Кейт Уинслет облече старата си рокля за премиерата на новия Аватар

Актрисата смята, че купуването на нови дрехи за червения килим е излишно пилеене на пари

Обратно в новината

Коментари - Кейт Уинслет облече старата си рокля за премиерата на новия Аватар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом и става и си я харесва, защо не!

Много превтасала е вече. Одърте.

Топ Милф

Кейт Уинслет е готина и небрежна мъжкарана. Даже леко неглижира естествения си външен вид, за разлика от другите холивудски фръцли. Естествена героиня, между другото нищо общо със сладникавия образ на героинята от Титаник, който искаше първоначално да и изгради Холивуд, което пък значи, че има характер!

Винаги съм харесвала Кейт Уинслет и и последните й постъпки доказват, че има защо и интутивното харесване не винаги е грешка. А и като погледне снимките човек....ми в старата сирокля, тя изглежда най-хубава от всичките. Много по-хубава от Зоуи , а и от другите

като гледам едвам се е навряла в роклята.....

А теб като гледам, реагираш като комплексирано тийнейджърче с дефицит на внимание ;))

Общо взето е ОК. Само малко мръвки изскачат под мишниците, но годинките не прощават на никого.

Стели, не се казва “Леситър”, а Лестър скуеър!

Не знам за кейт и другите, но Сигърни Уийвър е трепач. Тази жена изглежда супер за възрастта си.

Въпросът не е до парите! Като гледам по магазините, какво изобилие от дрехи, обувки, чанти и други подобни, се чудя, има ли смисъл и кога ще се продаде всичко това, независимо на каква цена. Също, моят личен гардероб с неща, без които би могло. Един филм по някаква телевизия ме потресе. Някъде във Венецуела , Европа изсипва излишни дрехи-огромно по размери сметище, цяла планина от парцали! И там е трагедията, че зад тези купища стоят суровини, енергия, човешки труд. Да, някой си е изкарвал хляба, създавайки всичко това. Но вредите за природата са неизмеримо повече! Известните са хората, призвани да дават пример за разум в потреблението на такива вещи. И не само това, коли, храни, промишлени стоки…. Затрупваме се с отпадъци, които биха били по-малко, ако производството и потреблението е разумно. Уж обичаме децата си, а в алчността и стремежа си към охолен живот, ограбваме без да се замислим ресурсите на техните деца и следващите поколения… жалко, че никой не проумява това!

За жалост, мога да дам само един лайк на коментара ти, който е абсолютно изчерпателен. Аз съм осъзнала вредата и съм намалила значително купуването на дрехи. А и никой не би ми казал "О, пак си с тези дрехи". Купуването на прекалено много дрехи ежемесечно е избиване на комплекс, който идва от липсата на самочувствие и опит за доказване пред другите. Или пък не знаят как да съчетаят това, което вече имат, и дрехите все не им стоят добре. Нека всяка жена, която планира покупка, си зададе въпросите: Това наистина ли ми трябва? Къде и колко често ще го нося? С какво мога да го съчетая? (Трябва да се съчетава с поне три други дрехи в гардероба)

бъчва за туршия.