Графа представи двойната колекция в столичния клуб „Once Upon A Time Библиотека”. Поп звездата заби на живо с приятелите си Бобо, Печенката, Jahmmi, Били Хлапето и Михаела Филева.

На сцената се качи и неотразимата Мария Илиева, облечена в стилна черна комбинация. Тя изпълни с Графа дуетите "Крадена любов" и "Чуваш ли ме". По-късно към партито се присъедини победителят във "VIP Brother" Орлин Павлов. Той и Любо Киров бяха поканени на сцената от Графа, за да изпълнят общото си парче "Заедно". На концерта се изявиха още Спенс и Сантра с ремикса на "Тяло в тяло".

Сред присъстващите беше семейството на Графа, собственичката на заведението Кремена Халваджиян, Алекс Раева, Мария Игнатова, Криста, Рут Колева, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Веси Бонева.

Вижте снимки >>

Двойният албум „Дим да ме няма“ e в продажба с вестниците „Труд“ и „24 часа“. Втората част от колекцията на Графа е DVD с избрани концертни моменти на изпълнителя и видеоклиповете на "Causa Perduta", "Невидим" и „Дим да ме няма". Бонус за феновете е мейкинга към "Causa Perduta".