17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да ходите по 20 км. на ден, ако се храните с преработени (рафинирани) въглехидрати, НИКОГА няма да отслабнете.

Ходенето на чист въздух, сред природа обаче пренастройва хормоналната система, нормализира съня. Усмирява противоестествената лакомия. Аз лично с ходене лятно време свалям по 1-2 кг. на месец. Без да коригирам храната, но забелязвам, че от самосебе си спират да ми се ядат повечето боклуци и има разлика в храненето.

Не е точно така. Погледнете в която и да е баничарница дупестите кръгли баничарки, които са нон-стоп на крак. Навъртат между гишето и тавите по 20 километра на ден. И не слабеят.

Да, не слабеят защото въздухът в баничарницата е калоричен!

И им е едра костта :)

Дрън дрън та пляс

и при възможност ходенето да се прави веднага след хранене, това намалява инсулина и риска от диабет

Ти колко кофи с помия ядеш, че имаш риск от диабет? И след хранене се искат поне половин час почивка, иначе се разтяга корема.

Човек не прави 1250 стъпки, а КРАЧКИ на километър ходене.

ако обясниш разликата между стъпка и крачка в сантиметри- печелиш 10 000 американски долари:)))

Стъпка е Foot: 30,5 см. Средната крачка е 80 см. Оттам и 10 000 х 0,80 м= 8 км Давай наградата, айде.

от 80 см е на 200 сантиметровите! Иначе си е 60-на см!!

Всичко добре, движението е живот! Но са заябравили да напишат, че ядене не требе да се маа, като за световното!!! Това е истината, а не диетите, движение и нормално хранене!!!

Хормоните определят колко ще изядеш и дори да се възпираш, те ще те принудят. Ако живееш скапан живот в обездвижване и стрес - ограничението на храната е изгубена кауза! Ще те победи кортизола в шкембака! И колкото повече устискваш, толкова по-победоносно ще те победи накрая и ще станеш още по-свирепо гладен и дебел. ЗАТОВА се коригира единствено движението. Оттам промените в хормоните регулират всичко. И нормализилането на апетита, и съня.