймейтки приличащи на травестити. И факт е, че продуктите й се продават.

Тя дали успява някога да се облече?

Ако се облече, няма да знаеш къде да я разположиш в стаята, да не ти наруши Фън Шуй-я :)))

На 20 години стана милиардерка, сега вече и в порно може да се снима, ако и е кеф. Пари вече не и трябват до края на живота

Щом не и мирише лошо черния пръч да се оправя с него. Може би има проблем с обонянието?

Всичко може да пишете, но тя е хубавица. Може да има нещо изкуствено, но всякак е хубава. И най вече доказа, че жените които не са кожа и кости са харевхаресвани и това са истински жени. А че е милиардерка на 22 г. говори че има ум.

Хубавица е благодарение на пластиките по лицето, само намери снимки преди каква е била, и тогава пак я коментирай. Тази от главата до петите е изкуствена.

Не са виновни Кардашиян, че има толкова прости хора дето ги гледат и да им се кланят. Наистина жалко какво се цени в наши дни и какво продава. Явно повечето хора са си прости, еми да ги стрижат тогава. В България най- популярната в инстаграм е познайте коя - Николета Лозанова. Дори само в този сайт новините за нея са най- четени винаги. Правете си сметка.

Ми света си е прост, но понеже има вече прекалено много балъци, ще се намери и някой, който да ги скубе, а отделно от това и простата маса лесно се управлява

Татуирана пуска на разни африкански за пари

Поредното изместване на темата от това какво създавата като продукт това същество от жески пол, което не мога да нарека дама, върху телесните и части, PR и релкама. За мен това този пдоход отдавна се изчерпа и подобни жени вече будат единствено съжаление, то ясно че ще няправят всичко да са известни.

И тя по примера на кака си - с голям изпъкнал изкуствен задник и с черен мъж в леглото. Какво им харесват на черните мъже, питам се... Казват, че имали огромни пениси. Друго не се сещам...

Ми то не е малко нещо големият пенис

Голям, малък за.ник - има ли значение. Жената си има обожатели за този размер. Хайде стига сте хейтвали. Погледнете статуетките на богинята на плодородието отпреди няколко хиляди години. Същия размер, че и по голям. Най-веселата част от дира е да чета коментарите. Голям смях пада!

Никой не хайтва. Грозно е. А "обожателите" си правят че кии върху голите и снимки.

За лайкове е готова на всичко...тъпо, тъпо и оня до нея е кат олигофрен.

Ама е превърнала тъпотия в бранд, не е ли гениално?! :-D

Егати задника огромен! И това чудо е събрало 8 000 000 харесвания? Иначе за рекламно лице на ДСО РОДОПА е идеална!

Иначе за какво си го е пришила, мислиш?! Тя така и стана милиардерка - от харесване, събираха й пари феновете, за да стане най-младата милиардерка. Изобщо - нацелила е нишата отвсякъде! Признай си честно - ако ти предложат 1 милиард, за да ти зашият две баскетболни топки отзад, няма ли да се изкушиш?!

Абе и за 1 000 000 ще се съгласи, ама нема кой да му ги даде.

Отвратително туловище !!! Що за ужас е това ?

Модата с големите задници дойде заради афинитета на чер.....те към тях. Та, за да им се харесат, се обезоброзяват. Иначе всичко останало й е ок.

са явно ако някой метне по силна струя :)

Какво толкова ги кефи да си наливат силикон в задните части? Супер неестествено, а за мен и отблъскващо.

за да си вдигне рейтинга какво друго от това може да направи освен да си снима въз ГоУемия г*з !

Люспести с големи дирници. Аре нема нужда.

Впрочем първоначално не я харесвах.. но с течение на времето осъзнах, че начинът, по който си управлява бизнеса, прави реклама на продуктите си чрез снимки, въвежда модни тенденции.. евала! Не случайно е най-младата милиардерка. И все пак успя да разчупи стандарта за външен вид. Вярно, никога не бих си направила такова дупе.. различна е Кайли. Интересна е!

Милиардерка не е иска ти се да е със силикона

Хубавка е, но този задник ми идва малко в повече :)

абе каква е тая мода с тия огромни задници . че чак се побъркали да си слагат импланти да им изглеждат още по -големи.отвратително незнам ко им ахресват

обикновено цьойганье

И какво ще покаже? Много несъразмерно и неестетично изглеждащо тяло. Каква талия спрямо какъв мощен ханш. Несъразамерно и грозно. А лицето с пластични операции.

Не добро владеене на фотошопа. Там е проблема.

Обикновено в Плейбой позират чисто голи.

Простотията с "лайковете" ги направи милионери...