17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами човекът си е искал, които пусне пусне. Бас хващам, че доста са му пуснали, а сега се правят на жертви, за да изкарат доларчета.

Светът се обърна ! Ако си поискаш от жена- пандиз ! Ако си поискаш от мъж- пандиз ! Сега да подгоним овцете ли ?

„Кевин Спейси е обвинен в сексуално посегателство срещу трима „МЪЖЕ“??? във Великобритания.“ Дори и „на зор“ да е, няма да си поиска от ИСТИНСКИ мъже! В най-добрия случай са се правили на „модерно ориентирани“!

При третия вариант - и пандиз и резил!

Сега, заети сме още с делото Johnny Depp vs Amber Heard, като му мине модата тогава другото. То Украина маина не е свършило вие с маимунски сертификати сте трънгали да ни занимавате...нали? За всичко има време....

Animal Abuse....

Трудно е да бъдеш мъж! Затова вече много се отказаха!

Ааа, сакън, зоополиция има...

Нее лесно да си застаряващ педераз

А ако не си?

На запад

Добре де. Това педераст или педофил е ?!?

В наше време така като чета значи преди да легнеш с жена или ... в наше време и с мъж вече, та трябва нотариус договор адвокати и най-вече требе да се следят на запис всичко което си правил щото инак тия дето са от женската страна след време почват да ревът, че не си им платил достатъчно и май били изнасилени! Абе то ситочкото отива на към коня у ряката де, и май май вече и коня и каруцата и сиганина и дацат и сичкото е у ряката! Бах го какво доживях секи втрои изнасилен!!!!!???? и се сетил, че е изнасилен след 5-10-20-50г че бил изнсилен!!!!

Обвинен за изнасилване на едър рогат добитък . Алинея 4 точка А. Със смъртен случай

Ама наведнъж ли?

Наистина е голям актьор.Сега каква му е сексуалната ориентация не ме интересува,но стана жертва на келепирджии,изнудвачи и търсачи на слава.Пък била тя и лай ..на

На клада миризлив гай

Само на запад ли? Случайно ли пропускаш НС и МС?

след женските #ме2 гювендии, ся и мъжки ли? или тия са трансджендър нещо?

То кво стана? Сега който и от двама да предложи само, ще се счита престъпление! То при това положение секс само след сватба и пак не е гарантирано, че няма да те обвинят в тормоз. Защото супругата може да не е била на кеф! Затова само в платени бардаци и деца в епруветка!

Долу ръцете от този ангел мръсни мачовци!

Оффф, то и мен една лезбийка ме покани у тях да гледаме филм. Изгледахме эилма. Оная си свали сутиена, аз й казах, че не се кефя на жени и си тръгнах. То баси какъв гей трябва да си че да тръгнеш да съдиш човека, че бил искал някога някъде си да те еве и чак сега да го поставяш на масата. Btw ей това ще затрие англосаксонската цивилизация. Изкривяването на правото.

Гадните рижави англосаксонци трябва да бъдат ебани в гъзовете

Досега само жените правеха пари с менте изнасилвания, но започнаха и мъжете. Изхода е: на всеки гъз - камера

Добре де аз не разбирам на запад подсъдно ли е да си поискаш секс? Тея хора как правят деца? Доколкото разбирам само е поискал, а онзи ако не иска може да откаже. На мен през седмица ми искат секс да ги съдя ли?

Обичам да гледам как се лижат лесбийки и после да им го туря в излизаните гъзове и путки

Възбуждам се като гледам как двама души ебът жена ми едновременно и когато я загреят и се качвам и и пълня дупето…

Децата вече се правят в епруветки, а в путките и дупетата се влиза за кеф

В казармата имах войник от някакво родопско село, казваше, че мъжете там масово клатели овцете и козите, а жените сидрапали взаимно клиторите

Бат Кевин ги пори наред! Няма мъжко, няма женско. И аз съм така...каквото ми застане на късмет!

същите адвокати. Намерили си бизнес. Защото сбърканата западна демокрация умира да защитава нарушени свободи на комерсиални "жертви"

точно така -гъз пол няма, давай сичко наред :-)))

ако има чувства - не