17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не гласувах. И двете са прави !!!

Кийра, скрий се с твоите кирливи ризи!

за кво се напъват коя е по голяма убавица

Не разбирам тези нападки. Катрин си е хубава, излиза със семпла рокля, грим и прическа, голямо чудо че се понагласила жената да излезе прилична, нали ги гледат под лупа журналята, какво да направи. Ако излезе несресана и без грим пак ще й намерят кусур, няма угодия.

Дира счупи тъпомера с това гласуване. Може би и ЕГН ще искате? По темата - Катрин има цял щаб, който да се грижи за нея, заслугата да изглежда перфектно не е нейна. Кира й завижда и говори като злобатрка.

Малоумна анкета!

Ма кой я е карал тази актриска да ражда?! Що не си гледа кефа като майчинството толкова я е сринало. Аман от глезени надувки!!! Браво на Кейт!!! Чудесна е за разлика от тази лигла.

Тази Катрин омръзна на света с появите си и снимките си , навсякъде ухилена с белите си зъби и перфектното си семейство, всяка година ражда по едно дете, и все по -хубава излиза от раждането и все по - щастлива и все по - млада и женствена изглежда. Това е една пълна измислица Пи Ар образ, напън за перфектност, който е напълно излишен и смятам че и на нея самата й тежи. Високо платени актьори са цялото семейство , които демонстрират какво и на кого? Че с много пари и голям екип Пи Ар- и ще бъдеш прерфектен и щастлив? Че заради напън и образа който гониш, не можеш да покажеш 1 кг отгоре или умора, дори след раждане? Кому е нужен този фалшив образ? Ако е по - естествена и непринудена, ако не личи този напън , на всяка цена да е перфектна, щеше да спечели много повече. за разлика от Катрин , Даяна показа на света болката си, отказа се от този маскарад и плати с живота си дори, но беше по - човечна и хората затова я обичаха и винаги ще я обичат.

В точката ПОЛ от анкетата, не можах да се определя!

Грам не ми пука коя е права, но Кийра е супер яка мацка.

И аз съм за Кейт! :)

когато застанат една до друга по цици тогава ще гласувам за някоя

И двете стават след 2 литра Кийрацуда!

Само Левски!

Биснесът очаква едва ли не жените да раждат на работното място и въобще да не излизат в майчинство. Разбира се и да изглеждат като манекенки.

Никого не подкрепям. За всеки раждането е различно и фактически и като преживяване...аз имах 11 часово раждане, но си тръгнах от болницата 5 часа след раждането. Чувствах се и изглеждах добре....умората и болката дойдоха на следващия ден. Чак тогава усетих разкъсванията, дърпането на шевовете и останалите болезнени екстри...

абсолютно вярно е написаното стига с този фалш и пози прекалено тези двамата ги показват показват показват и се фалш прекалиха

У интранета клюкарят, че коронясаната използва сурогатни майки.

Да се скрият и двете!

Че има изкуствено издокарване и игра с медиите е вярно. Но малко или много представянето не е само от семейството, но и от медиите. И не трябва да се критикува за част от нещата семейството. Каквото и да направят, все за някакви ще е супер, а за други лошо. Че гледа толкова бързо да излезне, Кийра бе от малкото красиви британски актриси, но и тя има проблеми. Косата и бе напълно окапала и ходи само с перуки.

Не можах да си довърша изречение вмъкнато в средата, че натиснах явно комбинация от бутони някаква за пращане. ;) Че гледа толкова бързо да излезне, наистина е може би критикуваемо. Стандартно държат бебета няколко дена в болница. Може при нея раждането да е минало по-леко.

Права е Кийра в критиката си, че Катрин трябва да представи винаги един идеален образ, който да служи за пример. Но 80% от родилките нямат екип от разкрасители, за да имат подобен вид часове след изилизане от родилното. Разбира се, че има жени, които раждат леко, но за болшинството раждането си остава доста тежък процес. Ако не беше така щчхме да раждаме и да ходим на работа 4ч след това... Селебритита като Катрин създават един фалшиф образ на бременността и майчинството - висчко е лъскаво, няма никакви проблеми. И след това обикновените жени се сравняват с тези фалшиви образи, а още по-зле дугите хора ги съдят по този аршин. Поздравления на Катрин и целият й екип от треньори, фризори, гримьори и какво ли още не, успели са да ни залъжат с още една илюзия за перфектност. Но и поздравления за всички обикновени жени, които минават сами през това без ничия помощ и си гледат децата без 100 гувернантки и спа процедури.

