Кийт Флинт от The Prodigy се е самоубил

"Не мога да повярвам, че го изричам, но нашият брат е отнел живота си през уикенда", потвърди основателят на групата Лиъм Хаулет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такъв е резултата, когато човек пуска демоните в мислите и сърцето си.

R. I. P.!!! :-(

Ще се самоубие, ами! С такава музика, как няма да се самоубие! Заомби, за зомбита!

дяволски съкрушен - звучи ми доста сатанинско...Би трябвало да внимаваме какви изрази използваме. Лично мен това ме стресна. Иначе жалко - дано да си прости това което е извършил.

От чисто любопитство, отидох на един такъв концерт! Ужас. Дрогирани и пияни почитатели. Само се подрусват, без някой да може и една думичка да изпее! Натъпкани с хамбургери и хот доци! Все едно си на бейзболен мач! Пълна трагедия са слушателите им!

Тези, които не пускат демоните в себе си за починалите казват или добро или нищо.

Prodigy кога са пяли в Димитровград, че да идеш, бе?

До сега не съм чувал чалгар да се е самоубивал. Те са винаги щастливи -Азис, Софито, Милко, Ивана, Слави Трифонов....

Щото пеят хубава музика! Музика за душата и сърцето, а не за някакви зомбирани изроди! Виж го този на снимката. На човек не прилича, а ти си тръгнал да му се кланяш , като икона! Пък Азис и Согито , такива гласове имат, че само Бог може да ги надари с тях! А този твоят урод, една гама не може да вземе, а само подсмърча!

Мдаа! Типично за зомбита! За вас само Димитровград , е град! Я запей една песен на тези от край, до край! Можеш ли?

Още един самоубил се рокаджия! А пък последователите им се самоубиват в пъти повече! Ти, да измисляш такава тъпня и да живееш ежедневно с нея, не е лесно. Бремето е голямо и ти бърка в мозъка!

Доказан факт е, че простите хора, много рядко се самоубиват. За тях, като има ракийка, салатка и Азис всичко е наред. Страшно става обаче, като им ги отнемеш. Тогава се палят в знак на протест.

Prodigy не са рокаджии! Те са рап група.

Колко му трябва на човек? Ракийка, салатка, Азис, а не кокаин, хероин , амфетамин. Като му ги отнемеш и става страшно. Самоубиват се. ПП: да добавя и най-съвършенното : купешка баница с боза!

Де да ги знам какви са! Някакви изрисувани маймуни, едни и същи са! Не ме и интересува! Аз си слушам Лили Иванова, Деси Добрева, Тони Димитрова, Тоника и а тези западнали западни чалгаджии, не ги и забелязвам!

Ами още един гениален музикант с мания за обезсмъртяване и легендализиране. Кво да ги праиш - приживе всичко са постигнали, няма какво повече да вземат от живота освен... безсмъртие чрез смърт...

И какъв точен тайминг - 1 година преди да го сметнат вече за стар. Умрял в разцвета на младостта и силите си - класика.

Голям праз като се е самоубил. Поредния презадоволен друсоидиоджендър.

Я бе! Я отворковците, напишете текста на някоя от песните им, да ги видим какво пеят! Хайде!

Имаше някакъв боклук дето оспами и предишната новина. По простичък и елементарен начин, но си личеше как ограниченото му същество грееше от вълнение и щастие. Че най-после му се отдава поле за изява. Макар че никой нито някога беше чувал, нито го интересуваше нещо за въпросното леке.

"За мъртвите или добро, или нищо, освен истината!" - Хилон от Спарта - древногръцки политик

Бог да го прости и да прости и греховете му ....

Кви грехове?

Ха! Много неочаквано! За първи път някой ме нарича педераст! Странно! Как си направи извода? Любопитно ми е!

Елементарно... Държиш се като такъв.

Той ги знае нещата от опит. Само дето него са го зарязали две грозни жени. И после се обърнал назад, но буквално. Към двама грозни мъжове. Но и те го зарязали. И си направил Рекапитулация. И опитал да се самоубие. Ама неговото било за привличане на вниманието и го спасили. И, ей го на, с цялата му прелест, спасен с нашите здравни осигуровки, храчи, плюе и бълва инфекциозни секрети. Да ни е жив и здрав! За да има контраст между читавите хора и тези, които псуват дори мъртвите...

И ти ако на мен ми кажеш, че се държа като педераст, то тогава какво ще кажеш на истинските педераси? Ебаси дъртия, татуиран, зомбиран пън!

