Кайли Миноуг: Да се определяш за възрастен вече не е готино

Изказването й идва, след като качи новата си песен в TikTok, а хиляди представители на поколение "Z" направиха видеа, в които танцуват на нея

Обратно в новината

Коментари - Кайли Миноуг: Да се определяш за възрастен вече не е готино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кога е било ,, готино,"", тъпо псрче

И тая изплиска легенда...

Легена

Олицитворение на Блондинката: чаровна, неотразима, талантлива, стилна, безкомпромисна до последният детайл в работата си. С удоволствие гледам концертите и. Невероятно преживяване, изпълнено с талант, професионализъм, зрелищност за възприятията.

Това дето си го написала е олицетворение на Блондинката. Дано си жена.:) Не си спомням във времето, когато слушахме музика а не лъскахме бастуните на дупенцата на певачките, някой около мен да е казал: Чу ли великото изпълнение на Кайли Миноуг? Чуваха се имена като: Арета Франклин, Уитни Хюстън, Тина Търнър. Ма те не са блондинки и имаха основно таланта да пеят. Преживяванията си ги доставяхме по друг начин.

Супер е Кайлито! И новите песни са яки и изглежда добре и добре си живее! Много поздрави от мен!

Екстра е Кайли! Идеална за еталон и подражание на младежите. Много е свежа. Харизмата, енергията, постоянството и волята да работиш, да се развиваш, да си добър в това, което правиш, да се чувстваш и да изглеждаш добре на всяка възраст идват отвътре. Никакъв ботокс не може да изглади бръчките, които се появяват от много нерви и нещастие. А тая стигма за старата мома е типичното малоумно комунистическо мислене, което ще умре заедно с представителите му. Ако една жена няма деца - що няма. Ако има едно - защо няма две. Ако има три - циганка била. Ако роди млада - защо не изчака. Ако роди на 30+ - стара била, късно се сетила. Така че живейте си живота, както намерите за добре. И не съдете останалите.

Страхотно сте го написали! Браво от мен! Точно така е!! :-)

Така, така, така : и всички с ботокс лица на козунак

Още една от отбора "Стари моми". Не смятам, че подобни егоисти следва да бъдат еталон за подражание на младежите.

А ти защото ще останеш вечно млад, нали?!?