Кейт Мидълтън ще бъде домакин на коледната служба в абатството

На събитието ще присъстват и британските звезди Бевърли Найт и Адам Ламбърт

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мидълтън ще бъде домакин на коледната служба в абатството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте нещо за моята любима Камила.

Така и не разбрах в какво се състои ,, работата,, на домакин на коледното тържество. Нещо като организатор ли е, да го подготви програма, хора , разместване, пристигане, нещо като конферансие ли? И у нас все се чудя какво работи ,, под патронажа на софийската кметица,, напр.

актриса, актриса, ама от време на време издъхва и става изкуствена. Кога ли ще изгърми психически ? За сега го раздава устойчива. Дълг се нарича, дълг - пред рожденото семейство - зада издигне статуса на рожденото семейство. Това за кралското семейство е още един медал на ревера.

Онаа възпрепечената на малкия брат сигурно се пръска от яд, че никой няма да ѝ обръща внимание по Коледа. Ни пари ще прибере.

Добре се справя с ролята.

Малка поправка - Адам Ламбърт е американец...а не британец.Общо взето...много гнусен тип

Никой днес не може да мери вокалните си способности и жанровата си универсалност с гласа на Адам Ламбърт. Имах късмета да го видя многократно на турне и намирам за единтсвено гнусен жалкия ти паническо-хомофобски коментар.

Гузен негонен бяга. Къде видя хомофобия в коментара ми? Аз съм либерал...педерасите не ме притесняват...нямам нищо против тях. Притесняват ме изродите ...като въпросния индивид. А за гласовите му качества не съм казал нищо,в крайна сметка щом "Куин" са го избрали за техен волал...шапки долу. Но си остава гнусар. Същото бих казал и за "Машийн Гън Кели" ...да подчертая че той не е хомо

Тва да неа парти, че да го хоства,

Тя не се казва Мидълтън, откакто е омъжена, предполагам

Супер, ще им свие сармите на всички.