17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте плюли по Катрин! Аз също съм с кльощави крака и изобщо не ми личеше че съм раждала когато ме изписваха,с изключение естествено на коремчето. Грим и прическа нямах, но ако се беше постарал кралския коафьор щях да съм блестяща. Въпреки че родих с епизиотоммия, не можех да сядам две седмици, но бях в прекрасно настроение.

Айде и аз като мъж да кажа. Катрин си е супер! На другата бих казал - гроздето е кисело. Това, че тя не може така, не означава, че Катрин е "антигерой".

Повечето коментатори пропускат смисъла на това, което казва Кийра, а то е че в днешно време се изисква от една жена да изглежда по определен начин дори часове след едно от най-трудните във физически аспект събития в живота й. Винаги като на витрина. Разбира се, че има жени, които имат леки бременности и раждания, кротки бебета и по-късно деца и т.н., но реално те са малцинство. В повечето случаи това не е така. И Катрин ако беше обикновена жена може би нямаше да изглежда по този начин. Но ето, че тя е в ситуация, в която или по собствено желание, или по натиск от кралското семейство, тя трябва да дефилира часове след раждането. И не само тя - стотици селебритита, модели и т.н. постоянно ни представят една илюзия "Аз съм винаги перфектна и секси". и много жени и момичета се хващат на този трик. Имам познати, които за да излезнат от болницата в добър вид ядяха по 2 ябълки и 1 кис мляко на ден в последните 2месеца от бременността, друга пък беше на 7кивита на ден след раждането, за да отслабне бързо. 10г по-късно и двете нямат собствени зъби в устата, но... бяха в 'перфектна форма' след раждането. Естествено + грим, прическа, токчета, без това накъде? Това е опасността от пропагандирането на илюзии - някои се потискат и като че ли напук нагъват, други изперкват на тема перфектност и тегло. А уж този момент на раждането не би трябвало да е за такива проблеми, нали?

Нищо подобно! Изисква се не от жените, а от (някои) принцеси!!!

Ами Катрин има специален статут и е принудена да изглежда добре. Също и други известни личности. Тези момичета, които им подражават сляпо и не мислят за последствията, трябва сами да си направят сметката. Това, че искат да се сравняват с някого, който не им е по мярката си е за тяхна сметка и никой не им е виновен, че не им стига акълът. Аз съм за Катрин, която наистина изглежда добре и не си мислете, че това нищо не й струва. Освен това, когато едно жена роди, това не означава, че трябва да занемари здравето си и добрия външен вид. Освен това

Ами Катрин има специален статут и е принудена да изглежда добре. Също и други известни личности. Тези момичета, които им подражават сляпо и не мислят за последствията, трябва сами да си направят сметката. Това, че искат да се сравняват с някого, който не им е по мярката си е за тяхна сметка и никой не им е виновен, че не им стига акълът. Аз съм за Катрин, която наистина изглежда добре и не си мислете, че това нищо не й струва. Освен това, когато едно жена роди, това не означава, че трябва да занемари здравето си и добрия външен вид. Освен това

Аз също съм на мнение, че всеки прави своя избор и тъкмо затова подкрепих с гласа си Катрин, а не Кийра, чиито роли в киното харесвам много. Може би Кийра трябва да приеме, че има жени, чиято физика им позволява да изживяват раждането на дете по друг начин. Със сигурност Катрин е образец за подражание и може би има натиск в обществото, изразяващ се като пример, който да следваме. Но различното мнение не бива да се изказва чрез нападки към другите жени, които имат повече късмет от нас да раждат по-лесно. Аз лично не можех да изглеждам така добре като Катрин след раждането на двете си деца, но точно 10-15 минути след раждането на моя внук, дъщеря ми изглеждаше, все едно не е раждала. Просто се радвам за нея, съчувствам на тези като мен и това е.

Аз не мисля, че Катрин просто така изглежда добре, защото има добри гени или късмет. Диетолози, треньори, фризьори, гримьори, имидж-мейкъри, един куп хора се грижат всяка секунда пред камерите Катрин да изглежда супер. Освен това... не мисля, че тя е родила тогава когато казват, че е родила. Особено с първото дете се виждаше много добре, че не беше бебе на няколко часа, а по-скоро на няколко дни, ако изобщо е било наистина нейното дете в ръцете й пред тълпата, а не някое друго предвид рисковете за атентат.

Въпрос на перспектива! Да, децата не се раждат лесно, има болки, има кръв, има много труд и благополучния край на положените усилия - родило се е детенце, живо и здраво, твое собствено! Това може да е повод единствено майчицата да цъфти от радост или да плаче от щастие. И да, няма да е в най-добрата си форма или пък тъкмо напротив - именно тази е най-добрата форма, когато току-що е дала живот!