Не в Англия си ги изписват веднага доколкото знам, освен ако не е било секцио. В повечето страни в Западна Европа те изписват или същия ден или на следващия. След това минават акушерки по домовете, за да видят как се справяш.

Моите най-големи адмирации към майките ни и майките на децата ти. Изобщо не смятам, че някой има правото да ги пресира и натиска да изглеждат по определен начин. Те са ни дали живот, дали са от собсвтения живот, заради нас. Да ни има, и да се радваме на живота! Обаче нещо много важно, което трябва да знаят всички бъдещи и настоящи родители (майки и бащи). С раждането на детето ви, вие вече не сте център на света. Забравете за своите болки, липси и желания и се отдадете на този нов живот. Всичко останало е суета! Не ни трябва да знаем как изглеждате, колко сте недоспали, как нямате личен живот. това не е важното в момента. Оставете FB, Instagram и писателските си умения настрани. Преглътнете егото си и приемете, че има друг, по-важен от вас сега. Отдайте му се, наслаждавайе му се, обичайте го и го обгрижвайте. Тогава няма да имате нужда от нищо друго, за да бъдете щастливи...

Не е нужно такова ужасно натуралистично и драматично описание. Може би не случайно Кийра Найтли прави много добри роли на болни, истерични жени, това е нейният натюрел. Познавам млади жени, които се боят да станат майки, благодарение на споделените преживявания от техни приятелки. Това е много лоша приятелска услуга. Всяка нормална жена знае, че не е лесно да си майка. Но си струва!

Тая Кийра е завистлива злобарка.

Я ги оставете херцогините и принцесите. Те живеят в друг свят. И никой нормален човек не ги взема на сериозно. 21 век сме все пак. Е има един в Б-я който се изживява в Кралят Слънце но и неговото време е отдавна отминало.

в тази критика виждам повече анти британски привкус

Благодаря за коментара! Точно на място. Според мен, между страха от смъртта и страха да станеш родител има много прилики. Хората ги е страх от непознатото, от това да се 'разделят' с досегашния си живот. Кийра специално трябва да разбере, че да се правиш на drama Queen не е най-яката стратегия в живота. Печелиш малко вниамние и симпатии и после пак си сам, със себе си и своите проблеми. Вместо това, по-добре се се стегни малко и започни да се радваш на това, което имаш. Радвай се на този нов живот и на прекрасните моменти, които ти подарява! Тези моменти никога повече няма да се върнат...

Веднага дас е осъди дир.бг и санкции до дупка :):):) ех, джендър да си в днешно време, пари ще направиш :):):)

Злобен и тъп коментар! При всяка жена раждането протича различно! Това,че някой изглежда по- стегнат и по- добре от другия ,не е повод за злобен коментар! Описанието на актрисата е от нейна гледна точка! Тя го е прживяла така! Защо натрапва мнението си по този безцеремонен начин? Кейт ражда трети път! Адмирации за това! Истерията на тази актриса,която иска да привлече внимание на нечий гръб с натуралистичното си описание на раждането на първата и рожба,ми идва в повече. Много е преиграно!

Просто херцогинята има дух и знае какво трябва да е поведението ПРЕД НАЦИЯТА на една бъдеща кралица. Докато артистка си търси СЛАВА НА ЧУЖД ГРЪБ. Изобщо на такова изказване като нейното се казва "махленска клюкарка и завистница".

малко е предобрила. Как очаква да излезе Катрин - рошава, омазана в плацента, лай.а и кръв? Поздравления за перфектната визия само часове след раждането!

