Кийт Флинт от The Prodigy се е самоубил

"Не мога да повярвам, че го изричам, но нашият брат е отнел живота си през уикенда", потвърди основателят на групата Лиъм Хаулет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отнемеш живота си всъщност е въпрос на избор и изисква доста силен характер. Нека хората, които пишат глупости как е предателство или последствие на психично разболяване, не стигат до такъв момент в живота. Много е лесно да пуснеш един тролски пост, пречупен през призмата на своят живот и ограничен мироглед. Животът е многопластов. Флинт.. беше икона. Дано е намерил покой.

Самоубийстовот е отказ от живот ! Живота е за това да се уважава и да се живее до край. Г-на явно не е намирал смисъл, но те и посланията му бяха такива !

първо към себе си, към собствения си живот, после към близките, групата, почитателите. лека нощ.

Ами ако са го ''самоубили''? Не вярвам на всичко, което се пише, а много бързо установиха причината...

Нямате свършване вие с конспирациите.

Визионер, пионер, човек, проправил пътя на хиляди след него! И дано Господ, Алах, Буда и т.н. да дарят 200 години живот на трола "Лелее", за да има достатъчно време да мисли над простотията и мизантропията си.

Чак пък толкова, айде по-леко с емоциите. Изкуството им беше само да се блъскат идиотите на концертите им. Ако можеш да им изтананикаш някое тяхно парче, моите уважения :-).

баце, като не разбираш - върви си там към концерта на Маринов и не се бъркай. Не са ми 'в стила', но Продижи винаги са били творци, не комерсиални лекета.

Тя ви липсва емоционално.... Long live the chalga, baby!

Бях фен на 'The Prodigy' през деведесетте когато бях тийнейджър (някъде през 94-та проявих интерес към тях), а Кийт Флинт стана 'лицето' на бандата след 'Firestarter'. Всичко беше много яко. Лека му пръст!

Абе кво го чета и аз тоя тъпия сайт.

Изглежда е осъзнал, че повече не може да има ерекция.

това, което сам би направил." Психологическа проекция му се вика.

Какви плочки са продали, фаянсови или други?

За един приуятел питам. Сериозно.

10 лв Сър

Всичко изтрито си стои. Като и скрийншотовете като файлове. Ако утре цъфне в конкурентен сайт, собственикът ви дали няма да ви нашока кухите кратуни с грапавата бухалка? Аз ако съм ще ви пратя да пръскате с раундъп марулите.

Какво го хвалите този свръх - дозовия? Чалга се лееше на 5 то авеню в Ню Йорк и хората танцуваха! А скоро ми падна шапката, като видях чалга на японска сватба и как здраво японки и японци танцуваха! Така , че на този и почитателите му, много здраве!

Както не си пиеш хапчетата, колко още неща ще видиш...

по малко ,може ък светът да стане по добър,ама едва ли. 90 бяха годините на най скапаната музика..световната чалага

днес не е ли почивен ден и за админите ?

Дали е останало нещо за четене? Сами си решете.

Зомбитата наслагали минуси на текста, на идола си! Абе вие добре ли сте?

Тъжно... Емблематични за 90те, израснахме с тази група. Няма вече такава музика за съжалание... Кийт - уникален, ярък и неповторим! Някак ми се иска това да не е истина, жалко че толкова добри музиканти свършват по този начин, а още по-страшното е, че за някои от тях има съмнение, че са ''самоубити'' с цел повече продажби... Дано истината излезе наяве. The Prodigy имат нов албум, дано е само съвпадение. Нека почива в мир! Музиката остава завинаги...

Така е ! Колкото повече се правиш на маймуна, толкова си по-ярък и неповторим! Ако си забие и кол в гъза, ще е още по-неповторим! Как може да ги слушате такива, че и да ги гледате. Пфуу. Гнус!

Гнус е само и единствено коментара ти.

А какво да слушаме,куха тикво?Фики??Слушай си го ти...

Жалко вече няма такива банди. И така и не им отидох на концерт.

В Бургас бяха жестоки и невероятни.

Дир... Много сте зле. "Се е самоубил" е изявително наклонение, т.е. излиза, че сте били там. Правилно е в преизказна форма - "се самоубил"....

Ето ви още един текст: Ах, къде е мойто либе, дали мисли той за мене? Яз за него съм родена и за него яз ке умра. Яз за него съм родена И за него яз ке умра. Колиничих яз пред него и със сълзи на очите. Кажи,кажи верно либе, коя любиш освен мене. Кажи,кажи верно либе, коя любиш освен мене. Туй що рекох яз пред мама И когато бяхме двама Ако ли да ме излъжеш По-добре и яз да умрам Ако ли да ме излъжеш По-добре и яз да умрам. Ах,блазе му на душата Кой що люби верно либе Той безценен камък носи И е верен чак до гроба. Той безценен камък носи И е верен чак до гроба. Чакам и вашите текстове, хюмненца дрогирани и татуирани!

