Котките - сред най-мързеливите животни на света

Едни от най-харесваните домашни любимци водят спокоен начин на живот

Обратно в новината

Коментари - Котките - сред най-мързеливите животни на света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коткоюбците пикаят газ! Колкото и да не ви се иска котките са злобни животни, колкото и да ги учиш да пикаят на едно място, ще направят мизерия. Не поджежат на дресировка за разлика от кучетата.

Ама наистина си Смeшко :D

Котките са най чистите и най.умните животни на земята.

"Котките водят възможно най-спокоен начин на живот. Ако по-рано хората са разчитали на тях да се борят с мишки и други вредители, сега те се явяват пухкава декорация на дивана. Оказва се, че този "мързел" им е присъщ още от раждането," Досущ като кифлите с които си имам работа на стари години:-)

Котката е единственото животно, което може да изпитва емоцията злоба. На нея въобще не й пука за стопанина или човека, важното е да има какво да яде. А тези, които гледат са им като слуги. Какъв е смисълът от котка вкъщи, освен че смърди страшно?

Какъв е смисълът от коментар от човек, който никога не е имал цял живот котка в дома си, удивително е иначе изказването ти..... Хайде, опитай още веднъж да си напишеш домашното, но след като отгледаш поне 4 различни котки, тогава ще имаш право да си изказваш " великите " научни открития. Освен това, сигурен ли си, че чувството "злоба" е в дефиницията ти за животински видове, които в еволюционен план са все пак различно от този на човешкия род, че да му приписваш типично "човешки" термини за чувства???

Смърди ти гъзЪ!

Palni gluposti. Kotkite sa nai-milite I nai-chistite domashni ljubimzi.

Това е лъжа.

Това е лъжа.

Котките са най чистите животни на света. И миришат на хубаво

Това е най глупавия коментар

Ако държиш една котка вкъщи.. Тя няма какво да намери като храна. И чака стопаните да и да дат да яде, или да намери нещо за ядене в стаята. Ако котката живее навън, извън къщата на собственика и, тогава котката може и сама да тръгне да си търси храна, докато чака да я нахранят. Уличните котки пренасят всякакви зарази- бълхи, въшки и зарази по кожата.. И затуй НЕ трябва да ги пипат, особено малки деца.

Истина е, мръсните хора ще опровергаят, чистите са наясно що за болести пренасят :)

пренася същите зарази и болести като един клошар. Котката в къщи не пренася нищо. Всичко е до хигиена и условия

Значи уличните плъхове са за предпочитане? Защото уличните котки са единственият им естествен враг.

милите животинки без да сте проверили списъците на личния състав на всяка българска фирма и институция....!!

Това означава само едно - че котките са по-интелигентни от другите животни и могат да осъзнават и избират, като целите си, така и начините да ги постигнат. Нарича се рационалност в избора.

Това само доказва още веднъж, че котките са интелигентни и умни същества!

Ами това е семейство "котки", бе! Едни от най-свирепите и съвършени хищници на всички времена - за какво им е да се щурат като ненормални? Вземете и прочетете по колко време почиват представителите на тоя вид. Дето се казва в съвременните управленски методи - котките са Lean, т.е. максимално ефикасни в поведението си. Ако и хората бяха така, колко по-хубаво място би бил светът...

Ама сте пропуснали и нас, - българите. Все чакаме някой друг да ни свърши работата. Все някой ни е виновен. Еми затова сме от най-бедните в ЕС.

много си тъп, ако мислиш, че на запад някой бъхти повече от теб! Също и ако мислиш,че за това БГ е бедна-не, овцо, просто в БГ адски много се краде! ОСТАВКА!

_stankow

Много сме ги разглезили за 10,000 години съвместен живот ... Интересно е, че са си запазили всички инстинкти. Ако случайно се озоват без стопани на улицата - оправят се. Намират си подслон, ловуват, мишки не знам ама гълъбите ги намаляват набързо :) Даже успяват да се размножават. Живота не можеш да го спреш :)

Тъпа статия за запълване на страницата. В природата всички животни от семейство котки - от най-големите (усурийския (известен още като сибирски или амурски) тигър, до най-малките - домашната котка) са така устроени, че спят или си лежат спокойнно по 20 часа в денонощие, а са активни средно по 4 часа. През този период те предимно ловуват, и то женските, а мъжките имат задачата да охраняват територията. Същото правят и домашните писани, и дворните. Само че те обикновено имат привилегията да получават храната в замяна на мъркане и гушки за стопаните.

За домашни мишки и домашни шимпанзета не бях чувал.

полска, горска и домашна. Същото е и с домашната котка за разлика от дивата, домашната свиня и т.н.

Що. бе? Тези, в парламента, са точно това- одомашнени шимпанзета!

Това само показва, че котките са най-умни от изброените животни.

Много са си добре.

Естествено, за какво да се потим като може и да лежим. Все пак яденето накрая е смисълът на всичко. Лежането е възнаграждение само по себе си и в известен смисъл по-добре да лежиш отколкото да бачкаш. Дори и с цената на известен глад и малко лишения, вече ако видим зор ще се борим с трудностите

И аз съм така....

и жените са така

И мъже познавам такива. Кой както намери.

Всеки привлича според собствената си особа ;) мързелива жена отива при мързелив мъж :)