Коментари - Кейт Бланшет казва, че е "актьор", а не "актриса" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зле поддържани травестити!

А не може ли и мъжете да се наричат актриси, най-прогресивно е.

Предпочитам ретро "Усмивки от старите ленти": мъж с мъж и жена с жена.

‘Актриса’ е една от малкото останали професии с променящ се полов член. Професията и АКТЬОР, както за мъже, така и за жени. По същия начин както е директор, президент, медицинска сестра, доктор и тн

Сега ли се е сетила да се обижда на "актриса"!?

Защо се приема, че женският род е обиден, а мъжкият е този, който трябва да остане?

Срамувам се, че съм българка, когато чета колко прости, цинични и противни хора коментират...И резиденция да ми подаряват в тази варварска държава не я ща!! Ако не поумнеете ще ставате все по - бедни и изостанали, светът ненавижда посредствени глупаци.

Драга Ани, светът се пука по шевовете от посредствени глупаци. А на теб резиденция едва ли някой има намерение да ти предлага.

мани го тоя мангасар, троли от Факултето....където са модераторите на ДИР. Майтап. Затова мрази всичко българско.

Може да иска и чекия да си удари, ама няма как.

Отде ви изравят бе.

Доказано е от хилядни проучвания, че момичета които са станали лесбийки са се отвратили от поведението на бащите си по някакво причино - може сексуално насилие в ранна възраст или ако са били свидетели на тежка раздяла на родителите по вина на изневяра на бащата.Тогава намразват всички мъже. Същото е и с момчетата гей - най - често са ставали свидетели на безразборен сексуален живот на майката..Така че, добре е да сме по - въздържани, когато ги осъждаме за психотравмите, за които нямат никаква вина, а виновници са родителите им.

Дебил.

Те хетеросексуалисте, прочете ли статията?

Тоя е щатният руски трол към сайта. Като останалите руски слуги и него все на педалщини го избива, изглежда сред тях няма необратни.

Едип и Електра.

Kalin

Целия тия цирк е жалък и смешен.Ако една жена я е срам да е жена това е жалко.Има добри актриси и артисти.Нито актристите ще стана артисти нито обратното.Всеки си тежи на мястото.А Кейт е добра актриса но за артист не я бива.

Вървя си по улицата а срещу мен момиче като пеперуда - свежо, мило и красиво облечено. Зад нея върви един с тумбак и мръсни джапанки и подвиква "аре ма, ного си се забръзала". Разбрах,че са двойка и цялата ми представа за красавицата отиде в канализацията. Жена, която позволява да се отнасят с нея като с боклук си е чист боклук.

Като дете гледах все още с интерес касовите американски филми с добрия и лошия герой и бях наистина впечатлена. Но никога не се идентифицирах с приятелката/жената на героя, исках аз да съм в центъра на събитията, аз да съм главният герой в своя филм. Толкова е просто. Всеки има право на това независимо от пола си.

Поредната идиотщина. И какво ще стане, ако десет поредни години най-добър актьор е някой, който въпреки решението да не се делят актьорите на мъже и жени се окаже мъж по документи? Ще позная- Ще завалят упреци в секстизъм...Даже няма да се наложи да чакаме 10 години. А защо въобще да има женски и мъжки роли тогава? Ами който хванат да играе каквото му се падне, мъж, жена... Те зрителите ще отгатват кой какъв е.

Как ще и отива роля на АКТьор със страпон между кълките.

какъв/каква е тогава???

Само простите жени, които разчитат на животинското държат да подчертават криворазбрана женственост. Умните и уверени в себе си жени, нямат нужда да доказват на никого нищо. Тези дни имаше интервю с шестата по богатство жена в света - вдовицата на Стив Джобс - жена, чието богатство се измерва в милиарди. С нищо не парадираща, няма по себе си никакво бижу, освен часовник. Класа и стил, а не натруфена простакеса от чалга клуб. Намерете нейни снимки на се уверите. Пък можете да я наричате не само джендър, а каквото си искате, но до такива жени нямате достъп . Затова си обсъждайте евтината "женственост", от друго не разбирате!

