Коментари - Кои са децата "Тойоко", които живеят на улицата | Лайф.dir.bg
назад

Кои са децата "Тойоко", които живеят на улицата

Те са японски тийнейджъри, които са напуснали семействата си и са избягали в Токио с надеждата да живеят по-добре. Там обаче попадат в опасния кръговрат от алкохол, наркотици и проституция.

Обратно в новината
| Редактор: Юлиан Рийл, DW

Коментари - Кои са децата "Тойоко", които живеят на улицата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне немат десетки милиона чалми на социални като Европистан

Япония в духа на партньора САЩ. Да си враг ан САЩ не е добре, а да си апртньор на САЩ е обреченост.

Скоро другаря Путин ще нападне и Япония за да освободи горките дечица и да им наложи православните руски морални ценности! А те са: минават от хапчета на кафяво и от саке на самогон

Не позна ! Историята се върти в кръг и всичко се повтаря . Байгън ще им пусне един бърз атом ,за да ги освободи от мъките , а те за благодарност ще му построят паметник , за да му се кланят , че ги е освободил !

1. Такива проблеми се решават с изграждане на правилна ценностна система с обществото, а, не със закони 2. Такива проблеми са следствие от влиянието на законите и упадъчната ценностна система на съюзника им САЩ 3. Запишете се за канала ми ако искате да живеете в общество с нормална хуманна ценностна система Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Макропопулисте?

"Става дума за няколкостотин тийнейджъри и двадесетгодишни ...." Типично в стил Дойче Зеле ... няколко стотин в 14 милионно Токио .... бравооо, много важно ... Дойче Зеле да си гледат турският кенеф, в който се превърна Райха им, че там вече са главно обратни, турци и нацисти ... Дойчо го нема вече.

Ами мерки се взимат в начален стадии, преди да се е задълбочил проблема, а не когато е късно и вече нищо не може да се направи. А аз взимам мерките превантивно преди да е възникнал проблема, което другите не го могат, защото са тъпи, а това е доста трудно тъй като ако си тъп може вместо да вземеш превантивни мерки да ограничиш правата на хората както направиха дебилите с ковида. Ограничителните мерки на ковида показаха че света на най-високо международно ниво се управлява от пълни кретени. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Япония е най-спокойната и чиста държава в Света.

И това някаква важна новина ли е?

Това е статия, която информира за тревожно явление, което може да се превърне в тенденция. На фона на това, което става по света, една много добра статия! Жалко, че в Европа медите са подчинение на посолствата, иначе щеше да си информиран за масовката от този род, която се случва в САЩ и щеше да си в потрес кой управлява Европа днес! Навременното осъзнаване е желателно, но сред хората има много и твърде прости ексемпляри.

Да им имам и социалните проблеми на японците...имало стотита бездомни деца , дето биле предозирале с аспирин и парацетамол...Биле се събирале на площадо да пият и да пушат публично ..Ялате у останалата част на свето, да ги видите сотитици хилядите изченали или бездомни деца как предозират с мет и как пешеходците ги прескачат небрежно по тротоарите докото се търалят назобани с фентанил ..