Всеки си изказва мнението, всеки изглежда, както си иска или поне се старае. Кейт иска да се представи в тази светлина, Кийра иска да провокира и успява. Подкрепям Кийра, поне не прави впечатление на марионетка.

В Англия и обикновените жени си ги изписват след естествено раждане, същия ден. Разликата е, че Катрин си отива в дом с 50 души медицински персонал, а деугите с една жена, която идва всеки ден по 2 часа. Усилието е било в усмивките от вратата до колата. За сутогатна майка и дума не може да става. Катрин не е проблем да я жертват при смърт по време на раждане. И е далеч по състрадателно “драматично” за монархията от проблеми с претенции при сурогатство.

Текстът да се чете: Писна ми от вас гнусни лъжливи люспести...

Вече коментирах, че съм сигурна, че Катрин не е родила. Смятам обаче, че има големи проблеми в България за българките. Лошо отношение и лоши хигиенични условия. СТРАХ за детето и за родилката. Никоя българка не е запомнила с добро първия си контакт с детето си. Това е помрачено. Мога да пиша още по темата, но тръгвам за работа и пожелавам хубав ден на всички българки.

Браво на Киара,разобличи я веднага!Зле изигран театър от Катрин и сие!За следващия път да се постараят с постановката.Да отработят стойката и походката на бременна жена!Нещо и по краката да измислят.Те откъде да знаят,как изглеждат крака на бременна и защо изглеждат така!И по реалистични възглавници следващия път,че единия път с каквато влезе с нея и излезе!

Който го може го може...който неможе хленчи...!

Вие сериозно ли? Цяла анкета,Дир!

Харесвах Кийра Найтли, но вече не!

Аз също я харесвам,но тя наистина не жена тип майка самата го казва., аче раждането е тежко така е.а Катрин е страхотна жена...

Катрин е родена за мама ,пожелавам и още едно:)..Сори Кийра но явно не си.

Харесвам и двете, но Кийра много се изложи според мен. И ми се струва, че има нотка завист?! Ще рече човек, че насила е раждала.... В крайна сметка Катрин не е случайна и би било недопустимо да се яви с лекета от кърма по блузата или мазни корени на косата нали?!

Женска злоба, хормони и липса на секс

ne e tova, a namek 4e princeseta ne rajda , koeto go vijda ne samo Kiira.

Ако Кийра беше принцеса... Катрин щеше да я "нарежда". Ама, съдбата друго решила.

Катрин е стряхотна жена..И зад това да изглежда така добри ..стои усилие.достойно за уважение

Кира е слаба актриса, но го е казала добре. Катрин не казва нищо, но е перфектна актриса.

Анкета-ГЛУПОСТИ НА ДИР!

Кийра е холивудска кифла от блатото! А това казва всичко... Точка!

И каква е Кайра - някаква артистка,жадна за 5 минути слава. Може би търси някой да я наеме да играе в някой филм,а вече продуцентите се усетиха,че ако и кажат ,че не става ,след 50 години го обвиняват в изнасилване. Това е модата на кифлите в ХОЛИВУД, да оплюят някой нормален човек,затова тая иска да каже нещо за Кейт,ама кухата лейка е светлинни години назад от изисканата Кейт. Само злоба,простотия,завист и глупости в развратния свят на холивудските боклуци. Не казвам,че всички са такива.

Аз харесвам Катрин...жена която знае какво иска, а Кийра малко ме очудва ..какво иска да види полекана Но не Катрин е принцеса...

Работата е там че катрин изобщо не е раждала. Сурогатните майки са за това. Смешното е че възглавницата дето носеше след раждането изглеждаше по голяма от тази дето носеше преди да роди....

Пишеш глупости!И защо да не е раждала?Само защото е излязла навън добре изглеждаща 7 часа след раждането ли?Е това може ли да е критерий,още повече е родила принц престолонаследник?

Ти виждал ли си бременна жена? С постоянно отекли ръце и крака, едва клатещи се на равни обувки, а за токчета да не говорим, дишащи като локомотиви дори когато са седнали...

Що за откачалка с истеричнозлобен коментар? Тая явно наистина не може без драми и драматизации и без да е център на вниманието. Раждането - тежко или леко -е естествен и нормален процес. Е,да, ако решиш да раждаш след 35 най-после си готова е по-тежко, но и в тоя случай няма какво да го описваш като кървава драма

Какви са тези ужасии ,Кийра не е ли чувала предварително как се ражда!Ражда се нов живот и много ясно , не е лесно.Някои раждат лесно,други по трудно,всяко раждане е различно.Само ,че Катрин ражда престолонаследник ,жив и здрав,хората очакват да го видят,събитието е радостно ,извънредно,тържествено и как трябва да изглежда пред света,,вече е родила,тя си знае как,но какво иска да каже певицата,Катрин да не се радва,да излезе разпарцалена ,неизмита,с мръсна коса ,негримирана,да охка и да пъшка и защо ,защо да го прави,само защото някои й завиждат.Излиза за пет минути и се прибира,където я очаква лекарски екип.Е сори,какъв е смисъла да изглежда зле?

