Лейди Гага развя българското знаме в брутално шоу - снимки

Огромен призрачен замък бе издигнат върху сцената за пищното шоу на Лейди Гага в "Арена Армеец".

Обратно в новината

Коментари - Лейди Гага развя българското знаме в брутално шоу - снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е тук, Гаргамел е тук и си пише нещо ей така напук. Иска той акъл да ни даде, но дали има той акъл дори за дете.

Ей на това му се вика парад на креативния кич ;-)

На всички злобни човечета всичко им е криво. Бях на концерта, не съм пубер, а зрял мъж, имаше и много други като мен, както и по-възрастни. Публиката видя един феноменален спектакъл, а тези, които само си чешат езиците, без да са били там и коментират концерта и поп иконата на съвремието, са просто жалки мижитурки, изливащи злобата си немай къде. Айде, бъдете здрави!

Сатанистка , к-ва на сатаната дошла за да развращава младежите. Датата на концерта не е избрана случайно - точно на светял християнски празник. Съжалявам тези които виждат и чуват но не разбират смисъла.

човек, много си болен, или по-скоро, надрусан, кви сатани, кви дяволи, деменция ли имаш или си тежко душевно разстроен?

Масонски боклук е тази Гага. Всичко е промивка на съзнанието...

това гага си е американски азис. като е толкова фенка на булгаря вместо да вее знаме да беше изпяла една народна песен-даже някоя по лека македонска .. ама не може. то нее като да се фрукаш по сцената. и вместо замук за декор трябваше да има кущичка на баба яга!

Боже, колко зле изглежда тази жена!!!! Истинска карикатура!!!

Бях на концерта, беше страхотен. Затова не мога да разбера онези форумци, които не са го гледали и с наслаждение го оплюват. Мязат ми на онзи руски комунист от времето на соца, който декларираше:"Я Солженицина не читал, но категорически осуждаю". Може да не харесваш Гагата, но не давай оценка на концерт, на който не си присъствал.

Ха-ха тъпият концерт го преместиха в зала армеец защото интереса е бил слаб. Сега прочетох,че само 10 000 души е имало. Слаба работа. Хората все пак имат вкус.

прав си, когато това недоразумение гага събере публика колкото naprimer Tina Turner, Whitney Houston, Celin Dion,Pink Floyd, da mi se obadi.

Трябвало да се "роди" в София не през подобие на вагина, а на анус!

Лейди Гарга е пълна откачалка, която само определен тип хора понасят.Аз,обаче не я харесвам.

ТОВА АКО Е МУЗИКА............ НИКАКВО ШОУ, ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ.....

Тази Гага е направо Върха - обърнат надолу. Чупи глупомера и вероятно няма втори екземпляр, който да и се опре. А феновете - оо... подобното привлича подобно. В нашия вариант на най-изпростената чалга е направо изкуство в сравнение с тази млада и т_па изпълнителка(??на какво??).

цоцоланата гага направи концерт ,който може да се хареса единствено на до 18год.пуберче,с нисък интелект ,неслушало друга музика и на друг концерт не ходило.това можеше спокойно да го пропуснеме,ама нали трябва и да сравняваме-в този клас мадона води уверено с 3 обиколки.

ХВАНИ ЕДНАТА / ГА-ГА-ГААА!/ , УДАРИ ДРУГАТА /Мадона/...Я си представи,че ги задължат да изнасят концертите си в седнало положение - то ще е едно песнопеене ,ум да ти зайде! Айде,АМАН ОТ БОКЛУЦИ!

тъй де ,тъй де, говориме за цирка на сцената.това с пеенето е отделна тема дето не ги касае.

link, чувства се по тона ви, че не сте във възторг от лейди-то, но и че не смеете да го кажете. Може би защото дошлата да ни култивира е "голямата кака"?

