Кетогенната диета е с краткотраен ефект и крие рискове за здравето

Започва да има отрицателен ефект върху организма след няколкоседмично придържане към нея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мишките може да пълнеят, но аз познавам десетки хора, които се хранят с години по Кето начин и смъкват драстично. До момента, в който не решат да се върнат към "нормалното" хранене и тогава става страшно.

Абсолютни глупости. Храня се от години по този начин, а и има хора, които така се хранят по рождение. Кето храненето не е диета а начин на хранене. Кето храненето не е тъпкане с мазнини, както го изкарват а балансирано хранене с естествени мазнини съдържащи в месата, млякото, зехтина, кашкавала, сирената и т.н. Прием на полезни въглехидрати от зеленчуци и плодове. Така са се хранили дедите и прадедите ни. Някой тук май иска да ме убеди, че бялата захар и бялото брашно са много полезни ли? Или дадена индустрия закъсва и трябва да и помогнем като и ядем отровите!? Ай сиктир бе......изследвали някакви си "учени"...изследвали ми дедовия....Аз знам как се чувствах преди години като ядях боклуците, които неистово ни пробутват, и знам как се чувствам сега, когато се храня КЕТО! И разберете КЕТО храненето не е това, което ви втълпяват...четете и се образовайте! Не се поддавайте на подобни статии!

Добро утро. За тези малки детайли още преди година биех тревога под всяка статия за "кето диетите", ама тогава всички разбирачи ми обясняваха колко съм тъп. Запомнете. Всичко е в баланса и здравословното физическо натоварване. Всичко останало са модни течения, които сериозно могат да увредят вашето здраве.

е толкова "новото" и "опасното"? Джънк-фуд продавачите са финансирали изследване

хайде ти си яж химически обработените "здравословни" обезмаслени продукти, яж си ГМО брашното, захарта и всичко с транс мазнини, пък аз ще си ям естествените непреработени мазнини, плодовете и зеленчуците и да видим кой какво!? М.......Незнанието и писането по подобни теми е грешка и заблуда за хората!