Кийара е естествена, Катрин позира...

Кийра е малко психично не наред,негативна,депресирана и неуравновесена.

Ма пoзнавам жени дето след раждането илизат с 4 килограма повече от предишното си тегло. И си изглеждат супер. Не е необходимо всички бременни да са дебели,сега без да се сърдят дебелите и аз такава станах...от 47 на 67,ма все тая. Просто ако Киира така се е изказала,много неадекватно ми звучи.

Раждала съм и двете си деца естествено. С първото нямах смелост, но с второто бях готова да си тръгна веднага от болницата. Кийра вероятно е преживяла по-тежко раждане от моите, но звучи като самосъжаляваща се лигла, която не може да се съвземе без тази драматична изповед да я направи център на внимание

Въпросът е какъв е смисъла на живота на тия паразити и после сами ще си отговорите на други глупави въпроси като трябва ли тая крава за разплод Катрин да се снима след всяко отелване и каква е ползата за жителите на земята от това

Просто има идиоти, за които е нужно да гледат разни тъпунгери, за да оправдават мизерията си. Същите такива тук клечат до дъртия Симо и го негововисочестват, белким се отъркат у "висшата" прослойка... Дори и никога да не е бил цар... Гламави хора, Ко да се прави ..

Тя работата е малко присмял се хърбел на щърбел. Аз пък мога да разкритикувам Кийра за това, че по принцип изглежда перфектна. Та тя като актриса участва в същия филм, в който играе и Катрин. В случая и двете са актриси. Единствената разлика е, че Кийра е свободна да излезне от родилното както намери за добре. Катрин просто няма тази привилегия.

Ан тъй,много арно си го рекла!

Анкетата е НЕКОРЕКТНА! Редно е да има отговор "подкрепям и двете" или "не подкрепям нито едната". Аз съм жена, раждала по естествен път, подкрепям и двете и няма нищо нито срещу тезата на едната, нито срещу начина, по който изглежда другата. Така че...

Така наречената анкета е некоректна и ограничаваща! Редно е да има отговор - "подкрепям и двете" или "не подкрепям нито една от двете"! А съм жена

Добре, защо в анкетата няма отговор "дреме ми на шмайзера" ?

Вие луди ли сте да правите такава анкета. Кой както може се справя.

Две деца съм родила по естествен начин. Така е както го описва Киара Найтли, но няма нужда да си го изкарва на Катрин. И аз иглеждах страхотно след раждането. Освен това Катрин моге да е родила с цезарево сечение. Там ги няма тия емоции от военно полесражение и жените нефизглуждат травмирани след раждането. Много грозно изказване от страна на Киара Найтли.

sled 7 4asa - xop. na kraka, ti luda li si

Аз също обикалях им болницата в деня след раждането. Болки имаше, но след нормално раждане няма проблем да се ходи. След цезаровото сечение не можеха да се движат и да си носят бебетата през първите дни. И операцията доста ги болеше.

Добре де, досега си мислех, че основната функция на нашето общество е да се самовъпроизвежда. Най-основната! Защо от това тъй естествено нещо трябва да се правят сензации? В независимо коя посока си изберете... Сякаш раждането е от днес и другите нямат идея какво е това. Не, че нещо, ама Кийра как ли се е появила на този свят? И последно - всички сме различни! Различно понасяме натоварване, болка, шокове от всякакво естество. Метаболизма при всеки от нас е различен. Защо тогава трябва всички да сме под един знаменател? И най-последно - херцогинята е публична личност, майка на престолонаследника. Ще-неще, общественото и положение я задължава на излизане от болницата да е перфектна. След това може да страда, но без да товари с това обществото. Просто традиция. На която, между впрочем, Катрин дължи е привилегиите, и отговорностите си.

Според мен Катрин не е раждала децата си ,а сурогатна майка

Според мене също не е раждала. В западната преса това се дискутира твърде много и е подплатено със снимки. В никакъв случай не би се рискувал живота на бъдещата кралица

Според мене също не е раждала. В западната преса това се дискутира твърде много и е подплатено със снимки. В никакъв случай не би се рискувал живота на бъдещата кралица

Всеки има право да изглежда както си иска след раждане. След като Катрин може да го направи и то 3 пъти, евала й правя. Сигурно въобще не е лесно, но тя излиза усмихната и добре изглеждаща. Със сигурност е родила и трите пути по естествен начин защото иначе не би могла да е на крака още същия ден. Киара ако се е чуствала зле и разчекната също има право , но няма право да казва на Катрин как да се появява след раждане.

