17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Америка няма давност. Явно не могат да съберат доказателства, в противен случай ще го съдят и след 100 години...

Доказателства не може да има,защото след много години някоя патицаа се сетила,че била тормозена,и всичко почива само на нейните голи думи.

Сега нали стана модерно обратното - мъже да обвиняват жени, че са им "посегнали". След Истамбулската можем да очакваме примерно Техеранска конвенция за правата на мъжете, жертва на сексуално и пр.насилие

К. Спейси сега наистина е от обичайните заподозрени ..

Може да ти е смешно, но точно заради това се подценява този проблем. Има много мъже, които са жертви на домашно насилие. Тъй като жените са физически по слаби то това насилие обикновено е психическо. Безпричинна ревност и скандали, налагане на своето мнение, изнудване чрез сълзи и използването на секс за награда или наказание са все признаци на домашно насилие. Заплахи за развод, отнемане на децата... Дори и при физически конфронтации нещата могат да загрубеят,дори и да не са бити достатъчно е да се ударят сами - полицията им вярва и мъжът веднага има проблем. Което на жените им липсва като сила е компенсирано от подлост и актьорски талант. Така че всъщност никак не е смешно. Почете по темата, нещата са брутални и още по страшно е когато жертвата е детето, а не съпругът, тъй като той поне би могъл да вземе мерки и да се отърве, но детето не.

Наистина. Нали Роман Полански още го търсят за секс с малолетна отпреди много години

Ясно е, че целта от самото начало не е била да бъдат наказани, първо, защото вина не би се доказала и второ, защото е очевадно, че давността е изтекла. Важното е било имената им да бъдат очернени. Както се случи например с Мел Гибсън преди време.

Много си прав в по-голямата част от нещата които пишеш. Случвало се е по мен да хвърлят чаша и ако нямах бърза реакция, щеше да ме удари в главата. Сложих си ръката пред мен и после цял месец имах синка :) При друг случай, само защото изоставих едно момиче ми дойде в нас с някакво ново гадже да ме бие. Казала му, че съм я тормозил и биел :))) А аз НИКОГА не съм удрял жена, защото прекалено ги харесвам, дори когато са змии. Просто не е честно. По-слаби са физически, както сам спомена. Затова когато вече изпадна в такава ситуация, предпочитам да си тръгна и да не споря, да не говоря, да не се занимавам. При население 8 милиарда жените са повече с 2%, за какво да си хабя нервите, нека се чувстват победители, сега навсякъде има мат'рял :)))) Но го има това с тормоза от жени над мъже. Мога да дам поне още 10 примера за преследване и денонощен телефонен тормоз, но не ми се пише, много от вас знаят какво е една влюбена и ревнива жена :)))

Изобщо не ми е смешно! По мен жена нищо не е хвърляла, но познавам доста хора, които са малтретирани психически от тъпи шефки. Изобщо жена-директор е нещо противоестествено, нелогично и в крайна сметка - обречено на провал. Не случайно в световната практика успешните мениджърки се броят на пръстите на двете ръце и то, до колкото ги има са стартирали с парите на бащите или мъжете си.