Коментари - Ким Кардашиян се направи на Нефертити | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някак си ми изглежда доста смръдливо.

Много и е голем газо, не става.

прилича на луда...

Списание Vogue комикс за фрийкове ли е?

по-красива, ама го крият от вас, за да подхранват задните ви мисли към тази днешна булевардна звезда. Като я гледам, има бая защо. Хайде да си направим куййз - чий е по-по-най, на кардашларката или на Гери-Никол. Все пак си е наша, да изберем родното.

Аман от това чудовище. Но най-страшното е, че наложиха посредствената си пошлост на цял свят и младежта остава с впечатлението, че това са истинските ценности. Жалко, много жалко

Бах мааа тъз вещица не съ наева...черни.грозни..нема значение..стига да и смъди на газарника и да и сълзят очите

колко красиво го казахте :)

Ужаст....

Ъъъ, прилича на крава, източила врат пред ясла със зоб - никаква грация, никаква асоциация с известото изображение на Нефертити. Иман има подобна снимка, е там вече няма какво да иззлобея - докарва го, Наоми Кембъл също. Дори наща родна застаряваща бръмчалка от лекия жанср - Глория, е по-добре ситуирана откъм врат в сравнение с кака Ким..

Не зная за Нифертити, но Ким Кардашиян е "чифт очи, а останалото гъз". Поне на "очи" го докарва...

Смешно е да обвиняват бялата Кардашиян че краде от черната култура, когато 90% от черните жени ходят с перуки или с изправена коса , тоест крадат от бялата култура . А иначе Ким на корицата на Вог??? Бая са изпростяли. Че има бизнес жената, има. Ама стана известна с домашно порно все пак. Значи ли че порното е вече Мейнстрийм ????

Ким Кардашиян не е бяла.

също така в холувуд голям процент черните са избелени. а жените си вдигат косата назад, защото генетично са с по ниско чело.

Супер противно е всичко около тази бездарна пачавра. От където и да я погледнеш. Продукт на безумните Медии и изпростялата публика!!

От Нефертити лъха такава интелигентност! А тази си личи, че си е проста. Седнала да се сравнява. Двата образа нямат нищо общо. Достатъчно е да се погледне бюстът на Нефертити. Тези съвсем изтрещяха.

Нефертити, пардон-Травестити, сър

Че е "египтянка" от нашите, египтянка е, но само толкова...

Боже, божеее,! Колко мъка има по тоя свят, боже

Много дупена Не става

Би ли ми обяснил някой от редакцията, какви са тези тежки просототии? Локалните проститутки са ми ясни - плащат ви. Тия за какво ни ги навирате в сората.

Пардон, тя това си е.

Никога! Никога кардашка не може да се превърне в ХЕТСКА ПРИНЦЕСА.

Предполага се, че Нефертити произхожда от териториите на сегашна Армения. Бащата на Ким е етнически арменец. Защо пък не?

Тва не е верно. Допуска се, че е чужденка и, че най-вероятно идва от територията на Сирия. Пък и ти откъде знаеш, че е точно от Армения, а не от Грузия примерно?

Ми знам, щото очевидно за разлика от теб, освен да пиша, мога и да чета на няколко езика

Нефертити е хетска принцеса. През 1276г пр.н.е. цар ТА.НА.СА. основава Скитската държава в днешна Добруджа и отива на война срещу фараона ВЕЗОС (Рамзес Втори). Защото не обичал да воюва със съседи а в далечни страни за слава и богатства. Това го пише в ХРОНОГРАФИТЕ ОТ СЪТВОРЕНИЕТО НА СВЕТА на година 1812 от Сътворението. 3 десетилетия по-късно в същите хронографи е указано раждането на първия семит Авраам. Скитите на цар ТА.НА.СА. участват в битката при град Кадеш на страната на хетите. Добре описана в древните източници. Три хиляди колесници. Предимно скитски биги. Войната е позиционна и дипломатическа. Никой не иска да умира и от двете страни. Накрая завършва с мир и Рамзес Втори се жени за хетската принцеса Нефертити. Скитите тръгват обратно към Скития(Добруджа). По пътя част от войниците му останали в Иран и така се били появили ПАРТИТЕ. От българската дума ОТКЪСНАТ, ПАРЧЕ. "Арменците" са кръстени евреи през 1 в.н.е. от техния цар АБАГАР. Но не в Кавказ а в родното място на "арменците" - Киликия. Те и до днес са най-много там, в Алепо, Сирия. "Арменците" са арменци, колкото турците са троянци или албанците-черкези от Кавказка Албания са Косовари. Самите "арменци" се самонаричат ХАИ. Писмеността им е вариант на иврита. Синовете на братовчедката на царица Мария Лакапина и комит Никола не са АРмен или АСир а Мойсей, Аарон, Давид и Самуил. Последният убива братята си по еврейски обичай и става цар на България. А Ким Кардашиян не е дори арменка - фамилията и е една от познатите в България от 500 г Кардаши, Лингури и Копанари. Кардашите крадат само с поглед. Това им е етническа идентичност.

