Кейт Мидълтън: Когато се научим да разбираме себе си, разбираме другите

Принцесата на Уелс призова британците да обръщат повече внимание на развитието на малките деца

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мидълтън: Когато се научим да разбираме себе си, разбираме другите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кейт е царицата, не оная кафява мечка

Гледам Бай Ганя пак е компетентен. Катрин от години защитава каузата за ранното детско развитие. Само за сравнение - още Петър Дънов говори за това, даже за пренатално възпитание. Но наш Ганьо трябва да оплюе и принизи, нищо че децата и внуците му са наблъскани по 36 в група с един педагог, обикновено зла соцлелка на пенсионна възраст, която им крещи и ги бие. Ганьо, също като американската десеторазрядна актриса Маркъл, не можа да разбере, че хората от английското кралско семейство не са знаменитости, а високопоставени държавни служители. Като е толкова лесно, "великата образована свръхинтелигентна и упомрачително талантлива" жена на Хари що си вдигна чукалата? А, изненадааа - ама то не било Холивуд, няма лъскави партита, а хората даже искат работа, и то от сърце.

Гладна уморена, със амбиции заредена, като хищна хиена, устремена ...

глупостш

Внимание! Само за цървули! Цървули, в "Лайф" се разказват истории за класа, финес и красота. Ако искате да четете за подовни като вас , търсете " Жизнь"!

Една жена приела съдба не лека, за да се чувства значима. Всичко е едно и също от хилядолетия. Само простите се възхищават на други смъртни, заради смъртното им социално положение. Панта Рей,

Таз Кейт говори мъдрости досущ като нашият Божинов!

Що за злобни хора сте Кейт е пример за воля, осъзнат избор и отдаденост Истинска принцеса, винаги в форма, красива и си знае задълженията ...да не би фаршивата мрънкаща негърка милионерка да ви харесва повече..Меганка???

Да, Мегьн ми допада повече, защото ми изглежда по-малко фалшива! ПП Пред думи, започващи с в или ф се пише вьв, а не в, не че нещо, но е хубаво да се знае родния правопис, когато се дават оценки на чуждестранни кралски особи!

Най-осъзнатият избор - да се оженя за принц!

Да ти кажа осъзнат е и това е разликата между двете - Кейт И Маркъл. Първата осъзнаваше какво я очаква, понеже познава порядките в страната си, и ѝ трябваше време да реши дали иска да приеме тази си роля. А втората го възприе като приказка - и заживяли охолно и щастливо, без и през ум да ѝ мине, че титлата идва със задължения, ограничения и други неприятни ангажименти. То не е като да минеш през марковите магазинчета да си понапазаруваш, да си поклюкарстваш с приятелки, да посетиш някое и друго парти и да се изфукаш с кралски бижута, или пък днес много ме мързи и ще се моткам, а може пък да ми се ходи на някъде и ще си викна самолта да ме закара.

Щот много се разбирате във вашата рода...Тази никога не ми е допадала, не че има значение де, но ми изглежда някак се неестествена ...

напротив много лъчезарна и красива

винаги във форма, винаги с усмивка, 3 деца.......а работата, с която се е захванала сега е важна и отговорна. Дано и в българия някой заговори на тази тема, че бг-мамите и дечицата им не се траят!

България ВИНАГИ се пише с ГЛАВНА първа буква!!! Казах ли, че си КУЧКА!!!

Откачалке!

Егати баналните глупости говори...

И аз мога така ама е на статия за мен няма хаха. Пример цитирам великия мислител Божинката: -Самурай без меч е като самурай със меч само че без меча

харесвам Кейт, желязна е.

Лаладжийка. Видяла жабата, че подковават вола ,та и тя да се изкаже

Другари, дайте де дадем!

Изкарват я умна говорейки тъпи клишета

Съпричасна е, не умна. И клишетата, за твой ужас, обикновенно са верни. Каква си мислиш, че е работата на психоаналитиците и психолозите?

Стрино, когато работиш на две-три места за да може поне да нахраниш децата, не ти остава много време. Така че трай от златната клетка. Ако искаш да направиш нещо върви в Африка и помагай на болните и бедните. Принцеса Даяна го правеше, а твоите думи са нищозначещи.

стрина на жена ти ..това е принцеса

Това, че някой ти харесва ЗАДНИКА - изобщо не означава, че чиниш 5 копейки!

Не е само работа, трябва и акъл. А Даяна правеше същото, което прави в момента и Кейт.

Ноу шит?

Каква е тази? Какво работи? Моля, не ни занимавайте с безработни хорица.

Платено съобщение

Когато няма какво да кажеш, рецитираш клишета. Поне няма да сбъркаш и да се разбере колко си глупав

извадиха най-силното си оръжие срещу Хари - хубавата Кейт да говори за малки деца, все едно нищо не е станало. И всеки почва да прави сравнения... не в полза на Хари и Меган.

Хубавата Кейт си върши работата , за това е тя там! А не да занимава света с личните проблеми на Хари Маркъл