какви времена! Света дева Мария е родила Спасителя в яслите и само изгрялата звезда е показала раждането на младенеца, а сега родят дете, което не знае от какъв пол ще бъде и проглушат света!

Кийра е хубаво момиче, но постъпва глупаво като търси допълнителна популярност на гърба на Катрин.

Аз пък съм отвратена от жени, които разказват за ражданията си и се изживяват като майки героини. Раждането е толкова интимен момент и всяка жена го изживява различно и честно казано на никого не му се слушат подобни преживелици освен на детето евентуално като поотрасне. Раждането е естествена функция на жената, това е нейното предназначение, дай да ги награждаваме всички, че видиш ли в името на живота на децата си са с сразцепени вагини? На какво прилича това? Освен това медицината предлага и цезарово сечение. Без разцепване на вагината, малко шевче с животински кончета, залепяне на разреза и всичко е ок. Казвам го от личен опит. Дори белегът зарасна и изобщо не личи.

Госпожо как бяхте 7 часа след раждането, като Кейт ли, с бебе на ръце и висок ток?

Това, което казвате, е пълен абсурд! Най-нетравматично е лекото естествено раждане. Аз час след него се разхождах и исках да напусна болницата. Цезаровото сечение е операция!!!

И кой Ви гарантира леко естествено раждане без разцепване на детеродния орган?

Да ми изтриете възпитания коментар имахте време, а да си коригирате некоректния текст не намерихте време...

Да уточним все пак - принцеса Шарлот е второто дете на Катрин, а тук говорите за третото раждане... А и изказване, което Кийра Найтли била направила през 2015 година, бива ли да става повод за анкета 3 години по-късно?!

Ако е след секцио, не може да стои на токчета след 7 часа, ако е естествено раждане също..

Когато едно време са раждали на нивата как ли са се прибирали вкъщи?

Какво точно значи "подкрепям" в случая? И на двете дами мога само да се възхищавам заради това как могат да изглеждат перфектно след майчинство. Също както и на всяка друга жена, която е дала живот.

Ванка,ай моля ти се,всички те знаем какъв лизач си в живота,няма нужда и тука да се правиш такъв какъвто не си.Отпусни се бе човек,опитай да бъдеш себе си.Е,вярно,ще има доста хора,които няма да те харесат,но поне ще бъдеш себе си,и ще казваш това,което мислиш,а не това което хората очакват да чуят.Мхм,тъй,тъй,байно,знаем се ние с тебе,знаем сееее...

Като се знаете що не си ги говорите тези глупости като се видите, ами занимавате форума с вашите тъпотии?

Кои сте "всичките" бе, капут анонимен?

На Кийра много и се е еискало да ни информира от близо за "разцепената си вагина", "родов канал", кръв и т.н. Сякаш е единствената родила на този свят. Някакъв странен ексхибиционизъм.

Га са праскат хич не им се цепят вагините и задниците, ама после зор. Да дойде при Д-р Енчев да я направи девствена отново, и да ходи пак да вършее.

анкетата е много интересна. Вижда се кои Градове са еснафски и между тях са ПЛОВДИВ И БУРГАС. Там са подкрепили селската пръчка Найтли и опитът и да чужд гръб да е интересна и забелязана. Вижда се и къде живеят хора с по широк светоглед- Варна и София.

Най-големите гражданки и фенове на кралсия двор са в Плевен даге.

Хайде стига с тая злоба и вживяване до крайност! Майчинството е едно тайнство, подарено от бога на жените! Е, да има и болка, но както казваше моята баба, лесно не се става майка и се дарява живот! Какво изпитваш - това е различно за всяка жена и трябва да си остане нейно преживяване! А ако можеш да изглеждаш и добре отгоре над всичко - защо не? Просто трябва да положиш повече усилия за това, особено ако си избрала да бъдеш принцеса!Не съм съгласна да с това да се упреква една жена, само защото иска да изглежда добре по всяко време!

малко е предобрила. Как очаква да излезе Катрин - рошава, омазана в плацента, лай.а и кръв? Поздравления за перфектната визия само часове след раждането!

Просто херцогинята има дух и знае какво трябва да е поведението ПРЕД НАЦИЯТА на една бъдеща кралица. Докато артистка си търси СЛАВА НА ЧУЖД ГРЪБ. Изобщо на такова изказване като нейното се казва "махленска клюкарка и завистница".