Много си е добре момичето, има си публика, печели си добре, налага си стила. Едно време имаше певици, трябваше да могат да пеят, имаше клутура. Американците убиха с идиотизми като Мадона и М. Джекссън всичко. Сега Гагата си е напално нормална. Нашата чалга е същия вид музика, второ качество. Изпростяването на населението е начинът да се управлява. АМериканците го въведоха много успешно. Мюсюлманите и жълтите нации не слушат такива простотии. Те са във възход.

Толкова много долнопробна измет, рядко се вижда на едно място.Жалко, че тези са бъдещето на нацията.Зомбирани, припадащи хлапетии, които освен да се напушат с тревица, друго не ги интересува.

Българина плюе по всичко, българина не харесва нищо - дори себе си. Живота го е превърнал в най - злобното и завистливо животно и не може да се усети...преди не харесва Битълс, сега Лейди Гага, Мадона, Майкъл Джексън...та той дори Сашка Васева не харесва на която прилича

Ти пък само се обаждаш като черна станция за щяло и нещяло! Я, тихо!

Откачалка Га-га и тъпа публика!

То скоро Лили Иванова ще пее (рецитира) в "Арена Армеец" - идете на културна програма да се просветите.

Тъпа, тъпа откачалка и още по-тъпа публика!

Това всичкото може да се опише само с една единствена дума. ПОШЛОСТ!

Нямам спомен от комунистически маршове, но ти май имаш.

изглежда и звучи ужасно

li

Напълно прав си. Нито ме кефи как танцува, нито как изглежда, нито какво изразява. По-добре на някой фолк концерт да ходя, по-ще се изкефя.

Стойте си вкъщи и плюйте! Всъщност не знаете, че всяка една нейна песен носи послание към феновете . Тя притежава всичко- визия, глас, чар, тя не и певица, а ШОУМЕНКА и продължава да радва нас- феновете . Стойте и плюйте, никога няма да стигнете нивото . Благодаря MOTHER MONSTER. ОБИЧАМЕ ТЕ

Симончеее, какво си пушила бре? Mother Monster, а? :))) Не е истина какви заблудени патки има...

Я кажи и другите думички от магазина де .... ,можеше да завършиш поне с "лек ден ви желая", по средата да сложиш "барнато" и "секси"... Дано не съм те "стресИрАл" хахахаха

Ооо я стига, бе, пруитанитееее! С такива концерти доказваме, че сме част от света, не сме островът на сивотата и простотията! Гавра със знамето било, а не е ли гавра българското знаме да се вее от стотиците хиляди пяни деградирали футболни фенове, да се вее на чалга концерти или на политически митинги от хора съсипали България! Ако хората имат вкус и поглед към света, ще могат да оценят адекватно всичко, което им се поднася! Простия човек си остава прост, дори и Пол Макартни да дойде да му свири!

Много ти е болна душата, човече, щом това "нещо" го имаш за култура

много добре казано Годо. Браво! радвам се че има такива българи като теб и хората почват да мислят по отворено и по европейски. това е изкуство и както казваш всяка песен има послание.

Тъй, тъй, Годо! За благодарност изпращаме Азис по чуждите земи. И така цял свят научава по каква чалгия си падат българите. Велик народ сме, ей! Че е направила шоу - направила е. Ама за чия сметка - някой замисли ли се? Едва ли. Това не е типично за такъв род публика.

Предпочитам Ейми Уайнхаус пияна на сцената,пред това "нещо", което няма грам талант!

Знаем ли какъв пол е "красотата неземна"?

ГРОЗНА ПОШЛА НЕВЗРАЧНА НИЩО АРТИСТИЧНО НИЩО ХУБАВО -КАКЪВ ИНТЕЛЕКТ ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВАШ ЗА ДА ОДИДЕШ ДА ГЛЕДАШ ТОВА ЧУДОВИЩЕ ЧАК И ДА ПРИПАДАШ ОТ СТРАСТ????????????

Предпочитам шоуто на Веселин Маринов!