Хайде стига с тая злоба и вживяване до крайност! Майчинството е едно тайнство, подарено от бога на жените! Е, да има и болка, но както казваше моята баба, лесно не се става майка и се дарява живот! Какво изпитваш - това е различно за всяка жена и трябва да си остане нейно преживяване! А ако можеш да изглеждаш и добре отгоре над всичко - защо не? Просто трябва да положиш повече усилия за това, особено ако си избрала да бъдеш принцеса!Не съм съгласна да с това да се упреква една жена, само защото иска да изглежда добре по всяко време!

ЛЪЖЕШ! НЯМА БОЛНИЦА,ДЕТО ДА ТЕ ИЗПИШЕ 5 ЧАСА СЛЕД РАЖДАНЕТО,ДОРИ ВСИЧКО ДА Е БИЛО ОК!!! КАЖИ СИ КЪДЕ РАЖДА И РАЖДА ЛИ ИЗОБЩО?!

МНОГО НЕРАЗБРАЛИ БЕ!!! КВО МИ СЕ ПРАВИТЕ? КИЙРА ПОДКРЕПЯ ТОЧНО ЖЕНИТЕ КОИТО СА СТРЕСИРАНИ ОТ НАЛОЖЕНАТА МОДА,ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТ ЗАЙКИНЯТА КАТРИН,ЧЕ ТРЯБВА ДА СА ПЕРФЕКТНИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ,ДОРИ И В ТОЗИ,А ТОВА Е ПАГУБНО ЗА ПСИХИКАТА ИМ!!!

анкетата е много интересна. Вижда се кои Градове са еснафски и между тях са ПЛОВДИВ И БУРГАС. Там са подкрепили селската пръчка Найтли и опитът и да чужд гръб да е интересна и забелязана. Вижда се и къде живеят хора с по широк светоглед- Варна и София.

На Кийра много и се е еискало да ни информира от близо за "разцепената си вагина", "родов канал", кръв и т.н. Сякаш е единствената родила на този свят. Някакъв странен ексхибиционизъм.

ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРИ И КИЙРА! А ТУКА НЯКОИ МИ СЕ ПРАВЯТ НА УМНИЦИ!ПАГУБНО Е ЗА ПСИХИКАТА НА СЪВРЕМЕННАТА ЖЕУНА ТОВА ВМАНИЯЧАВАНЕ ПО ПЕРФЕКТНАТА ВЪНШНОСТ!!!

Какво точно значи "подкрепям" в случая? И на двете дами мога само да се възхищавам заради това как могат да изглеждат перфектно след майчинство. Също както и на всяка друга жена, която е дала живот.

Ако е след секцио, не може да стои на токчета след 7 часа, ако е естествено раждане също..

Да уточним все пак - принцеса Шарлот е второто дете на Катрин, а тук говорите за третото раждане... А и изказване, което Кийра Найтли била направила през 2015 година, бива ли да става повод за анкета 3 години по-късно?!

Да ми изтриете възпитания коментар имахте време, а да си коригирате некоректния текст не намерихте време...

Аз пък съм отвратена от жени, които разказват за ражданията си и се изживяват като майки героини. Раждането е толкова интимен момент и всяка жена го изживява различно и честно казано на никого не му се слушат подобни преживелици освен на детето евентуално като поотрасне. Раждането е естествена функция на жената, това е нейното предназначение, дай да ги награждаваме всички, че видиш ли в името на живота на децата си са с сразцепени вагини? На какво прилича това? Освен това медицината предлага и цезарово сечение. Без разцепване на вагината, малко шевче с животински кончета, залепяне на разреза и всичко е ок. Казвам го от личен опит. Дори белегът зарасна и изобщо не личи.

Раждал ли си Марко?

Га са праскат хич не им се цепят вагините и задниците, ама после зор. Да дойде при Д-р Енчев да я направи девствена отново, и да ходи пак да вършее.

Госпожо как бяхте 7 часа след раждането, като Кейт ли, с бебе на ръце и висок ток?

Най-големите гражданки и фенове на кралсия двор са в Плевен даге.

Кийра е хубаво момиче, но постъпва глупаво като търси допълнителна популярност на гърба на Катрин.

какви времена! Света дева Мария е родила Спасителя в яслите и само изгрялата звезда е показала раждането на младенеца, а сега родят дете, което не знае от какъв пол ще бъде и проглушат света!