Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак

Принцесата на Уелс направи видеообръщение, в което сподели, че започва химиотерапия

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия добави ЛГБТ движението към списъка с екстремистки и терористични организации, съобщиха днес руски държавни медии, цитирани от Ройтерс и БТА. Това направо влудява налагащите „новата нормалност“ дехуманизирани девианти, които стоят начело на западния свят, чрез свои марионетки като Урсула, Шарл Мишел, Макрон, Шолц и други подобни трансхуманисти. Стъпката е в съзвучие с решението на руския Върховен съд от миналия ноември да категоризира ЛГБТ активистите като екстремисти, което според представители на ЛГБТ-общността може да доведе до арести и преследване. Сред въведените мерки са закони, криминализиращи пропагандирането на „нетрадиционни сексуални отношения“ и забраняващи юридическата и медицинска смяна на пола! Още ли се чудите, защо за т.нар. „либерален Запад“ е толкова важно Русия и всичко руско да бъде отречено, обругано и направо демонизирано! Просто искат да превърнат Европа в Содом и Гомор, а руския народ продължава да дава „лоши“ примери, които отклоняват европейските народи от единственият „прав път“ на джендъристките и псевдопрогресивистки догми на новата им идиотска античовешка „нормалност“! Страхил Ангелов

Така е, Страхиле. Явно са те порнали отзад неподготвен. Това си е тероризъм. Другият път стягай здраво колана и стискай сапуна, това са най-добрите антитерористични мерки! Слава на Рушия!

Тавариш Страхил водку пил, после замаян гащи свалил. Прогнилият враг тогаз го издебнал и без да му мисли коварно го е*нал. Страхил се събудил с болки отзад разбрал, че е пил на ЛГБТ парад. Тогава решил света да изчисти и в дира подпукал тез терористи!

С рак се живее много години. Да не я мислим.

Богатите също плачат … болестта на века, не признава граници

Мила и лъчезарна жена невероятно майчинско излъчване притежава.Дано и се размине.

Дано се оправи жената и да си отгледа дечицата.

дано е нещо гинекол.защото ако коремен рак ме е страх да си помислям..

Не е задължително да е толкова страшно, дори да е в областта на корема. Дано да се оправи

Доста хора го знаем, НЕ Е ВЯРНО, че казва, че има рак!!! Слушайте оригиналното видео!!

напротив точно това казва защо ще минава на химиотерапия според теб

Да си бие бустерчетата редовно и ще и мине като на куче.

КЕЙТ пожелавам ти да си здрава и още дълги години да бъдеш красивата роза на Великобритания

Ти да не си им рода на тия?

Не, чистя им клозетите.

Тук вижадм пак започват идиотите да бълват

Погнусяващият щатен руски врякалник към сайта е наплескал поне 10 изродски поста - ваксините били, така им се падало на лошите врагове на господаря му от Кремъл и подобни - за да припечели някой друг клик. Разбира се дори той не е чак такъв имбецил да ги вярва тия неща - но какво го прави фактът, че не пропуска да припечели няколко стотинки от мъката на жена разболяла се от рак е очевидно. Не мисля, че съм виждал и наполовина толкова погнусяващо двуного като щатния руски врякалник тук, от години ги врещи все такива. Колко тъпоглав трябва да е за да може да се търпи бидейки това, което е ми е трудно да си представя.

Великобритания отчете 1 млн извънредни смъртни случаи заради прилагане на ковид експериментални инжекции: "Разделението на COVID: анализ на шокиращите 1 милион ваксинирани смъртни случая в Англия в сравнение с едва 61 000 неваксинирани смъртни случая" https://cutt.ly/iwBMBj9S Американски изследовател, който направи запитване към Системата за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS) на Центъра за контрол на заболяванията (CDC), откри 10 661,4% увеличение на съобщенията за рак в резултат на експериментални ваксини на генна база COVID-19. Случаите на рак в САЩ са повишени с 1140%, от статистика при военните в САЩ, тук амер. предаване Redacted дискутират това: https://cutt.ly/iwBMBj9S Това е документалният филм: Died Suddenly: https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html Това е реклама на спортно спонсорство от Pfizer: https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Sponsored

Отстраниха кръвопийците…. един по един

абе кофти..на никого не го пожелам

кълняхте и ровехте путин но всевишния ви наказа западна измет

ваксините работят бустера също

В Газа и унищожаването на невинни хора, тая разплодна и шавлива крава на мършите от Острова ми е през оная раота за нея. Боклуците от векове ни шибат и дерат.

Ковид бустера е.

60 години правят ваксина срещу рак, Ковид "ваксината" я направиха за 2 месеца!! Просто казвам...

През оная работа ми е............рекорден брой от рак на млади хора в САЩ. Прост няма лекуване!

изрод!

Благодаря!

Дано се оправи. Вашта мама антиваксърни дебили.

Не се напрягай много, че и без това си рисков...

РНК? Тройна доза?

Тъп, по-тъп, ...импотентен?