Сополанко, Стийв Джобс е гения а не жена му. Дори да има арабска кръв. Надявам се, тя не е била издърпана от Victoria Secrets преди сватбата. Няма нищо лошо. И Иванка и Мелания са били там, но Тръмп ги направи дами. В случаят става въпрос за Жени, които не могат да бъдат засенчени, че са Жени, дори от сянката на богат и успял мъж. Едит Пиаф, Коко Шанел, Далида, София Лорен, Тина Търнър....НЕВЕНА КОКАНОВА. За тях мъжете говорим винаги както мъже за жени, при това с ВЪЛНИНИЕ в СЪРЦАТА а не между краката. Как да говориш безполово и да гледаш безполово на Богини? Намери си книгите за ХЕРМЕТИЗМА на древния българин, създател на Египет и съвременното мислене ЕРМИ Триждивеликият. Постулатите му до днес са основа на науката и философията. Един от тях гласи, че светът е съставен от Единството на Женската и Мъжка същност. Затова и в християнството пише: Бог мъж и жена ги СЪЗДАДЕ. Отделни същтности, чието взаимодействие създава Цялото.

Наричате ме "сополанко"? Самата "женственост" в представите на чалгата - проста, арогантна ,но с големи претенции. Тези, които сте изброила са имали акъл, затова са станали това което са станали. Вие сте проста,мадам. Само едната евтина външност не прави жената желана. Изгледайте в тубата има един филм - Хубавица.

Съгласен съм че вдовицата на Джобс показва класа и стил, но нейното богатството от милиарди е наследено именно от него, и тя и с това ще си остане известна - като вдовицата на Стив Джобс. Колкото до нейните заслуги, тя си е най-обикновена изперкала активистка живееща охолно, но лицемерно използваща наследството от мъжа си за да се бори за "социално ревенство", нещо което в природата няма как да съществува, или казано по друг начин - нека раздаде парите си, така че да е социално равна и с "простакесите от чалга клубовете" :D

защото те тресе та те къса злобата по парите й, но те са си нейни. ако хванеш някоя кифла бг от чалгарника със сигурност ще искаш татенцето й да има мангизи.ти си лицемер! а жената на Джобс дава буди пари за благородни каузи, но тъпата ти бегейска тиква това няма откъде да го знае

Аз живея от 17 години в Япония така че кифла от чалгарника трудно ще си хвана :D Мен злоба за пари нямя как да ме тресе, но тази жена притежава либерастийската помия наречена The Atlantic, където всеки ден величаят трансджендъри, феминистки, вегани, нелегални имигранти, и други undesirables, така че ако това са ти благородните каузи, нищо чудно че Тръмп е президент и пак ще спечели Ноември. А личните нападки и грамотността ти показва чия "тиква" каква била :D

тя и с нищо не е заслужила това богатсво. както впрочем и стив джобс

кой те пита па теб бе? аре, дрискай от злоба че живееш в кочина бг!

Шестата по богатство е шеста по богатство с парите на мъжа си. Не я давайте за пример като успяла жена

Вече имаме и "полово неутрални" холивудски звезди - светът тотално изперка.

изкукал бебишкер-джендър...

Изобщо не си разбрал какво е казала жената, спорно е кой е изкукалия.

Това беше пъ.вият филм на Изабел Юпер който гледах. До днес ме вълнува играта на девойче което плете и мечтае като девойка, гледайки през прозореца, за щастие и пътешествия. Плетачката на дантели ПРИКОВАНА В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА. Не физическите органи а ДУШАТА на това девойче е Женска и търси своето Женско щастие въпреки физическият си недъг.

Полът няма значение, обаче като се даде Оскар на мъж няколко поредни години и ще писнете пак.

да, практически резултата ще е този, 2 пъти по-малко награди и по-трудно ще се печелят.

Неновина. За разлика от българския, actor е дума без род в английския език...

