Коментари - Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак | Лайф.dir.bg
назад

Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак

Принцесата на Уелс направи видеообръщение, в което сподели, че започва химиотерапия

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РНК? Тройна доза?

Тъп, по-тъп, ...импотентен?

Дано се оправи. Вашта мама антиваксърни дебили.

Намаза ли се с вазелинче?

През оная работа ми е............рекорден брой от рак на млади хора в САЩ. Прост няма лекуване!

Не се напрягай много, че и без това си рисков...

изрод!

Благодаря!

60 години правят ваксина срещу рак, Ковид "ваксината" я направиха за 2 месеца!! Просто казвам...

Ковид бустера е.

В Газа и унищожаването на невинни хора, тая разплодна и шавлива крава на мършите от Острова ми е през оная раота за нея. Боклуците от векове ни шибат и дерат.

обзалагам се, че си миризлив ватник! Сиреч изрод!

така е. Някога, когато Оливия Нютън Джон бе диагностицирана със същото, беше...как да кажа...смяташе, че не би трябвало точно на нея, защото тя цял живот се е хранила и живяла здравословно. Ех, де да беше толкова простичко... :/

ваксините работят бустера също

"а е по-скоро - генетика" Евала бе дебил! Лоша генетика викаш? Знаеш ли, че всички черепи от 100 години насам нямат криви зъби и всички са 32 карата! Явно генетика се е сменила!

кълняхте и ровехте путин но всевишния ви наказа западна измет

Яла да ти сменя черепа бре кавал.?.Дарвин ли си ?

В еволюцията, няма "лоша генетика" иначе няма еволюция.

абе кофти..на никого не го пожелам

Аби я стига глупости и конспирации. Гледай си собствения живот и не мисли за човечеството. добре че такива индивиди като теб нямат достъп до власт и влияние.

Работи като принцеса на бивша световна империя, ограбила много народи по света. Тук обаче, си попаднал на място на поклонение, и на империята, и на принцесата и ще те наплюят, че питаш такива въпроси.

И аз мисля,че Мегън има лоша енергения- само да не се върне към децата й.

Отстраниха кръвопийците…. един по един

Както покойната ѝ свекърва Даяна, сама си е избрала начина на живот.

Погнусяващият щатен руски врякалник към сайта е наплескал поне 10 изродски поста - ваксините били, така им се падало на лошите врагове на господаря му от Кремъл и подобни - за да припечели някой друг клик. Разбира се дори той не е чак такъв имбецил да ги вярва тия неща - но какво го прави фактът, че не пропуска да припечели няколко стотинки от мъката на жена разболяла се от рак е очевидно. Не мисля, че съм виждал и наполовина толкова погнусяващо двуного като щатния руски врякалник тук, от години ги врещи все такива. Колко тъпоглав трябва да е за да може да се търпи бидейки това, което е ми е трудно да си представя.

КЕЙТ пожелавам ти да си здрава и още дълги години да бъдеш красивата роза на Великобритания

Като гледам минусите, разбирам колко сме наивни и лесни за манипулация. А англичаните са номер едно в пропагандата.

Великобритания отчете 1 млн извънредни смъртни случаи заради прилагане на ковид експериментални инжекции: "Разделението на COVID: анализ на шокиращите 1 милион ваксинирани смъртни случая в Англия в сравнение с едва 61 000 неваксинирани смъртни случая" https://cutt.ly/iwBMBj9S Американски изследовател, който направи запитване към Системата за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS) на Центъра за контрол на заболяванията (CDC), откри 10 661,4% увеличение на съобщенията за рак в резултат на експериментални ваксини на генна база COVID-19. Случаите на рак в САЩ са повишени с 1140%, от статистика при военните в САЩ, тук амер. предаване Redacted дискутират това: https://cutt.ly/iwBMBj9S Това е документалният филм: Died Suddenly: https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html Това е реклама на спортно спонсорство от Pfizer: https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Sponsored

Ти да не си им рода на тия?

Много са ти слаби хвалбите и пожеланията, затова те трият.

Не, чистя им клозетите.

Опитваш се да се учиш от по-умните от тебе, което е добре. Но мнооого бавно схващаш, отне ти над 5 години да се научиш да повтаряш тази ми реплика. Опитай да си намериш работа.

Тук вижадм пак започват идиотите да бълват

Да си бие бустерчетата редовно и ще и мине като на куче.

мри бе мангал долен

Доста хора го знаем, НЕ Е ВЯРНО, че казва, че има рак!!! Слушайте оригиналното видео!!

напротив точно това казва защо ще минава на химиотерапия според теб

дано е нещо гинекол.защото ако коремен рак ме е страх да си помислям..

Дано се оправи жената и да си отгледа дечицата.

Мила и лъчезарна жена невероятно майчинско излъчване притежава.Дано и се размине.

Богатите също плачат … болестта на века, не признава граници

С рак се живее много години. Да не я мислим.

Русия добави ЛГБТ движението към списъка с екстремистки и терористични организации, съобщиха днес руски държавни медии, цитирани от Ройтерс и БТА. Това направо влудява налагащите „новата нормалност“ дехуманизирани девианти, които стоят начело на западния свят, чрез свои марионетки като Урсула, Шарл Мишел, Макрон, Шолц и други подобни трансхуманисти. Стъпката е в съзвучие с решението на руския Върховен съд от миналия ноември да категоризира ЛГБТ активистите като екстремисти, което според представители на ЛГБТ-общността може да доведе до арести и преследване. Сред въведените мерки са закони, криминализиращи пропагандирането на „нетрадиционни сексуални отношения“ и забраняващи юридическата и медицинска смяна на пола! Още ли се чудите, защо за т.нар. „либерален Запад“ е толкова важно Русия и всичко руско да бъде отречено, обругано и направо демонизирано! Просто искат да превърнат Европа в Содом и Гомор, а руския народ продължава да дава „лоши“ примери, които отклоняват европейските народи от единственият „прав път“ на джендъристките и псевдопрогресивистки догми на новата им идиотска античовешка „нормалност“! Страхил Ангелов

Така е, Страхиле. Явно са те порнали отзад неподготвен. Това си е тероризъм. Другият път стягай здраво колана и стискай сапуна, това са най-добрите антитерористични мерки! Слава на Рушия!

Не е задължително да е толкова страшно, дори да е в областта на корема. Дано да се оправи

Тавариш Страхил водку пил, после замаян гащи свалил. Прогнилият враг тогаз го издебнал и без да му мисли коварно го е*нал. Страхил се събудил с болки отзад разбрал, че е пил на ЛГБТ парад. Тогава решил света да изчисти и в дира подпукал тез терористи!