17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тази очаквала ли е друго?

Супер е жената. Естествено изглежда. Такива жени в нашите географски ширини рядко се срещат вече. 60% от младите жени ходят с три слоя грим, слушат чалга, обличат се като уличници и се вживяват като такива. Чакат Бай Ганьо с ланците на врата и спортен анцуг да ги вземе на мерцедеса, независимо колко е стар, и да и пусне Преслава и цялата останала паплач на Митьо пайнера.

Момичета, дами какво ще кажете? И към нормалните мъже от този форум се обръщам (защото ги има и тях). Това нормалнолно ли е : 18 годишната дъщеря на Сидни Крауфорд, Кая Гербер била плоска, нямала цици (но това не й пречи да е топ модел със хонорар, вероятно по 30 хил долара на ревю). Сега Кейт Хъдсън, която се смята за най-сескапилната жена в света по мнение на мъже (не българи) била с големи "биберон", изцедени "биберон". Тя, която винаги се е славела с голям естествен бюст. Ми майка е станала, бре. На вас деца не ви ли се раждат? Как да изглежда кърмеша жена, виждали ли сте, знаете ли колко е източително за тялото? Как е изглеждала майка ви, когато ви е кърмела, за да се това, което сте сега?Ми с 10 кг отгоре, ето как, После се свалят. Вижте я на 15 сникмка като модел на бельо-хем е слаба, хем има гърди,преди да роди. В тубата имаше видео с нея, ами мъжете в коментарите на всички езици пишеха суперлативи колко е убийствено секси. Вие толкова ли вече свикнахте със силиконовите киборги у нас, силиконки, плейметопростутутки, естествените тяла на известни със сексапила си жени и красавици като Кая Гербер и Кейт Хъдсън, ви се струват грозни и пак не достатъчно красиви за Вашия висок стандарт за красота.. Искам и мнението на нормалните мъже. Кейт Хъдсън сексапилна жена ли? И Кая Гербер с лице като от картина и крака като на богиня

...Ъптьн, Кейт Хъдсън е дъщеря на Голди Хоун .

То се вижда, че е грешка.. Ъптън е длбре. Все рая. Разбира се, че говорим за тази мацка от с симката. стига женски дребнавости :).

Заради кърменето или заради 2 цици искаш да бъдеш удостоена с вечен живот? Каква ще е ползата да се дупиш и пъчиш вечно? :)

Га нагъваши кифтета кат мисирка не рива! Са що ривеш?

Нормално за повлекана...

....изглежда, че и мозъкът и е изцеден.....

С тия големи биберони сигурно е прецицало това бебе на всяко кърмене.

Защо на едни снимки е с изцедени, а на други с налети?

Едните снимки са преди кърмене а другите след, да можем да добием представа за какво става въпрос.

Не си се зареждала редовно с юнашко мляко.

Зареждат я и то редовно, ма в грешната дупка , и те така ...

Намали порното, че може само на ръчна скорост да си останеш. Ако не си девствен, още, как гледам какви ги пишеш. .Секса в реалността не този, който гледаш по порно сайтовете.