17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е, че целта от самото начало не е била да бъдат наказани, първо, защото вина не би се доказала и второ, защото е очевадно, че давността е изтекла. Важното е било имената им да бъдат очернени. Както се случи например с Мел Гибсън преди време.

К. Спейси сега наистина е от обичайните заподозрени ..

Сега нали стана модерно обратното - мъже да обвиняват жени, че са им "посегнали". След Истамбулската можем да очакваме примерно Техеранска конвенция за правата на мъжете, жертва на сексуално и пр.насилие

Може да ти е смешно, но точно заради това се подценява този проблем. Има много мъже, които са жертви на домашно насилие. Тъй като жените са физически по слаби то това насилие обикновено е психическо. Безпричинна ревност и скандали, налагане на своето мнение, изнудване чрез сълзи и използването на секс за награда или наказание са все признаци на домашно насилие. Заплахи за развод, отнемане на децата... Дори и при физически конфронтации нещата могат да загрубеят,дори и да не са бити достатъчно е да се ударят сами - полицията им вярва и мъжът веднага има проблем. Което на жените им липсва като сила е компенсирано от подлост и актьорски талант. Така че всъщност никак не е смешно. Почете по темата, нещата са брутални и още по страшно е когато жертвата е детето, а не съпругът, тъй като той поне би могъл да вземе мерки и да се отърве, но детето не.

Естет 77

Много си прав в по-голямата част от нещата които пишеш. Случвало се е по мен да хвърлят чаша и ако нямах бърза реакция, щеше да ме удари в главата. Сложих си ръката пред мен и после цял месец имах синка :) При друг случай, само защото изоставих едно момиче ми дойде в нас с някакво ново гадже да ме бие. Казала му, че съм я тормозил и биел :))) А аз НИКОГА не съм удрял жена, защото прекалено ги харесвам, дори когато са змии. Просто не е честно. По-слаби са физически, както сам спомена. Затова когато вече изпадна в такава ситуация, предпочитам да си тръгна и да не споря, да не говоря, да не се занимавам. При население 8 милиарда жените са повече с 2%, за какво да си хабя нервите, нека се чувстват победители, сега навсякъде има мат'рял :)))) Но го има това с тормоза от жени над мъже. Мога да дам поне още 10 примера за преследване и денонощен телефонен тормоз, но не ми се пише, много от вас знаят какво е една влюбена и ревнива жена :)))

Изобщо не ми е смешно! По мен жена нищо не е хвърляла, но познавам доста хора, които са малтретирани психически от тъпи шефки. Изобщо жена-директор е нещо противоестествено, нелогично и в крайна сметка - обречено на провал. Не случайно в световната практика успешните мениджърки се броят на пръстите на двете ръце и то, до колкото ги има са стартирали с парите на бащите или мъжете си.

В Америка няма давност. Явно не могат да съберат доказателства, в противен случай ще го съдят и след 100 години...

Доказателства не може да има,защото след много години някоя патицаа се сетила,че била тормозена,и всичко почива само на нейните голи думи.

Наистина. Нали Роман Полански още го търсят за секс с малолетна отпреди много години