Два часа продължи концертът на новата поп икона в София. Тя се появи на сцената, яхнала голям механичен кон. Причудливите костюми и маниерниченето на Лейди Гага ни накараха да си помислим, че сме попаднали на поредния епизод на "Лека нощ, деца". Ако не бяха, разбира се, препратките към орален и еднополов секс.

Лейдито не пропусна да ни зарадва и със сцената с раждането от клипа към "Born this way". Тя се възкачи върху огромна надуваема утроба. Между виканията и тежкото пъшкане, което пресъздаваше, Гага за пръв път извика: "София!" По-късно тя се появи на мотор, на който бе закачено българското знаме. Певицата и трибагреникът не останаха сами и на возилото се качи разголена танцьорка, която почна упорито да се търка в Лейди Гага. За друго парче звездата развя отново знамето, а след това се опита да "удуши" с него един от китаристите си.

Певицата изпълни всички любими парчета на феновете, новия си хит, скандализирал Европа - "Lady Die", както и песента "Just Dance", с която изгря на музикалния пазар. Изпълнителката през цялото време призоваваше към толерантност, индивидуалност и равни права за всички.

Кулминацията на вечерта бе жестът на Лейди Гага да качи дете от публиката на сцената. Двете с малката Натали си говориха, смяха се, танцуваха и пяха заедно. Шоуто завърши с бис и песента "The Edge of Glory"

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА! >>
Лейди Гага с кожено палто през август >>