Графа събра най-актуалните звезди на шумно парти

Владимир Ампов-Графа и "Монте Мюзик" завършиха успешната година с компакт диск, съдържащ сингъла „Дим да ме няма" - българска и испанска версия, актуалната "Causa Perduta", и най-добрите ремикси на Графа от последните години.

Обратно в новината

Коментари - Графа събра най-актуалните звезди на шумно парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще изкажа мнението си,не защото се вълнувам от "успехите" на ГАФА, а защото ме е яд за кадърните музиканти в БГ,които нямат неговите връзки и пари да си плащат за ротации и пиар! Всеки с елемантарни музикални познания знае,че той е тотален лаик в музикално отношение, с отвратителните хармонии,синти звуци,гласове и гадни прозодии в текстовете! Нооо е Ампов все пак,наследил студио,връзките на тати,парите и т.н.... И видите ли стана най-вървежния хитрец,възползващ се в последно време от млади рапиращи момчета,които измислят нещо актуално и ето ви новия "хит" на ГАФА. Целенасочено в радиа и телевизии ни заливат само с неговото "творчество" докога бе??! И да искам да чуя нещо качествено в музиканстко отношение не мога,,няма го в медиите,трябва да го търся в интернет.Аман от спонсорираните му клипове,нагласената продуцентска дейност и всичко,което е този измислен "певец".Един поглед е достатъчен,за да разбере човек липсата на харизма в този вече застаряващ смешко.Сега тръгнал на стари години,след като вече и деца му се народиха, да подскача и рапира със смъкнатите гащи,само и само да е "актуален".На партита и церемонии пак смъкнатото му дъно се тресе,ако не е чалга ще е той.А талантливите тънат в мизерия и се отчайват не намират смисъл в чалгаро-гафската държавица...Много жалко и много тъжно,но факт!!!

моля не излизайте с този номер че тези които не харесват даден изпълнител са злобни и какви ли не всеки има право на избор нали

Бонус за феновете е мейкинга към "Causa Perduta".- Какавто "графа" такъв и текста !

Нямам никакво отношение нито към новината, нито към този изпълнител. Даже и новината прочетох на диагонал и влязох случайно. Но се зачетох в мненията, изразени дотук. От тях струи само злоба, негативизъм, завист и простотия. Прост народ сме и това си е, колкото и да не обичам подобни обобщаващи изводи. Никой за нищо не ни е виновен, ние сме си самопредостатъчни.

Нямаш отношение, но се изказваш. И то не по същество. Типично за българина. Наистина сме прост народ и ти още веднъж доказваш това.

Направи ми впечатление, че т.нар. субект "Мнение" е влизал 5 пъти за да коментира различните мнение като плюе по Графа. Та ми се иска да го попитам ( защото съм сигурен, че пак ще влезе ) - какво го мотивира така усилено да следи коментарите по тази тема и да се чувства длъжен да отговаря на всички положителни коментари с лоши? Някакво лично отношение ли има към Графа, нещо го е яд ли, да не е случайно неуспял музикант, изпълнител или др. И изобщо - какъв ти е проблема бе човек? Някаква мания ли имаш? Защото никой не е длъжен да слуша Графа ако не го харесва, но има хора, които го харесват и факта, че е успешен изпълнител означава, че има много такива и форумните мнения няма да променят нищо! За това препоръчвам на "мнение" да не се занимава с глупости, а да поработи върху себе си за да направи живуркането си по-положително .

Кое е това несимпатично момче и защо го наричате "графа" ?

звезди, графове, царе, дами и господа' в турско комунистическия клозет на европа. невероятни метафори за изявени прасета в смрадливата балгарска кочина.

Ох, на мама татьовото!

Оф, измислете нещо по-оригинално от майка му и баща му, когато не се сещате за какво друго да го плюете момчето! Повечето изпълнители в България са деца на музиканти и хора на изкуството и това е нормално. Баща ми и майка ми като са физици е малко вероятно да стана оперен певец! Уважавам Графа и творчеството му и смятам, че отдавна е доказал таланта и независимостта си. Доволен съм и на все по-големите успехи, на които се радва и в личен и професионален план!

Няма нищо по-оригинално.

много бачка, има талант, нооо.... с тия малки очички.... трябва и визия.... а то прилича на Пикачо :) няма го мъжкарското... но пък го има гъзарското с флуктуациите на средния пубертет

С малки , с големи очи - гледай ква жена има! Дреме му дали го харесваш... Ти по- голям гъзар ли си?! Малоумник! Не, че нещо ама много се дразня като чета такива коментарчета от разни комплексарчета ... Аааа ма ха! Аз пък го харесвам Графчето! Аре пък да видим !

