Брайън Мей за пръв път в България

Легендарният китарист на Queen ще изнесе първия си концерт у нас на 16 март, 2016, в Зала 1 на НДК.

Обратно в новината

Коментари - Брайън Мей за пръв път в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България отдавна се е оформила като музикална морга, където идват предимно изпълнители, отдавна преминали върха на славата си, в опити да припечелят някой лев за последно.

Тъпов - Ти наистина си тъп. Май не си чул за световното турне на Брайън с Адам Ламбърт, което продължава от три години в над 30 страни, а да не говорим за един от последните в Рио, където имаше почти 300 000 посетители. Невеж смешник си ти!

Голям празник за българските фенове.

Айде да не се изхвърляме. Един от най-добрите китаристи. Глупости.

Разбира се, че Браян Мей е един от най- добрите китаристи... Има и Богове.

Брайън Мей е избран най-добър китарист на всички времена в сп. Роулинг Стоунс и там класиран на 13-то място. Така че твоят коментар е смешен и неуместен. Китарния му риф говори за това и не само той: https://www.youtube.com/watch?v=c_dvFjFqGxQ

Списанието е,, Rolling StonE,,-един камък. СтоунС са групата- камъни. То ако гледаме класацията на това списание Гери Мур и Ингви Малмстийн въобще не са споменати и Принс като китарист е преди Ричи Блекмор и Кийт Ричардс е преди Джеф Бек. Истинските музиканти не подлежат на класации- удоволствието е едно и също при слушане . А и Браян Мей е голЕм ум. Имаше здравословен проблем и от приема на лекарства напълня- имаше страхотна фигура . С една дума- той Е!

Прав си Семо не е един от най-добрите.Той е най-добрия!

Идиоти нещастни! Брайън Мей е страхотен китарист и е МЪЖ, а не "тя е една от най-гласовитите певици"! Толкова ли е трудно да провериш това, което пишеш?! Редактори нямате ли си?!

Първоначално и аз така реагирах. Всъщност са искали да кажат: ТОЙ е ............. ТЯ е .......... Само дето преди това никъде не пише, че Мей ще участва заедно с певица.