17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде махайте я тази котка от главните си заглавия ...Цяла седмица се излежава в този скапана розова страница на #URBN....не виждате ,че ли не ви се получава с тези напъни да си запълвате сайта... Същото е и с "ЛАЙФ"-а и ..."Impressio".... Скапахте го този сайт и ...това е !

Антипатията към котки е психическо заболяване - доказвано нееднократно при независими едно от друго изследвания. Мразителите на котки са мизантропи с големи патологии, опасни за обществото. Излишна брънка в човечеството сте.

Кучкотека и във вашия квартал. Бързо и лесно оттърваване от кучки.

Леле колко интересно! УАУ!! Място за идиоти! А бабите, дядовцитр, сираците и други ХОРА, нека обикалят улиците гладни и боси!! Болно общество!! По-важно е простите кифли да си правят ПР на евтината идея!!

да ни е крив светът и да престанем да се радваме на малките неща. споменатото с толкова патос не е ли работа на държавните социални служби?

За котките също има организации, които се занимават с проблемите им. Ако те не си вършат работата не означава че ги няма...

Какво Осиновяване ?? Аман от Олигофрени. Просто си Купуваш котка или Хващаш жива котка която се разхожда по улицата без стопанин и я слагаш до къщата ти да гони мишките. Но всъщност, може би Кучетата хващат повече мишки,. По време на ВОЙНА са ползвали кучета за да и убиват разхождащи се около бойното поле, плъхове. Има снимки от Първата Световва война, как стотици плъхове , които нападали войниците , са убивани от кучета. И най- хубави са котките в един цвят- само бяло, само оранжево, само бежево. Другите са като циганите- шарени.

Аз съм против кастрирането на котки, но за съжаление в Пловдив това е масова практика.

А какво да кажем за някои собственици, дето само ги развъждат и на година по едно две котило бълват, било то да продават породисти котета, било то просто за спорта и да ги изхвърлят на улицата... Освен това не са малко случаите на скочили от тераса или избягали домашни котки като са разгонени. Кастрирането спестява маркирането, реването и опасните акробатики.

Докато има такива като теб, котките ще заемат все по-централно място в новините. Просто жалко за бедстващите животинки, спасение за тях вече няма. Доброволците /спасители и кастратори/ са пълни догоре. България е единствената страна без закони, пълна с допотопни простаци развъждачи - КАТО ТЕБ!!!. Котките са повече от хората. КАСТРИРАЙТЕ СИ ЖИВОТНИТЕ бе, мама му стара, а ако копнееш за бебенца, осиновявай! Има хиляди. И всяка година двойно на предишната. НЯМА ВЕЧЕ КОЙ ДА ТИ ВЗЕМЕ КОТЕТАТА, а на улицата са обречени. По дворовете е същото като на улицата с малка отсрочка. И пак същия край.

Тва е много яко - частен зоокът. И аз имам зоокът в къщи, ама няма как да пусна гости, кучката не дава. Веднъж една откачена котка си остави трите и котетата да ги гледам. И двете ми други котки станаха пет... Мишоците само не ги долюбваме.

Браво. Все още има добри хора.

Галин е точно копие на моя Лайън. Лайън не пропусъ възможност да се погали. Целата махала го знае, храни го и е любимец на сички, толко е гален и мазен, ходеща магия просто, с тея големи зелени очи, те хипнотизира и нема оттърване. Не можем да му направим диета, щото е толко популярен, че си намира мишка или кой да му дава храна, и се изхитрява. Ветеринаря казва, съспивате му здравето. Викъм, нема оправия, ние му свалиме дажбата и той отива и съседите, или носи цели две мишки и демонстративно си ги излапва пред нас, и маха опашка, демек, ха сега де. Огромен, дебел, космат, обожаван и магичен котарак со зелени огромни очи и мустаки на чорбаджия. Нищо го не смущава. Вее опашка и си праи кото си знае.

и на техните любимци.