Ми може да не си я позволи. Щото с париците, които изкарва този лансиран бездарник що да не си купи освен 11 албум и някоя куха лейка.

Като чуя Графа да грачи, вадя батериите на VEF-а.

На всичкото отгоре бездарното графче си кръстило сина Крис. Защо бе, певак измислен, такива хубави български имена имаме?! Колкото ти си граф, толкова и сина ти ще е Крис. Можеше поне да го кръстиш Монте Крис - така звучи по-графски. Смешен лансиран мамин (татин) син...

Абе кви хора сте вие бе, ще си кръщава децата както си иска! Да са му живи и здрави! Злобни влечуги!

Не знам защо са всички тези негативни коментари при условие, че Графът е страшно амбициозен, трудолюбив, креативен млад човек! Песните му са свежи, той е супер сърдечен и земен човек, който обича публиката, а не някой надут пуяк, който не вижда по-далече от носа си... Пожелавам му все повече музика да създава и да продължава напред!

Вярно е, че е трудолюбив и само на това се базира успеха му. Ама да е пич, отворен към публиката и т.н. - не. Евала за трудолюбието, но хората никога няма да му простят това, че е лансиран от тати.

Да, трудолюбив е и затова успя да се измъкне от сянката на мама и тати. Това, което не харесвам е, че като изключим баладите и "Дим да ме няма", останалите песни са половинчати - хем има нещо готино, хем не истински хит, все нещо има, което да ги направи просто "добре като за БГ".

ако това ни е музикално-развлекателния елит то по добре дим да ги няма. другите балканци вкараха хитове в западните радиа и телевизии, а нашите псевдо звезди си се събират по клубчетата и си се хвалят самосиндикално- евала.

" Интриганти, спекуланти, симуланти на антидепресанти... Не не не не не искам да бъда като тях Персона Нон Грата, не не не не не искам да бъда поредната Кауза пердута" Графа няма кво повече да ви каже!

Има два типа "изпълнители" във България - чалгари и просто тъпанари. Владко Графчето е от втория тип. Противен лансиран бездарен тип. Тая територия е една кауза пердута в която виреят само подобни графчета.

За първи път чувам имената на повечето от "най-актуалните звезди". Явно е било "много яко". ;)

о, колко си прост..

Неотразими! Вампири гадни - и огледалата даже не искат да ви отразяват!

В Чалгария всичко е замряло...Тоя до пенсия ли ще го слушаме...Къде са новите лица на българската музика???

Хммм, жена му е УОУ !

Честит 11ти албум на най- продуктивният изпълнител, композитор и продуцент в България! Моите уважения към Влади Ампов - единствения, който както каза снощи Мария Илиева "промени смисъла на думата Графомания" :) Поздравления! На всички анонимни коментатори тук бих препоръчал да се вслушат в текста на Кауза Пердута :)

О, Кирчо. Радвам се че най-после удари едно рамо на бездарното си синче. Не съм обърнал внимание, че вече 11 албум е издал. И 111 да издаде все тая. Пълен бездарник си е колкото и да го лансираш.

Аз по въртяни от неговите парчета не съм чувал в България и съм сигурен , че и ти можеш да си ги запееш! Това с мама и тати щото няма кво да кажеш ли го пишеш? То ако ставаше с кинти и аз щях да пея ама не стаа! Трябва да се науча и да композирам, па да си го запиша, па да ходя и да пея, а Графа щот не го искат никъде и е бездарник постоянно е на участия. Продажби в България на албуми със сигурност няма високи , но по други причини дето нема нужда да ти пояснявам. Можем да поздравим момчето,, че това му е 11тия албум с хитове ( които знаеш, не се прай) и това го прави единственият изпълнител в България с толкова успешни продукти (авторски)! Еваларка бате!

"дим да ме няма" е песен в стила на Бобсъна а не шляка-шльокавиците на гарафа-та... неговите песни звучат тъпо и монофонично от типа: имам глава, глава, глава...куха глава и те така... или - "искам да те имам, но нямам..." веротно визира музиКАЛЕн талант :))

леле, тези не ги изтраивам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв е този псевдограф и псевдозвезди - само си спомням , че имаше една песен дим да го няма -и аз така казвам.

за съжаление пълен бездарник а просперира, вижте миналата седмица колко промоции на албуми имаше в София на много по-стойностни музиканти