17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божествена Кайли!

Unikalna macka i kato pevica i kato chovek

Ех, тези миньончета като Кайли са вечно млади. Ако ми кажат да избера между Кейти Пери или Кайли. Вземам Кайли.

ша та излизжа с долните мустаци наведнъж

наборка!

И на 50 години може да стане майка (справка Кремена Халваджиян). А аз бих искал да бъда бъщата...

Винаги е била супер и като държание и излъчване и изпълнение. Няма да забравя, няправи невероятен концерт в София. Беше уникално. Яд ме е само, че не създаде поколение, а такива жени не трябва да се оставят така. Може пък още да не е късно?

жената беше болна от рак на гърдата, много отдавна е късно да създава поколение, по-важното е че е жива

Като си избираше метросексуални палячовци, не се получи. После се разболя и коварната болест всичко опропасти. Понякога разбираш, че е важно да живееш в мига, а не да го преодолееш.

Тая колкото повече одъртява се по убава става. А какво гюбре беше като млада (1987-1988г)

Гюбре ли, таа винаги е била щракалка

Ами помня я от средата на 80-те години на миналия век.Играеше в някакъв австралийски сериал.Лично за мен тогава беше съвсем невзрачно момиче.След няколко години почна да пее ,стана супер звезда и както казах почна да се разхубавява с годините. Разбира се това е лично мое мнение.Всеки си има вкус

До днес е Кралицата на Диското и образец на Блондинка. От момчета се превърнахме в мъже с музиката на Кайли. С удоволствие гледам концертите и на запис. Истински спектакли, наслада на очите, ушите и Душата. Всяко движение, всеки звук са премерени и изпълнени до съвършенство от Кайли. А групата и от мацки на инструментите и беквокалите е съвършенство от професионалисти украсяващо всяка сцена.

Дона Самър

Банани през Самър

Но не пречи да има две диско кралици. И Дона Самър и Кайли са неповторими!

славей.