17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готин готин а не като вас силиконови татуирани курви и псевдо принцове

Уникален е! Като излъчване, като игра, за външен вид да не говорим! Толкова е секси, та чак боли! Имам чувстовто, че е мнооооого древна душа, събрал е много мъдрост и много скромност в себе си. Във филмите, даже когато поглежда без да казва нещо играе е лице, с очи, с душа. Просто не знам как да го опиша, невероятен е. Най-се впечатлих на времето с "Малкият Буда", просто таланта си е талант. Разбира се всеки негов филм е чудесен и във всеки има част от него, но и сякаш взима част от персонажа си. .... Спмням си, след филма Скорост в някакво интервю с присъщата си скромност, беше казал (по повод добрата спортна форма, в която е във филма), че трябвало да ходи на фитнес 2,3 месеца за по 2 пъти седмично, за да го постигне (блазе му, колко лесно ), но това от което бил най-доволен е, че спрял да подскача из стаята, докато си обувал чорапите :)))) Вече можел да пази равновесие:) Велик, Велик, Велик!

Харесвам го много. Има много нещастна съдба. Жалко, че не е намерил сила да стане родител след загубата на първото си дете. Има още време, пожелавам му да се случи.

Джони мнемоник!

++++++++

Харесвам Киану Рийвс и като мъж, и като актьор, и като човек ! Харесвам неговата философия за живота. Той наистина е много различен, различен от общоприетото холивудско клише. И не е вярно, че не е секси, и че не е добър актьор...Напротив ! Той е много харизматичен образ, в него има винаги нещо дълбоко недоизказано, повече от това, което ни внушава с ролите си. Много, много любим актьор ! Да е жив и здрав !

Прекрасен. Фин. Интелигентен. Различен. Не парадира и не занимава хората със себе си. Да е жив и здрав!

Пич е. И мислите са му добри, особено ми допада тая за пенсионирането. Обаче, пенсиониран, здрав и с кинти, това е яко, да!

Ама е за кратко със сигурност. То може и това да му е якото, де - младият човек си въобразява наивно, че животът е пред него и върши глупост след глупост. А реално с всеки изминал ден се доближаваме до неизбежното, което може да се случи и днес.

Обожавам точно неговият скромен и "скучен" начин на живот.

Е, пожелайте ми нещо хубаво и на мен, де..

Голям да пораснеш! И на праз - също!

много е добър, желая му цялото щастие и успех на света!

За мен Киану Рийвс е най-скромния холивудски актьор и същевременно толкова великолепен! Във всяка роля оставя частица от себе си и аз страшно много го харесвам!

Само Том Круз е по-слаб актьор от Киану. От по-известните, де. Не говоря за разните Скали, Арнита и прочее кинореквизит... Иначе наистина незаслужено много нещастия са му се струпали на главата.

Така е, но все пак са му се случили и 100 милиона щастия.

Винаги е бил супер!

Може да казваш ,че си скучен,но аз те харесвам.

кеану - дай си тилифона?

е тъй кат българин да питам - абе няма ли да му изровите някоя друга кирлива риза на тоз човек !!! поровете поровете! винаги има нещо в коша с мръсното бельо. не че нещо ама тук сме свикнали 3дни да ривуваме ореол около някого и след туй сами да си го изпонацапаме сътворения идеален образ.....айде дадох ви насока или ви предусетих накъде ше тръгнете очаквам мръсна долна статия с мръсни мръсотии за бат' Кеану да живей българщината хахаха

за нашите националисти е достатъчно че е от Ливан, като Стив Джобс който пък е от Сирия

Добър актьор, интелигентен и красив човек с жестока съдба.

Да е жив и здрав, и дано не се пенсионира скоро! За мен това е актьор, който може да направи интересен и най-тъпия филм!!!

да не е стругар в завода че да се пенсионира !? те тези си играят докат са живи и здрави само да им хареса сценарий и да ги потърсят а това ниво актьори са търсени и на 80години

Невероятен човек и актьор! Бъди жив и здрав!

Хубав е много

ВЕЛИК

Един от най-харесваните от мен актьори.Талант,чар,излъчване-всичко.Наистина много фин и истински. Да е жив и здрав,с още много филми да ни радва!

Безкрайно много уважавам този човек. Прекалено истински е за нашето време.

ГОЛЯМ Е!!!!

Две години по-късно излиза уникалният "Матрицата" ---------------------------------------------------------------------------------- Няма нищо уникално в Матрицата. Цялата концепция е взаимствана от популярните по това време в Япония "Сайбърпънк" анимета и манга

каза най-великия и световно известен корифей и критик в киното - г-н Никой (хахаха)

То може да е взето от много места. Идеята че света не е това което виждаме или не само, я има в различни книги. Но масово се взимат идеи и се преправят. Например Междузвездни войни първоначално е обмислян като ... уестърн. ;) И там се твърдеше, че са взимани от различни места идеи. Например за терминологията сключва договор с писателят Кастанеда, който преди това например издава книга с име "Сказания за силата". Иначе няма нищо общо, но ползва терминология. Джедаи май бе име на индийска секта. Събират се неща, преправят според представи и се оформаят като филм. Втарата и третата Матрица бяха проста някакви екшъни с ефекти. Те не носиха някаква идея.

Абе то и "Илион" и "Олимп" на Дан Съмънс са един вид преразказана "Илиада", ама пък Нямат нищо общо с Омир... Много си зле... анимета... :)

Наистина няма значение от къде е взета идеята, филма беше революционен за времето си, първоначално Уил Смит е трябвало да изпълни ролята, но е отказал, а след филма е споделил, че той е нямало да може да се превъплати така добре в ролята, както Киану Рийвс. Страхотен актьор, много земен, да му е честит рожденния ден.