Не присъствах на този концерт, харесвам песните на лейди Гага, но това с българското знаме не е ли една гнусна гавра?!! Дали американците биха позволили такава гавра със знамето си от чужденец?

Американците биха позволили да им запалиш знамето на публично място - това е част от демокрацията...другото е демагогия комунистическа

Абсолютно си прав/а. Аз бих попитала същото и съм възмутена!

Аз пък присъсвах, за разлика от теб на концерта (по-точно шоуто) и трябва да ти кажа, че развяването на знамето беше много патриотично и взриви публиката. Недей да съдиш по тона на статията по-горе, който е злобно тенденционен. Шоуто беше страхотно и по-добро от това на Мадона (бях и на него). Гагата се държа изключително сърдечно с публиката.

Напълно те подкрепям. И аз гледах и двата концерта и определено шоуто на Гага е на мнооого по-високо ниво.

martyn_bg

Ного си прос

каква гавра, какви пет лева, айде върви да си изпиеш хапчетата и антидепресантите, болен мозък такъв

САЩ даде на света в периода 1930- 1980 година на една музика, от която струеше оптимизъм, песните бяха химни на живота, на обичта и светло бъдеще, пълно с опитмизъм. Западът ни разби и с музиката си. Днес дойде перверзията, мрака, наркоманията, идиотщините, видения на болни певци, на кич и на долнопробни елементарни аритмични напъни на чернокожи други печалбари, плод на криза не само в културата на Запада, но и на икономиката им. И на нас заедно с тях. Вижте мутрите на домораслите ни меломани - такава дивотия не се е срещала по земите ни никога. Това е новото мутренско поколение на фалшивата на демокрация, на улицата в най-просташкия я вид. А на Балканите ние умеем да сме простаци, и то какви! Докато не настъпи поврат в страната ни и не върнем живия живот и стандарта на Запада, ще търпим всякакви шарлатани на сцените ни - от циганската чалга до виденията на наркоманите.

От време оно човечеството познава всякакви възходи и падения. Различна е само тяхната форма, но всъщност няма нищо ново под слънцето. В този смисъл, и примерът ти с музиката от САЩ в онзи период е съвсем неудачен - може би не си чувал за "Дорс" или Дженис Джоплин в разгара на хипи движението, или за пънк легендите "Секс Пистълс" и "Мисфитс", бума на хардрока с "Айрън Мейдън", които заливат публиката с кръв и "Дъ Ху", правещи на трески китарите си на сцената преди почти половин век... Всички те са творци, пресъздаващи мрачната страна на тогавашната действителност - война, наркотици, агресия, дискриминация, отчаяние. Така че, светът не е най-доброто място - както преди, така и сега. Вместо обаче да се скъсваме да плюем, нека сами се опитаме да направим нещо хубаво за нас и останалите.

Вие, дето храчите сочно, бяхте ли на концерта? Разбира се, че НЕ! Но грачите унесено в хор, хейтъри смотани. ЛГ пее повече от отлично, има силен, чист и приятен глас, пее с чувство и изразително. Шоуто и е много барнатои го прави супер професионално. Някои снимат по 30 дубли, докато успеят да постигнат частица от това, което тя прави отраз и без почивка. Много топла и контактна с публиката. Никой досега не е показвал такава завършеност. Публиката остана изключително доволна. А вие, хейтъри - маерш в чалготеката!

Защо ли през цялото време на концерта ми напомняше силно на Азис. Всичко, което си написала важи с пълна сила и за него. Да не би случайно това творение (Гага) да е новото му творческо име за световната публика?

Тези откачалки от снимките имат ли родители! И как е възможно тези т.н. родители да пускат отрочетата си в такъв вид да излизат от къщи и кой знае, кога да се връщат. После учителите и училището виновни! Ей, хора озаптете си питомците, че ми писна да срещат по улиците полу идиотчета и олигофрени!