рупа The Prodigy беше основана през 1990 година НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ, ВАЩ...

С новичок?

с казачок

за долните приказки, спрямо един починал. Макар и по своя воля. Ако трябва Той ще му прости. Или не. Ние сме просто хора. И не ти прощаваме за долната маймунска природа, в която духът ти, отдавна се е загубил и няма достъп до мозъка ти.

Грехове? Преди бях чел за него (защото съм фен на бандата) какъв бил в реалния живот. Тотално обратно на сценичния образ. Сега пишат още коментари в dailymail негови съседи около имението или запознали се с него. Описват го като приятелски настроен и земен човек, обичал животните. Имал 8-9 кучета, яздел коне, хранил лебеди на някое си езеро. Случва се когато външно някой се прави на много лошо копеле, с това да прикрива, че вътрешно е чувствителен човек.

Prodigy са една от най-култовите и здрави групи от 90-те. Загубата е болезнена... Много жалко...

ти верно си баси педала...оди се шибаай някъде, че осмърдя всичко. РИП Кийт!

Iivanov84

тва е от хубавя живот дето живеят

Самоубийствата са ги забранили поповете. Не Господ. Защото така измъчената работна ръка и войска не може да избяга от хомота, който и налагат кралете, царете, императорит и султаните. Хиляди достойни хора са избрали самоубийството пред гаврата, унижението и деградацията. Един от тях е бил Сократ, който изпива отровата бучиниш, но не се отказва от възгледите си. Той именно казва "Аз знам, че нищо не знам". Неговите слова са в основата на философията на Платон. Аз вече знам, че нещо знам. Че "лелее" е човек сферичен, със специфични потребности. Не бих бих написал кръгъл идиот, но той и Сократ не е писал.

Firestarter

Iivanov84

много си прав,но нали за това е свободата особено след милениума,виж вече има и трети пол след 20 години сигурно ще има и четвърти и.т.н...

Веднага, като ми напишеш някой текст на Вагнер.

Че койх ти е казал, че слушам Вагнер? Той е по-зле и от тези! Вагнер е бил любимец на Хитлер. Под негова музика са се вземали решения за бомбене!

Ами то зомбитата само им пускат еднотипна музика! Един текст не знаят! Какво ли значение има текста, важното е да се подрусваме в такт, музиката да е на макс, пък каво се пее, майната му! А, и кенефите да са пълни с боцкащи се и смъркащи!

Жалко за чиляка. Добре пееше.

Ами именно. В този сайт все още се спотайват хора с висше образование, госпожо. Даже с по три. Крием се, правим се на прости... И не ни плащат. Вече сме ...реализирали сме се... и ни дреме на...еми на `УРА. Дори да е истина, не бива да се говори. Друг е въпросът, че Хилон от Спарта, както и Спарта са изчезнали, заради възгледите си. И заради това, че Атина е била по-напредничава. А вие ги споделяте спартански възгледи. Ами значи, че и вие ще изчезнете. Та защо цитирате една изчезнала култура? Спартанците са хвърляли хилавите деца от скалите. Вие подкрепяте ли тази практика?

Самотен и непотребен боклук. Над 20 поста, изпълнени само с омраза към един починал. Явно този почивен слънчев ден няма с кого да го споделиш. Нещо чудно , че си сам. Така и ще умреш без да липсваш на никого, смотаняк.

Абе татуирания наркоман! Я акъли не ми давай, а напиши текст на една песен, от твоя идол! Ти пък си някакъв несретник, който милееш за такива боклуци!

Я ти напиши текст от песен на твоя идол да познаеме какво слуша пригладения изряден Лелее.

Абе, хич не беше рахат тоя пич!

Когато сам намериш детелина с примамливите четири листа, ще имаш най-щастливата година и най-желаните от теб неща. Такава детелина да откъснеш, щастливо предсказание било. Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само. Детелини, детелини, детелини, аз ви търсих по безкрайната земя. Детелини, детелини, детелини, многобройни сте, но само с три листа. Аз искам от листенцата вълшебни едно за мен да има на света. Те носят само четири надежди, а винаги една е любовта.

Местим ли ?

Не ми е идол, нито рейв музиката, но умствено и душевто осъкатените нещастници като теб са по-лоши и от най-пропадналия наркоман. Трябва да си адски комплексирано и самотно копеле за да одрискаш така форума за човек, който ни най-малко те интересува