Кейт Мидълтън като светъл лъч в мрачния траур на британската монархия

Принцесата на Уелс се появи в слънчев тоалет на първия си самостоятелен ангажимент след смъртта на кралица Елизабет II

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мидълтън като светъл лъч в мрачния траур на британската монархия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за месец видях 2 статии в подкрепа на Кейт и 2 срещу Чарлз...за Уийлям нито дума...определено ни подготвят за новия световен ред и новия рептил

Прекрасна жена. Пример как да се държиш когато влезеш в една от най-богатите и влиятелни семейства на планетата. Дискретна и търпелива. Сега ще я позлатят, защото отговаря на ценностите на монархията. Не като памукоберачката.

Тая помия да се гръмне веднага. Не си роб. Гой си.

Веднага.

Препоръчвам и да качи някое и друго килце, за да стане екстра!

lu4ka

О-хооо! Хазарски начин на мислене ли долавям???

не долавяш мислене изобщо :)

Всичко добре, но в отделение за недоносени да и дадат престилка.Все пак идва отвън, контактува с различни хора. Иначе прекрасно поведене и отношение

Никой не вижда очевидното. Преди жълтото беше запазения цвят на баба Бети и никой не се осмеляваше да го облича. Сега Кейт дава заявка, че ще е бъдещата кралица, но не четете между редовете.

Кейт, като се абстрахираме от външния й вид, който е за завист, се оказа един от най-интелигентните членове на кр.семайство. Искала е job-а, търсила го е ( семейството я праща нарочно в същия университет, където е и принца), получила го е и съвестно и почтено върши всичко, стискайки зъби. Знае, че за всичкоима цена. Издигна се до втората жена в кралството, след време първа. Нито една грешна стъпка, всичко е премерено и обмислено. Като ще премълча глупостите, които други извършиха. Умно момиче излезе тая Кейт.

Умно момиче излезе верно. Железен характер и дисциплина. Не всеки го може,колкото и да изглежда, че нищо не прави. Респект за което.

А то е защото, Уилям, нито носи рокли, нито дава интервюта на Опра - тоест няма какво да се пише за него. А Чарлз никога не с го долюбвали след изцепките с Камила и скандалте с Даяна..:)

Не, че имам нещо против, но: Ако разгледаш Гугъл изображения на Kate Middleton и сложиш филтър жълт цвят, какво виждаш? Аз преброих поне 10 различни жълти рокли, а снимките са стотици. Откъде ти хрумна това, кажи честно

Ако Кейт беше актриса - щеше да е от ранга на най-харизматичните, които с годините стават легенди. Ако беше политик, (което не е невъзможно да се случи, впрочем) ще е изключително влиятелна и силна.

Нищоправка, избрала си професията. Изобщо не ми се нрави. Човек, който иска да успее, си избира друго поприще. Съжалявам. Но колкото и да се прави, не е щастлива. Не че ме интересува де…

То тая освен глупости, нищо не знае да бръщолеви. Па и безработна даже.

Интересно ми е само с какво ще я “позлатят”. Сигурно със стария пеньоар или някой миризлив килим. Айде реалността е мааалко по-различна. Блаженни са вярващите. Пък да не говорим, че как беше….”обещаното се търсело повече от наследството”. Те някои “хора” обещаното не са си изпълнили, а камо ли наследството. А някои, като мен например, не ги интересува вече нито обещаното, нито наследството, нито нищо свързано с рептилското безцелно съществуване.