Да, но има и "аctress". Както и "god" и "godess". Остатъци от по-стари времена. Явно това ги тревожи и искат да заличат съвсем женските наименования и да остане само едно, те и без това вече рядко се използват.

God - Бог Goddess- Богиня

Е, и? Каква логическа връзка виждате тук? Това показва, че има специална дума за богиня, както има и специална дума за актриса. Което по никакъв начин не имплицира логически, че actor има род.

"Не мисля, че имаме много специфичен за пола ни език и съм от поколение, където думата "актриса" се използва винаги в унизителен смисъл" Ами, сериозно???? Киното е построено като бизнес модел върху секси актриси и някаква история, в която са геори мъже. Кейт Бланшет Е една от актрисите възползвали се от този модел и продължава да получава милиони от реклама заради този модел. Трябва ли киното да бъде различно в 21век, ДА! Но не със смяна да думички и статуетки, а истински проекти. Хората искат приказки, истории, които остават класика. Това е работата на едно ново поколение режисьори и писатели, които да направят истории, в които жените не са само ай канди....

Хлебар - Хлебарка?

Ми може и "мъш" да е. Кво толкуз.

Каквото и да направи "Берлин" винаги ръкопляскаме. Проблемът е че всичко което стори свършва с катастрофа-я национална, я световна. Или и двете.

СОРОС, МАКРОН И МЕРКЕЛ СА НА СЕДМОТО НЕБЕ

Ама ако иска и да е кон, все едно някой го интересува. В ангийският е по-лесно, защото много от думите нямат род. Може би по естествен начин нещата вървят само към един род, може и да е натрапено. Факт е че прекаляват и се надпреварват да се определят като модерни, за да не ги набележат, че тогава става лошо. Като публични личности нямат шанс да плуват срещу течението.

Такъв тип изказвания бяха една от причините, поради които спечели Тръмп.

Еврейщини, Сър...

Сега ще си зашива ли пишка или още не

Няма ъгълче в обществените взаимоотношения, в което краварите да не показват тоталното си изтрещяване. И занапред ще става още по-голяма повърня.

Бланшет е Австралийка, а Суинтън - Великобрит.

викаш, вършица на австралийското кино? Леле, ми то холишит си е направо австралийска колония, сутрин аборигените им пеят преди закуска, следобяд имат разходка с галене на панди и кенгура. Като не си знае пола да не си вее деколтето ами да си направи пластични операции до степен да не си личи пола и тогава може нещо някой да й повярва, че не празнослови. Но така си е просто изкуфяло квичене. Толкова ли е изтрещяла, толкова ли я е страх, толкова ли е алчна и не й стигат милионите до сега? Никога не е късно, както да се осере така и да се измие, но напред с възрастта някакси подобните решения повличат още подобни.

айде още една кукувица мина към ЛГБТ "отвореното общество"

дават наградите в отделни категории, защото и в киното и в театъра има много повече силни роли за мъже, отколкото за жени и ако ги обединят жените ще бъдат в неизгодна позиция.

Те ще ревнат още преди да започнат да ги раздават.

Туй плашило Тилда, чиито снимка сте пльоснали, с право може да претендира за награда за "то".

ТАЯ АКО Е ПЛАШИЛО НЕ ЗНАМ ТИ КАКЪВ ЩЕ СИ... ЛАЙНО..РАЗМАЗАНО СМЪРДЯЩО ЛАЙНО...ЕТО ТОВА МОЖЕ ДА СИ ТИ

Апчеатааааааааааааааааааа!

Да не мастурбираш на нейни снимки ? Щото ако да - за психиатрията си !

Значи е и председстел, а не председстелка на журито. Сега очаквайте само жени да прчелят наградата, иначе ще ги обвинят в хомофобия. :-)

Естествено, че е председател. Няма дума "председателка, гений.

ама има дума "актриса"

И защо да няма?! ПредседателКА, учителКА, ученичКА, министърКА, кметИЦА, колежКА ... Какво лошо има в това, нали Господ е създал мъж и жена?!

Председателя на журито забременя...

Това, че баба ти така им вика не означава, че е правилно.