17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да се похвали, че е гей или транссексуална и кариерата й ще тръгне пак нагоре. Това е модерно сега .

защото е амбициозна, успешна и нахакана. Но такъв тип жена няма да пропадне. В сравнение със сенатор Маккейн тя е морална и не е крала държавата. Сенатора потроши в "кариерата" си 23 ДВАДЕСЕТ И ТРИ самолета на американските данъкоплатци а затова че се предаде на виетнамците стана сенатор и хиро. Всъщност, за всичко е виновен бащата на Макейн- висш генерал в американската армия.

И са? Ко правим?? Ей са видя ли за какво ти е образованието ма влогътке?

Разследваха ли дъщерята на Обама как и защо е приета в Харвард? Обикновено млади хора шляещи се с цигари в устата по улиците нямат нищо с името на университета. Явно за дъщерята на Барак и Мишел има други правила за прием, защото там важат не само оценки но и поведение и достижения извън класната стая. Е как стана така тая с цигарите да е там?

А вие животни ядете ли?

С тия хубави очи ще се оправи в живота. А и, както винаги, хубава реклама ще излезе. Ето аз до преди 3 мин нямах идея коя е, каква е и с какво се занимава. Не, че няма да я забравя след още 3, но има и такива, които ще започнат да се "инфуесират" занапред.

Да си проста майка не е проблем, ама когато си проста и амбициозна майка се превръща в проблем. Оставете децата си да вървят по собствения си път и постигат собствените си успехи!

Направо името Има Екимова да напишеш вместо описание.

"Учи мама- да не работиш"

Бедний мой речнико български.

Ама мола ви са това у САЩ не може да се случи. Подкупи в частно училище, абсурд! Това е било дарение към университета. Как така, най-най-честните и некорумпирани хира във Вселената, на тоя и оня свят. Абсурд, фейк нюз и орочее.

Но подкупите не са били за университета а за служители на университета. Самия университет не е взел НИЩО!

Na 20 e

На влогър и инфлуенсър... Абе, за вас български език няма ли? Като чуя или прочета такива думи направо ми се повръща. А за авторите им - ясно, мозък НУЛА.

Я кажи с една дума как е влогър на български и как инфлуенсър? ДА върнем и драсни пали клечица, вместо кибрит, а?

Жорето

"бюти блогър" = "претенциозна скучаеща пача" "инфлуенсър" = "евтин мошеник". Може и "гола кукичка за рядко т#пи шарани". ОК?

В Северна македония казваме "фриджер", защото Тито внеся охладителите от САЩ. В София казваме хладилник, защото Тодор Правешки внесе охладителите от СССР.

Жоре, а ти кое от двете не си?

"бюти блогър", "инфлуенсър" - няма такива думе в българския език, неграмотни журналистчета