Кои са трите най-здравословни хляба
Те са не само най-здравословни и засищащи, а и влияят позитивно на тялото
Обратно в новинатаКоментари - Кои са трите най-здравословни хляба | Лайф.dir.bg
Коментари
защо 3? аз искам да знам 10-тте най при нас има хлябове 300 модела: сой-линен, 6 зърна, осем зърна, суров хляб, прегорел хляб, бял, черен, червен, жълт арабски, ливански, гръцки, корейски китайски не може само 3 бе хора :) а този от полълналите кълнове... то хляб ли е или пудинг ? как се прави брашното от кълнове ?
е от трици и квото е октанало от старите и се пребръква...Вторио е от талашит с малко овес, да работиме и теглиме каруцата, а третио още са го не измислиле и само чекат да оживеем.
Какво ядем не знаят и хлебарите, у нас всички храни са имитирани, нездравословни, дори вредни, но скъпи!
Хляба е храна за най бедните, не е нито необходим, нито полезен, точно обратното, вреден и опасен.
Глупости. Аз помня времето когато всичко беше обезмаслено, защото мазнините бяха мноооого вредни. Сега на кръста са разпнати въглехидрати. Глупави хора, плуващи в крайностите.
Хората ядат хляб от хиляди години, като през повечето време е бил основна храна. От няколко години взеха да го изкарват едва ли не отровен, което е върховна глупост. Как така хиляди години са го яли и не само че не са умрели, а напротив, благодарение на него са оцелели. А сега бил вреден. Той ако е бил вреден, тези които ги говорят тези глупости нямаше да ги има въобще. Защото и родителите им и дедите им са яли хляб.
Сега е вреден този който се продава в магазина.Вижте му съставките.Дядо ми навремето не се е хранил с Менделеевата таблица. Най лесния начин да определите колко е фалшив хляба е теглото. Вдигаш един бял или пълнозърнест хляб а той не тежи. Вода,мая и брашно в домашна хлебопекарна и не мухлясва.
Я станете от компютъра и прекопайте някоя нива с лопатата и да видим дали ще напълнявате и дали е вредно.
Като минавате край някоя пекарна мирише ли ви на хляб, както едно време? Не, нали. Още житото е отровено с химикалите, с които го пръскат.
Едно време хлябът наистина е бил полезен, защото се е правил от натурални продукти като квас, лимец, ръж и примитивни сортове пшеница. Сега основните суровини са изключително от генно-модифицирани сортове пшеница и други растения, в които няма нищо полезно за човешкия организъм, дори напротив. Хлябът, които ядем сега, в голямата си част, особено белият, е изключително вреден и трябва да се избягва. Има тонове литература и изследвания по въпроса.
Я като си купим леп у пакет не му усещам вкусо...След неколко дена фаща един таков убав мухъл - оранжев и розов цвет, арно да ти стане като го гледаш. Вкусо вече се усеща възкиселичък, ама па ми оправя дефекацията.
Става дума за хляба който се прави сега, ало, не за оня който, като го купехме от фурната, половината го изяждахме докато стигнем до дома.
Дядо ти до колко години е изкарал? Масово преди са мрели по-рано въпреки здравословната храна.