Коментари - Кога е по-правилно да закусите – преди или след тренировка? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък най-правилно е да няма изобщо закуска.

За възрастни неспортуващи, първо хранене на обяд, второто след 6 часа. Разстоянието до следващото хранене от 18 часа действа уникално за здравето.

Неспортуващите активно не трябва да приемат рано храна не заради някакви тлъстина а заради ИНСУЛИНА. Правилните нива на инсулин регулират всички останали процеси в тялото. Не-случайно диабетиците са пълни на вид. А децата и младите хора трябва да се хранят ....защото растат!

навремето закусвахме с 12 пържоли....... ама освен надежди си бяхме и олимпийски !

Ако не беше Геният Иван Абаджиев с.....ЦЯЛАТА МОЩ НА БЪЛГАРСКАТА ФАРМАЦИЯ....кура ми щеше да вдигнеш.

Според мен причината е друга. И тя е, че ако закусите, дори и леко, това говорим за нормални хора, а не спортисти, стомахът ви работи заедно с тренировката последствие. Освен ако, наистина не я правите 2 часа след закуската, а кой има толкова време в нашето забързано ежедневие?!? Колкото до мазнините има две основни неща - воля и ... вода! Да, правилно - вода!! За вързастен човек поне по два+ литра, и това е минимума. Три е добре, 4+ ако тренирате наистина активно, поне 2 часа във фитнес залата. Водата пречиства и е необходима на организма, както маслото на двигателя на колата. Няма ли я в менюто, и говоря за чиста водичка, а не чрез доматки и краставички и тая, дето е 58% в ракията, ще смъкнете трудно. А воля ... не се поддавайте на оправданията. Нямам време, графикът ми е напрегнат, няма как да отделям време точно в определен час и, и, и ... И едно от най-важните неща - по-кротко с въглехидратите - овес и мляко сутрин може, аз лично действам с овесени трици, но хляб, какъвто и да е(сега продават един белтъчен, ако сте заритали толкова за хляб може него), картофи, ориз, сладко, сладки газирани напитки, бира, и алкохол като цяло(добре де, чаша хубаво червено или бяло вино не е беда) - не са най-добрите приятели за отслабване.

С тая вода бе. 2литра ако изпия направо ми викай линейка… ти за водна интоксикация не си ли чувал… вода та вода в литри… аман

2л. вода на ден е наистина препоръчаната доза. Едно време на американците в Ирак, кока кола им даваше 2л на ден. Ама то е друго, с тази захар и кофеин...

Да се търси златната среда, сиреч закусвайте по време на самата тренировка! Поне отделителната система ще се пораздвижи. Съветите са скъпо нещо, имате ли карта за столовата или предпочитате кеш?

На пълен стомох и секс не се прави, бе. Ако си наранен и влезеш в морето, може и да не излезеш. Безплатен съвет: Сложи щанга 45 кг и започни да клякаш....на първото клякане ще ти се пръсне тумбака.

За тези които тренират гребане с лъжици е все тая...

Зависи. Ако сте руски трол, добре е да хапнете члена на гладно, защото спермата не е калорична, иначе след тренировка ще ви стане тежко. Еле ако духате на негър от Студентския град, какъвто е обичаят на сектата ви.

Аз съм си взел една 8 килограмова лъжица и съм слял яденето с тренировката.

"когато тренирате на празен стомах, тялото ви няма леснодостъпна енергия от храната, така че черпи от други източници, като натрупани телесни мазнини" - да, и най-лесно и бързо тялото взема енергия ОТ МУСКУЛИТЕ, така че да, ще свалите тегло, но то ще е основно от мускули, и едва след това от мазнини...

А тъпото ми шкембе как да го махна ако просължавам да ям? Тренирам, но то най-бавно спада. Вярно спада, но страшно трудно и бавно. Бягам, преходи правя, не ям много, не ям мазно, правя малко преса и още го има.

Не го махай. Ще ти пази топло зимата.

Продължавай така! Ще спадне. Постепенното плавно отслабване е най- трайно.

Потърсете инфо за intermittent fasting, fat adaptation, autophagy

Няма нужда да търсияте. Заради идващата хиперинфлация скоро всички ще правим intermittent fasting, fat adaptation, autophagy дори без да знаем...

Да тренираш гладен....