17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това дело не е само за Джони, а за тази псевдозащитническа лудост в САЩ за жените...всяка втора е изнасилена от богат и тн...преди 20 години...стига псевдо фиминизъм, дано има адекватно решение по това дело за да се стреснат малко тези лесбогей организации...А иначе мноого е чаровен и талантрив Джони Деп...и играе с открити карти да има проблеми но е голям пич

Kakvo e napravila advokatkata na Depp. Nishto. Pravi si reklama . Amber ima dete ot Ilon Musk I tova e. Neka si muchat .

Оказва се, че Деп взима 2 3 вида наркотици (не,че го оправдавам,но всички звезди са наркомани и алкохолици) а тази Амбър взима всичко. Делото върви на живо в ютуб. Гледайте го, не пишете глупости на МАЙМУНИЦА !! Тази глътна вода ,този път. И ще е за урок на всички псевдо феминистки организации.

Адвокатката на Деп, разказа играта на Амбър. Интернет е пламнал от подигравки към нея. Автора май въобще не е в час с делото.

Още един изпаднал клоун ще се присъедини към цирка на наркоманите.

ВАЖНОТО е да ОСЪДЯТ Иванчева и Веска Меджидиева, затуй че КРАДЯХА от България , а даваха пари и се еббали с някакви африкански ДЯВОЛИ... А тия двамата- Деп и Хърд, явно са ТЪПИ и показват какво става когато двама глупаци са изнервени. Приказват само глупости като някакви простаци...Изобщо НЕ е смешно... СМЕШНО е когато се събереш с ТЪП мъж и имаш възможност да промениш живота си, но НЕ го направиш.. И после се ядосваш от тъпотията му.... Тогава си смешна !

Джони е класа!! А тази amber turd става ,само за групиране.

Ако искате да спасите жените от домашно насилие - просто не ги пускайте в домовете си, където те да сер-т по креватите, да ви режат пръстите и да ехидничат, че са прави защото са жени, а на вас мъжете никой няма да повярва поради полът ви.

Тук май е пълно с психари, иначе това дело не прави чест на нито един от двамата, а Джони много отдавна не е еталон за подражание, има емблематични роли да, но това че е зависим към субстанции си личи отдалеч, а това че се е оженил за жена по-млада от него с повече от 20 години показва че няма много на горния етаж. В случая излагацията за него е по-голяма, защото той е по-известен от двамата

После, що хората ставали педали?