17-11-2017 20-11-2018

Коментари

славей.

До днес е Кралицата на Диското и образец на Блондинка. От момчета се превърнахме в мъже с музиката на Кайли. С удоволствие гледам концертите и на запис. Истински спектакли, наслада на очите, ушите и Душата. Всяко движение, всеки звук са премерени и изпълнени до съвършенство от Кайли. А групата и от мацки на инструментите и беквокалите е съвършенство от професионалисти украсяващо всяка сцена.

Тая колкото повече одъртява се по убава става. А какво гюбре беше като млада (1987-1988г)

Дона Самър

Гюбре ли, таа винаги е била щракалка

Винаги е била супер и като държание и излъчване и изпълнение. Няма да забравя, няправи невероятен концерт в София. Беше уникално. Яд ме е само, че не създаде поколение, а такива жени не трябва да се оставят така. Може пък още да не е късно?

жената беше болна от рак на гърдата, много отдавна е късно да създава поколение, по-важното е че е жива

Ами помня я от средата на 80-те години на миналия век.Играеше в някакъв австралийски сериал.Лично за мен тогава беше съвсем невзрачно момиче.След няколко години почна да пее ,стана супер звезда и както казах почна да се разхубавява с годините. Разбира се това е лично мое мнение.Всеки си има вкус

И на 50 години може да стане майка (справка Кремена Халваджиян). А аз бих искал да бъда бъщата...

наборка!

Банани през Самър

ша та излизжа с долните мустаци наведнъж

Ех, тези миньончета като Кайли са вечно млади. Ако ми кажат да избера между Кейти Пери или Кайли. Вземам Кайли.

Като си избираше метросексуални палячовци, не се получи. После се разболя и коварната болест всичко опропасти. Понякога разбираш, че е важно да живееш в мига, а не да го преодолееш.

Unikalna macka i kato pevica i kato chovek

Но не пречи да има две диско кралици. И Дона Самър и Кайли са неповторими!

Божествена Кайли!