Ано, да те изненадам лошо. И аз чета и пиша на няколко едика. Арменския може и да не е сред тях, но на английски намерих само един личен блог на арменец, в който се твърди, че Нефертити била арменка. Блоговете на арменски може да са повече. Не знам и няма пи едно научно доказателство в подкрепа на твърдението ти. При всички случаи, макар произходът на Нефертити да не е доказан, официалната теза, която се приема в историческите среди, е че тя е племенница на аристократ по име Ай. Тъй, че ай сиктир с арменската следа. И друго нещо. Ако Нефертити беше арменка 100% щеше да е с грозен нос. Както всички арменци.

Пак идва от близкия изток, със сигурност не е скандинавка.

Галите излизат от ГАЛАТИА .... държава на изток от столицата на Мизия анатолийска Троя. В Анатолия(Анадола). На север е Фригия на Цар Мидас от българските приказки. Фригите са преселилите се в края на неолита от днешна "северна македония" БРИГИ. Кадм е създателя на буквите. Фригиец, който се жени за "северномакедонска принцеса" от Лихнида(Охрид). Завладяния днес от гърците остров Тасос е открит и заселен от фригиеца ТА.АС. Кюрдите са древните вавилонци, които са близки кръвни наследници на мизите. Кюрдите са арийци а не семити. Затова днес имаме еднакви пред юдославни и предислямски традиции: на кюрдската Нова година, Зороастрийския ден Навруз, българите празнуваме Заговезни. И двата народа извиване хора в КОЛО от мъже, жени и деца, прескачане кладите за здраве, пеем химни във факелни шествия, въртим огнени топки и ги хвърляме. Първите араби завладяват Близкия изток в края на 7-ми век. НО, Мохамед е роден не в Мека а в арийска Петра. 100 г след смъртта на Мохамед джамиите се строят обърнати единственно към Петра. Дори след Първата гражданска война в исляма и разделянето на шиити и сунити. Чак 100 г. след смъртта на Мохамед е Втората гражданска война в исляма между сунити и сунити. Тогава "свещенния" град и черния камък КААБА се преместват от Петра в Мека. Първата джамия построена към Мека е в ....Пакистан. 3 столетия след това Омаядите строят още джамии обърнати в посока успоредна на линията Петра-Мека или направо на юг към Сахара(джамиите в Испания и Мароко). Фригийската Черна Афродита, която римляните пренасят от Фригиа в Рим, по заръка на свещениците че Тя ще спаси Рим от Анибал, е от същият метериорит, от който е "ислямската" КААБА. Близкия изток съвсем скоро се е оциганил. Близкоизточната Зинобия е била много по-успешна спрямо римските императори от Клеопатра. Императорите са и лежали ПОБЕДЕНИ в краката и а Тя е била действаща Царица. Зинобия е изобразявана полугола и ловуваща царица. Немислима същност за жена в семитските, юдейски, тюркски, гръцки общества. В Рим тази същност е в самото начало, когато мизийците на Еней още са разделени етнически от латините: Майката на Ромул и Рем е жена-войн наричана на тотемното животно вълк - ЛУПА(Вълчицата). Оттук е баснята за отгледаните от животно вълчица основатели на Рим.

Но не и арменка! Баси простотията. Да разправяш, че Нефертити била арменка ... Ако не беше прекалено жалко щеше да е много смешно. И то да го заявиш това и са си твърде убеден .... Ужас! Аз не мога да си го представя!