Пендачанска празнува 25 години на сцена с концерт в София

Най-доброто от Александрина Пендачанска ще чуят меломаните в Софийската опера и балет на 21 декември.

Обратно в новината

Коментари - Пендачанска празнува 25 години на сцена с концерт в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се съсредоточи върху пеенето един ден може да настигне Гена-лека й пръст!

голям талант! Желая й житейско и творческо дълголетие! Слушах я преди 3 месеца, благодарна съм за това докосване до голямата опера, което иначе не бих могла да си позволя. Щастливи са чужденците да слушат нашите прекрасни таланти.

прекрасна! да е жива и здрава ! още много години да ни радва от сцената и да шесства по световните сцени!

Прекрасен глас на колоратурно сопрано. А как изглежда нямам думи. Повече от 22-23 г. не можеш да й дадеш, а е майка на две деца и на 46-47г. Съученици са с Хилда Казасян, Найо Тицин и покойния Чочо Попйорданов. Бяха и семейни приятели.

43 е

Браво, но аз си предпочитам гениалната Гена Димитрова, мир на праха й, и любимката на Караян - Анна Томова-Синтова!

Чета и не вярвам на очите си. Кога минаха тия 25 години. Много добре си спомням, как баща и ни свиреше като студенти. Тя е един класически пример, как някои деца превъзхождат с таланта родителите си. Лонг лайф.

Прекрасен и омайващ глас в съчетание със скромност характерна само за ГОЛЕМИТЕ.

Александрина, или Алисия? Има разлика, нали. Няма и много коментари и това също е показателно. От мен - пожелания за още 2Х25 на сцената.

Че на колко е години? Аз все си я имам за младо дарование. Да е жива и здрава! Много се кефя на коментарите в Youtube след нейните изпълнения. Такива като Александрина действат като балсам на рана - измива срама от нашите политици и ни кара като българи да ходим с вдигната глава.