17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зоофилките се развихриха пак. Защо отглеждате само мъжки кучета? Вярно доберманите са много надарени.

поредната некомпетентност... всичко зависи от животното. много породи кучета определят йерархията в дома когато ги вземете. при поява на бебе - каквото и да правите, за тях то е по ниско от тях. за това преди да си земете животно и обмисляте да имате дете - или първо правите бебето и тогава зимате животното, или много внимавайте с породата... за да няма изненади

Куче и котка при новородено - не. Дори бедните хора в средните векове са държели животните на първия етаж на къщата, а децата си - на втория в отделно помещение. Като поотрасне е възпитателно да се вземе животно, за което само да се грижи, разхожда и чисти.

Всъщност, е медицински доказано, че деца, които от ранна детска възраст съжителстват с животни не са така предразположени към алергии. Стига с бабините девитини.

Хубав клип сте подбрали.. Да не говоря че животното.е господар на положението спрямо детето.

stankow

Абе с хайвани, без хайвани, важно е деца да има !!

Ей това хич не го разбирам, досега животното си е лизало задника и топките и му позволяват да се вре в новородено... Нямам думи. Едната сложила детето да спи във вана, другата къпе във умивалника... На тези хора трябва да им се забранят да отглеждат животни и да се размножават. Не успях да изгледам целия клип, гадно и страшно ми стана.

Това пак поносимо. Веднъж гледах видеоклипче едно бебе на няма и годинка и до него един голям пес. Начи бебето ближе сладоледа, после песът, после пак бебето и пак кучето. Като изключим това, че още ми се повръща като си спомня, този огромен пес само една зъбчатка да му удари и усмихващите се с умиление родители на тази затрогваща идилия трябваше да правят друго. МИсля, че беше американско.

А като му слагаш ваксина на детето, директно в кръвообращението, имаш ли идея в каква среда се отглеждат патогените, ако направиш леко проучване, това с песът ще ти се стори от безобидно по-безобидно!

Дайте новороденото да го оближе кучето по лицето и устата. Обичам животни, ама това не го приемам. Особено с кучетата.

нали?