аве педал нещастен, ти още ли си тука и оставяш кафеви петна навсякъде????

Да, хюмненце! Ближи петната!

Да използвате този прекрасен текст на българска народна песен под трагична новина за човек, който вече не е сред нас - НЕ е на място. Ако наистина уважавате народната музика - няма да го правите. Слушам народна музика, слушам и Prodigy. За да разберете някои текстове е нужно да вникнете малко повече, не всичко е с пряко значение, не всичко е многословно. За това има различни стилове, всеки стил въздейства по коренно различен начин. И е напълно нормално.

крейзи си беше човека но то и такива трябва да има... но жалко че решил да се затрие..

Местим ли ?

Къде, аз съм шотландец.

Абе, хич не беше рахат тоя пич!

Жалко за чиляка. Добре пееше.

Ами то зомбитата само им пускат еднотипна музика! Един текст не знаят! Какво ли значение има текста, важното е да се подрусваме в такт, музиката да е на макс, пък каво се пее, майната му! А, и кенефите да са пълни с боцкащи се и смъркащи!

Самотен и непотребен боклук. Над 20 поста, изпълнени само с омраза към един починал. Явно този почивен слънчев ден няма с кого да го споделиш. Нещо чудно , че си сам. Така и ще умреш без да липсваш на никого, смотаняк.

Абе татуирания наркоман! Я акъли не ми давай, а напиши текст на една песен, от твоя идол! Ти пък си някакъв несретник, който милееш за такива боклуци!

Едно си лелее знае, едно си бае. А това, че е прекарал буквално часове под тези теми за да лее омраза, говори не само за сериозни ментални проблеми, но и за самота на самите му мозъчни клетки. Кийт ще бъде помнен от всички фенове и музиката му ще остане вечна. Тебе кой ще те помни или дори иска да познава анонимен нещастнико?

Я ти напиши текст от песен на твоя идол да познаеме какво слуша пригладения изряден Лелее.

Когато сам намериш детелина с примамливите четири листа, ще имаш най-щастливата година и най-желаните от теб неща. Такава детелина да откъснеш, щастливо предсказание било. Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само. Детелини, детелини, детелини, аз ви търсих по безкрайната земя. Детелини, детелини, детелини, многобройни сте, но само с три листа. Аз искам от листенцата вълшебни едно за мен да има на света. Те носят само четири надежди, а винаги една е любовта.

Не че нещо, ама не може да сравняваш песен на Лили Иванова с The Prodigy. За всяка си има място, време и настроение. Не ми е ясно какво искаш да постигнеш, но явно на теб ти е ясно :)

тва е от хубавя живот дето живеят

Prodigy са една от най-култовите и здрави групи от 90-те. Загубата е болезнена... Много жалко...

С новичок?

с казачок

рупа The Prodigy беше основана през 1990 година НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ, ВАЩ...

Бог да го прости и да прости и греховете му ....

Кви грехове?

Грехове? Преди бях чел за него (защото съм фен на бандата) какъв бил в реалния живот. Тотално обратно на сценичния образ. Сега пишат още коментари в dailymail негови съседи около имението или запознали се с него. Описват го като приятелски настроен и земен човек, обичал животните. Имал 8-9 кучета, яздел коне, хранил лебеди на някое си езеро. Случва се когато външно някой се прави на много лошо копеле, с това да прикрива, че вътрешно е чувствителен човек.

Имаше някакъв боклук дето оспами и предишната новина. По простичък и елементарен начин, но си личеше как ограниченото му същество грееше от вълнение и щастие. Че най-после му се отдава поле за изява. Макар че никой нито някога беше чувал, нито го интересуваше нещо за въпросното леке.

Я бе! Я отворковците, напишете текста на някоя от песните им, да ги видим какво пеят! Хайде!

Ние можем да напишем, но ти няма да го разбереш... Какъв долен изрод трябва да си, за да сееш гнусни и злобни коментари за смъртта на човешко същество! Не харесваш музиката им - ок, аз пък не харесвам чалгата ТИ, но това не значи, че мога да пожелая смъртта на чалгарите/ките. Вижда се какво качество хора сте!...

Голям праз като се е самоубил. Поредния презадоволен друсоидиоджендър.

ми не точно.

Ами още един гениален музикант с мания за обезсмъртяване и легендализиране. Кво да ги праиш - приживе всичко са постигнали, няма какво повече да вземат от живота освен... безсмъртие чрез смърт...

И какъв точен тайминг - 1 година преди да го сметнат вече за стар. Умрял в разцвета на младостта и силите си - класика.

Още един самоубил се рокаджия! А пък последователите им се самоубиват в пъти повече! Ти, да измисляш такава тъпня и да живееш ежедневно с нея, не е лесно. Бремето е голямо и ти бърка в мозъка!

Prodigy не са рокаджии! Те са рап група.