Имам чувството че концерта е бил режисиран от Азис. Той излиза със сходни костюми и той роди на сцената, и той има пишонка както лейдито. Иначе тази лейди много грозна батка, ако беше някоя фолк певачка щеше да е яко да прави тия номера, ама тази е малко гнус.

гаргарони...

Жалка имитация на Мадона от преди 20 години...вероятно смята, че това е начина за печеле на пари и тъй като и липсва въображение.....ето това се получава!....а, тези невръстни дечица да ли са имали придружители на концерта?... :-), че голяма мъка трябва да било за тях!

моля пич не сравнявай това недоразумение с Мадона. Някой писа по-долу, че Мадона си нарправо като Бах в сравнение.

Тук виждаме некав олд скул поведение. Естествено,че гага е насочена към младите и те са и таргет група...никой не е казал,че трябва всички дружно да и се кефат... Но по стар комунистически обичай сте свикнали да има само един мейн стрийм и всичко западно да се отрича...по мое мнение само тва, че е повдигнала въпроса за толерантност е достатъчно значимо, щото бг обществото страда от големи проблеми в тая насока и вие тук го доказвате...

Пич, правилно си схванал трендовете на таргетинга, но акюзейшъните са доста хеви - толерънс е авейлъбъл, само дето непоносимостта към брутални тъпаци като теб и гагата ти са съвсем обясними!

А уе не знам аз дали съм тъп ама ти преди да отговаряш земи чети коментара преди тва, изчекай да го осмислиш и чес тогава щракай. Иначе си като лелка в цикъл - злобна и неуместна...

"ОЛД СКУЛ" "ТАРГЕТ ГРУПА" "МЕЙН СТРИЙМ"...ЧЕ ТИ СИ ГОТОВ ДА ХОДИШ ДА МИЕШ НУЖНИЦИТЕ НА ЗАПАД БЕ,ЩО ЧИНИШ ОЩЕ ТУКА С ТИЯ ЗАШЕМЕТЯВАЩИ ЕЗИКОВИ ПОЗНАНИЯ?! / "Пази Боже сляпо да прогледа!"/

Teo

този начин на писане дразни още повече некви псевдо патриоти с неясните им ценности и идеи на къде върви обществото в татковината- за това ми харесва.... в твоя коментар също си използвала неколко чуждици просто не се усещаш кои са....

"ОЛД СКУЛ" "ТАРГЕТ ГРУПА" "МЕЙН СТРИЙМ"...ЧЕ ТИ СИ ГОТОВ ДА ХОДИШ НА МИЕШ НУЖНИЦИТЕ ЗА ЗАПАД БЕ,ЩО ЧИНИШ ОЩЕ ТУКА С ТИЯ ГЛАВОЗАМАЙВАЩИ ПОЗНАНИЯ ПО НЕБЪЛГАРСКИ?! / Пази Боже сляпо да прогледа!/ А името си на български можеш ли да напишеш ?

депеш ще напълнят стадиона догодина, освен ако не ни прескочат пак. тва на гага не еконцерт, а циганска оперета.

Не знам кой и пише песните, ама слага Мадона в малкото си джобче...поне засега...Само дето малко ми се стори понапълняла...

Ехо, годините ти доста са изпреварили акъла ти.

жалко за днешното поколение - какви ценности има

Защо родителите в България, спряха да шамарят децата си???

Това е то - днешния идеал за изкуство - колкото повече гнусност, толкова повече се харесва от изпростелите тотално млади хора.

тази пък адел е толкова дразнеща! само драми и виене, мен ме депресира! а въображението на гага ме кара да се смея. изглежда ми свестен човек. всичко това е шоу. ами хайде да забранят и филмите на ужасите и всичи филми като аватар, ханибал, татко барба и т.н. защото не са баш нормални.

Lagy GAGA is a woman or animal? I do not accept hes as human..

като не можеш да пишеш на английски, не се мъчи

много ме разочарова гагата. Очаквах да направи една свирка на някое педалче от публиката, hahahah