Кейт Уинслет придоби супер сила за новия Аватар - задържа дъха си за рекорден брой минути

Най-удивителното нещо за мен като жена на средна възраст беше да науча нещо не просто ново, а свръхчовешко, казва актрисата

Обратно в новината

Коментари - Кейт Уинслет придоби супер сила за новия Аватар - задържа дъха си за рекорден брой минути | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При интервютата актьорите удобно пропускат факта, че преди потапянето е дишала кислородно-азотна смес, с която дори след няколко дни тренировки може да се достигнат 7 минути.

Дано да не се разочаровам от Аватар 2.

А колко са издържали тези които са я снимали? Стстия боза миш маш тъпотия, и минимум информация, да не говорим залитературна стойност

За апарат за гмуркане не си чувал, нали ?

Доста е секси тази кака Кейт. Много здраво бих я замоторил, ако се отвори възможност. Ама едва ли. Жива и здрава. А, наздраве!

Любима актриса !

Хубаво е, когато гледаш и четеш за добри актьори по света. Кейт Уинслет е една от тях. И след това се връщат в новините за българската аматьорщина в киното. Нямаме продуценти, нито един не става за тази работа. Имаме няколко прилични режисьори. Сценаристите са на ниво студенти. Оператори нямаме. Актьорите са много добри рецитатори. Винаги съм си мислел, че ако се направи един филм без диалог, ще се повдигне качеството на филма като цяло. Единственото, което имаме, е едно голо самочувствие. Миналата седмица гледах филма на онзи профан, Стефан Командарев за полицаите... Чух, че този човек по професия е психолог. Защо не се занимава с онова, което разбира? Нито знае как да постави камерата, нито как да изгради една сцена. Движението на актьорите и камерата са му като чужд език... И това ме му е първият филм в този дух. Това, че е излъгал някой да му дава пари за глупостите, които прави, не го прави режисьор. Нивото му е аматьорско. А продуцента му явно толкова разбира от кино.

Има един прост номер за това, който се казва хипервентилация.

То отдавна си минал 10-те минути с тоя номер, нищо работа !

"резервоар с вода от 3 406 871 литра" Какво значение имат литрите? И във вана, и в олимпийски басейн я стигам 2 минути, я не. Литражът е без значение, стига да мога да се потопя на нужната дълбочина.

Кислородът се абсорбира по-бързо при по-високо налягане, ИЗОБЩО не е същото дали се потапяш във вана или в 20-метра басейн.

Става все по-готина с годините.

Печатна грешка не 7минути...а 77минути...и излязла не заради липса на въздух а до тоалетна....

Аз мога под вода две минути и половина и никой от познатите ми не може толкова, а тая, баце, седем минути! Направо уникално!

Да де, ама тя ще вземе няколко милиона долара, а ти шепа пясък от дъното

The longest time breath held voluntarily (male) is 24 min 37.36 sec, achieved by Budimir Šobat (Croatia), in Sisak, Croatia, on 27 March 2021.

Смятай как свири...

Беше по- добра.

Харесвам я.

Wikipedia казва че може да се оцелее 3 минути без въздъх, и то ако си в безсъзнание (хабиш по малко кислород).

The world record for holding breath underwater is held by Stig Severinsen (Danish) who holds his breath underwater for 22 minutes.

Тва си е много готина пичка, и като беше млада и сега.

,,беше...., каза жалкият онанист, виждал пп....и само в порносайт. Тъп нещастник.