Де да ги знам какви са! Някакви изрисувани маймуни, едни и същи са! Не ме и интересува! Аз си слушам Лили Иванова, Деси Добрева, Тони Димитрова, Тоника и а тези западнали западни чалгаджии, не ги и забелязвам!

Интересно... не ги знаеш какви са, не ги и забелязваш, ама с нетърпение идваш тук да ни обясняваш, как не ги знаеш и забелязваш... това си е патология...

До сега не съм чувал чалгар да се е самоубивал. Те са винаги щастливи -Азис, Софито, Милко, Ивана, Слави Трифонов....

Щото пеят хубава музика! Музика за душата и сърцето, а не за някакви зомбирани изроди! Виж го този на снимката. На човек не прилича, а ти си тръгнал да му се кланяш , като икона! Пък Азис и Согито , такива гласове имат, че само Бог може да ги надари с тях! А този твоят урод, една гама не може да вземе, а само подсмърча!

Доказан факт е, че простите хора, много рядко се самоубиват. За тях, като има ракийка, салатка и Азис всичко е наред. Страшно става обаче, като им ги отнемеш. Тогава се палят в знак на протест.

Колко му трябва на човек? Ракийка, салатка, Азис, а не кокаин, хероин , амфетамин. Като му ги отнемеш и става страшно. Самоубиват се. ПП: да добавя и най-съвършенното : купешка баница с боза!

От чисто любопитство, отидох на един такъв концерт! Ужас. Дрогирани и пияни почитатели. Само се подрусват, без някой да може и една думичка да изпее! Натъпкани с хамбургери и хот доци! Все едно си на бейзболен мач! Пълна трагедия са слушателите им!

Prodigy кога са пяли в Димитровград, че да идеш, бе?

Мдаа! Типично за зомбита! За вас само Димитровград , е град! Я запей една песен на тези от край, до край! Можеш ли?

Искрено се съмнявам да си бил наистина. Аз бях и нито пия, нито взимам каквото и да е, остана ми спомен за цял живот... Велика група!

дяволски съкрушен - звучи ми доста сатанинско...Би трябвало да внимаваме какви изрази използваме. Лично мен това ме стресна. Иначе жалко - дано да си прости това което е извършил.

Аве ти добре ли си ве? :D

Ще се самоубие, ами! С такава музика, как няма да се самоубие! Заомби, за зомбита!

R. I. P.!!! :-(

Такъв е резултата, когато човек пуска демоните в мислите и сърцето си.

Тези, които не пускат демоните в себе си за починалите казват или добро или нищо.

"За мъртвите или добро, или нищо, освен истината!" - Хилон от Спарта - древногръцки политик

Ами именно. В този сайт все още се спотайват хора с висше образование, госпожо. Даже с по три. Крием се, правим се на прости... И не ни плащат. Вече сме ...реализирали сме се... и ни дреме на...еми на `УРА. Дори да е истина, не бива да се говори. Друг е въпросът, че Хилон от Спарта, както и Спарта са изчезнали, заради възгледите си. И заради това, че Атина е била по-напредничава. А вие ги споделяте спартански възгледи. Ами значи, че и вие ще изчезнете. Та защо цитирате една изчезнала култура? Спартанците са хвърляли хилавите деца от скалите. Вие подкрепяте ли тази практика?

ще се обърна към комисията за защита от дискириминация. Имам скрийншотове, както и оригинални файлове. Писна ми да допринасям за качеството на сайта, а някакви льольовци да ми трият постовете. Аз помагам собственикът да ПЕЧЕЛИ! Знам кой е, имам му координатите, и ще му пратя пълен отчет за загубеното си време, в постове, което би донесло повече пари за сайта му. Но е изтрито от разни льольовци.

Дреме ми на `УРА! Трийте смело. Като на село. Откъдето сте се научили на журналистичесто дело. От радиоточката.

Именно какво?, Другарю?! Аз само допълних една повсеместно неправилно цитирана древна мисъл - нищо повече! А вие тръгнахте да ми развивате всякакви теории. Нищо против нямам неопределения ви брой висши образования, дори ако са само обикновени 1,5 годишни магистратури. Така като гледам - нищо съществено по новината за самоубийството на въпросния другар не споделяте... Но явно ви се говори и искате да кажете нещо и да изпъкнете с познанията си съществуването на древни, но вече изчезнали, заради възгледите си, култури... Еми, хубаво, изказахте се. Може да си легнете спокойно да спите.

от най-гнусните!:)))) А, ако някой не знае кой е трол? Как кой? Който го пазят модераторите! И трият мненията, които го разобличават като тъпанар!

Ще ви разочаровам, анонимни другарю, но ми дреме на дебелия гъз дали ваша милост особшая ме мисли за трол или за каквото там ви харесва... Нямам честта да познавам модераторите, но ако не ви харесва редакционната политика на сайта - направете си и си поддържайте собствен сайт, в който можете да си пишете всичко, що ви е на сърце!