Много от популярните имена у нас не крият възхищението, което изпитват, към световните звезди. Нещо повече, открито ги определят за свои кумири. Редица от тях следят страниците на своите любимци в социалната мрежа и харесват публикациите им. Но се оказва, че има и знаменитости зад Океана, които също хвърлят по един поглед на профилите на нашите артисти.

Вижте кадъра и коментара >>

Така например американската риалити звезда и телевизионна водеща Клои Кардашиян не само хареса снимка на попфолк певицата Преслава в Инстаграм, но също така я коментира.

Преди ден изпълнителката от "Пайнер" сподели кадър, на които позира в нежна блестяща рокля с дълги ръкави, седнала на бял кожен стол в офис.

"И шефският стол ми отива", гласи посланието към изображението.

Фотографията, подобно на всички останали в профила на брюнетката, бързо събра хиляди харесвания, а нейните последователи я обсипаха с комплименти. За голяма изненада на всички, обаче, сестрата на Ким Кардашиян също не остана безразлична към снимката.

"Много си красива", написа тя.

Думите ѝ смаяха феновете на Преслава, понеже никой от тях не е очаквал Клои да се включи в коментарите. Много от потребителите дори изразиха писмено изумлението си в публикацията.

Самата Преслава отговори с благодарност и постави емотикон във формата на сърце.