Клои Кардашиян към Преслава: Много си красива

Американската риалити звездата коментира снимка на певицата от "Пайнер" в Инстаграм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преслава, със старата снимка в паспорта, няма да я пуснат на границата 100%

лъжа.

Шевския стол ти отива , но акъла хич хо няма. Тая те будалка , че си красива просто си восъчна , ако това е красота здраве му кажи.

Да, наистина е много красива Преслава и талантлива

Един от безбройните фалшиви профили на Кардашиян... Аз онзи ден имах like от Тръмп !

Преслава е нашата гордост, всички я обичаме!!!

Профилът на Клои Кардашиян е верифициран със синя отметка и има над 100 милиона последователи. Точно от този профил е коментара към Преслава. Сега много завистливи идиоти ще се спукат да говорят глупости. Адмирации за Преслава!!!

Вие и Вашето чалга обкръжение не означава “Всички” !

И двете надуват кавала и други такива работи и е нормално да си харесват глупостите.

Обективно..това не е Преслава,а клонирана Галена,Анелия или Майкъл Джаксън...и докога ще казваме нещата не с истиндките им имена ..това е някоя дрега но не е естествената Преслава..жалко..А Кардашиян са символ на безумието в което живеем

Преслава не винаги е била толкова красива. Беше си съвсем нормална мома преди диетите и пластичната операция. Но това не е най-важното. Не разбирам хората които харесват такава музика.

Красива беше преди да ѝ рендосат муцунката, сега е поредната неестествена кукла.

Прилича на мумия.

Павелчо , ти ли си , бе ??

За една жена дали е красива, би трябвало да коментират- МЪЖЕ. А за мъж, дали им харесва, трябва да коментират и да го гледат- жени.. Иначе, ако гледат човек от същия пол и мислят дали им харесва, просто ИЗПЕДЕРАСТЯВАТ, и мъже и жени... Ако мъж гледа снимки на голи мъже, а жена - на голи жени, може да изпедрастеят.

Е поне вече знаем че Клои Кардашиян има чувство за хумор

А тебе какво ти влиза в работата дали някой друг изпедерастява.Кой каквото си прави,си е негова работа

Дай на бедномиещия пари и власт и само му гледай сейра. За Бойковска България таланта си го бива . Има супер тяло . Обаче с това испито лице , баба ми е по красива .

Преслава е блестящо неотразима супер магнетична а арменските космати коври кАРДАШИЯНКИ само могат да и завиждат за естествената красота

Бялата етажерка за мазе зад Преси, кърти направо.

За кифлите е важно да си обменят лайкове, за да поддържат нарцистичния суплай. Иначе не се понасят или си завиждат една на друга, Но пред хората са си муцки и първи дружки.

Какво е това име Клои?

в Преслава няма нищо естествено!

Майкъл Джексън!

може пък да е в бизнеса с етажерки?

Столът не знам колко е "шефски", но метнатото върху облегалката синтетично палто е безвкусно, а обстановката от голи термопанели и стелажи по 19 лева навява на преместваема будка в склад за сторителни материали.

Специално снимката със офис стола лично на мен не ми харесва а и изобщо тия с пластичната хирургия които от това живеят смятам за нещастни хора. Кардашиян са върха на гнойната пъпка в това отношение ако изобщо това е била някоя от тях изобщо. Та..... Боже какво безсмислено съществуване:да се режеш и мажеш с боя че да изглеждаш по добре...

Това онази Преслава ли е?

Шефският стол може да й отива, но не и шефската длъжност. За това си трябва акъл. С пластични операции не се постига!

За Клоу Кардашиян се знае , че посещава мероприятия срещу сумата от 10000 -12000 евро . Дори може да спомене че ти е близка приятелка. Има и същата опция за коментиране на публикации и подобни . Нали не вярвате , че Клоуи или която и да е от сестрите седи по цял ден и си следи инстаграма??? Всичко е поверено на ПР отдела, всичко е за продан, всичко е пари!

Наистина стана много красива след корекция на зъби, нос, устни .................и се видоизмени.

Красива е спор няма! Ама в бг много злоба бе, завист леле, хора така не се живее, отпуснете се.

Точно Преслава си е - така са озаглавили въпросния чалга продукт. А момата, от която се е получила "Преслава" май си имаше даже друго рождено име.

С удоволствие ще и се изпърдя в устата.

Отново от "смислените" новини! Луда работа!

Платена реклама! Преслава се е изръсила с няколко хиляди долара за това. Тези личности не слагат лайк или коментар на когото и да било. Всичко е скъпо платен бизнес. Не се ловете на въдицата!

За какво и е реклама? Смях, чалгаджийте пак ще я слушат. Да не мислиш, че в село Хуево знаят коя е Клои и ще тръгнат да харесват повече Пресито. Чалга не харесвам, ама Пресито е готино парче.

Имам същия стелаж в мазето - там си редя компотите от тъщата. Подобни тапети за последно съм виждал в една селскс кръчма в Лудогорието. Преси, Преси, можеш да извадиш селската пръчка от село, но не можеш да извадиш селото от селската пръчка.

Че това е точно акаунт на Клои?

Аз си купих подобен, но много по красив стелаж и по-широк от фалиралия до нас магазин за хранителни стоки за 20 лева. Сега на него си държа куфарите :) Имам и 2 стола , подобни на нейния, сега седя на единия и пиша коментара на компютъра....Е, значи ставам и аз за BOSS (ама не HUGO) и за шеф

Аз съм си сложил такъв в мазето. Много са удобни. Разглобяват се защото са на болчета.

Преслава, Галена, Гущерица и още стотина могат спокойно да ползват една и съща снимка. Като клонниги са.

Ей ся кът извадя няколко хилядарки в зелено Кроу Кардашиян и мен ще хареса. Смешна си ми, Преславкееее, или май Петя се казваше..

Клоуи исках да напиша, не Кроуи както излезе.

А сигурни ли сме, че това е Преслава?!?!

Смях да! Как за какво и е реклама? Що за дебилски въпрос? Дори милиони акаунти в Инстаграм плащат за реклама и истински последвали защото колкото са по известни толкова им скача цената на услугите! Кепиш?

От нищо нещо.

Ма, тя в метален контейнер се снимала. И до етажерки за мазе. Седи като глътнала бастун и с рендосано лице.