17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този акцент в зелено се нарича смарагд, уважаеми дирници.

Кой знае какво дала'топла прегръдка'няма работа ходи да прегръща деца прави се на бог. Този кралски паразитизъм трябва да изчезне. Тази ненормална държава живее още с миналото. Не ги уважавам англичаните 'имат лош О възп итание0

Това си е отговорна работа. Да посещаваш хората, да ги утешаваш, да знаят, че има кой да те чуе макар и за малко. За всяка една среща тя трябва да се подготви, трябва да остави добро впечатление за короната. Никой не я пита дали и се иска да иде, дали е спала, дали е болна или недоволна... Хванала се е на хорото и си го играе. Така и трябва да бъде - всеки да си гледа работата. А не: 'ох, не ми харесва това, не ми харесва онова...' На който не му харесва да се откаже от титлите и да прави каквото му харесва.

не пропускам да кажа - харесвам я, страхотна е, истинска жена.

Тези длъжности и протоколи съвсем са я изсмукали. Вече съвсем прилича на оглозгана скумрия.

да ми даде нещо топло ...

Браво бре.И то какво изобщо разбра от това.

ЦИРК!

Да. Обаче ако утре тя или Уилям кажат, че искат да напуснат този цирк същите ще ги охулите пък точно за това, че подронват престижа на институцията. Така че......циркът е пълен, да.

Коя е Кейт Мидълтън?!?

това е една изключително симпатична и усмихната млада жена,каквито ние в България не сме свикнали да виждаме и се дразним.

Повелителката на дебилите.

Виж как гласуването ще върви 80 на 20 процента.

Добре би било, да се прави разлика между 18 месечно момиченце и 18 годишно момиченце. А още по-добре е да се проверява текста преди да се публикува.

Благодарим сърдечно за зоркото око, с което сте чели текста :)

Хубава е.

не казва, че е красива.... то тва единственото красиво нещо в "двореца"

Протокол драги ми, СМЕХУРКО

От статията: "...Кейт бе взела на ръце 18-годишно момиченце" ;)

Браво, Кейт!. Както винаги стилна и неотразима като кралица.

Да. И някак си няма информация колко й струва роклята, колко обувките, палтото, дали са дошли в Братфорд с частен хеликоптер/самолет.....Тя нарушила протокола, ама това било толкова мило от нейна страна..... Не се заяждам, симпатизирам й. Обаче е толкова очевадно какво прави пресата, че чак е обидно да считат пубиката за дебели, които не разбират какво правят.

Разплаках се. Тука тиквата само Юнкер и лелички прегръща и целува.

Сега не чета, като дойде Кейт в Луковит да ги прегръща да ми пишете!

За Луковит ще чакаме нашата Калина да прегръща............., но нашето царско семейство единствено го интересуваха само имотите и далаверите............... С една дума:не сме улучили и на свястно монархическо семейство....................