В Петербург има 2 такива "контактни зоопарка" за котета. Направени в жилищно сгради, апартаменти са много големи - има екип от служители и волонтери които почестват и се грежат. За да попаднеш там - трябва да се запишеш предварително - имаш право 1 час да галиш пухкавки писанки . Пускат по 10 посетителя на 1 час - за да не се стресират животни. Възрастни могат да изчакат в кафенето направено в една от стаите и да купат сувенир. Печалба е за поддръжка на начинанието. Чисто , не мирише , децата в възторг. Синът ми иска отново да отидем там. котки също взети от улица, обезпаразитени и нахранени. Браво на тези млади хора. Хем показват бизнес -интуиция, хем помагат на животни.

ужас, колко грешки, извинявам се - писах на коляно :)

Подкрепям текиви инициативи. Не само котки, ами и кучета, кученца, фтички, мишленца, зайчета, каквото там се намира, нека децата си играет с животинки. По-добре с животинки, отколкото по цоциалните мрежи с пидераЗи и педофили. Зайче сме гледали, но зайците са чуФствителни, искът доста грижи. Иначе са милички и ноо галенки. Зайче, е най-добре са малки деца. Нашето стана 8 кила оромен заек, накрая на село го заколиха и го изядаха, че беше надебелел, не можеше да ходи. Папагали сме гледале, бели мишки, хамстерчета, за децата е добре. Толкова игри, нема нужда от телафони и педофили. До нас има природен резерват, има и диви животинки, и тех храним, особено през зимата, не хвърлем кухненските отпадъци, редовно им давъм зеленчуци, изрезки от зеленчуци, стар леП, зрънца, продавът се зрънца, по-лошо качество от пшеница, други зърнени култури, които не ставът за човека, са ефтини, копуваме ги на едро, едно чувале 20 кила, и цела зима храним Фтички, сърнички, лисички, зайоФци диви, има едни коне до нас .... Селенчета сме си ние, обичеме животинки, това е удоволствие за нас.

Бива ги мацките. И двукраките и четирикраките.....

Дирниците пак трият коментари! С какво ви попречи бе, дирници, коментарът ми, че съм си прибрала бездомно животинче, след като е починала 19-годишната ми Божанка?! Ааа, и забравих да напиша, че и нея бях прибрала от улицата! Очевидно е, че не всички ще хукнат да си вземат котета от коткотеката, защото на улицата има много и бездруго - всяко едно от тях заслужава да получи шанс и аз съм дала на още едно такъв! Това ли е престъпното за вас!? Но, може би ще оставите коментар за такива изверги, които отсичат лапичките им или ги тровят?! Кой ви знае, и вие сте една пасмина...

Фъргам пайджина по писанки

Всяка седмица ли ще ни се притопля тази “новина” ???

Сузи прилича много на моята починала на 19 години Божанка. Много дълго време търсих такова коте, което да ми замени любимата Божанка и като не намерих, прибрах от улицата друго бездомниче. Тя е беличка, маскирана като пиратка, с черна "превръзка" на едното оченце и черна опашка. Обезпаразитихме я, кастрирахме я, ваксинирахме я и сега си е наше момиченце. Започна да свиква с нас и ние с нея... Хубаво нещо е котето у дома, внася живец, уют, топлина....

"кастрирахме я" , "и сега си е наше момиченце"

Да, точно така! Живея на последния, подпокривен етаж и две котета, разгонени, избягаха да търсят партньори по покрива. Намериха си... смъртта, а за мен остана ужасът. Оттогава съм си обещала - няма да допусна да умират по този начин. По-добре кастрирано, но живо.

Кастрирай, но си пази котката! Нашата кастрирана пак падна и изчезна. А отдолу остана кръвта..... ОБЕЗОПАСЯВАЙТЕ или не ги пускайте да припарят до прозорец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Падат като фръкне муха, птица - имат си инстинкт при който зрението става тунеловидно, светът изчезва, остава само целта... И се хвърлят без мисъл. НЕ ГИ ДОПУСКАЙ НА ПРОЗОРЕЦ, питай който искаш ветеринар - падат непрекъснато и без значение дали са кастрирани.!

Жени без работа и сериозни ангажименти , като деца например...........

Айде пак тази простотия, че щом обичаш животните и осиновяваш улично животно, значи нямаш работа и нямаш деца. Ами повечето хора, които осиновяват, си имат и работа и деца! Стига с тея глупости!

Значи имаш ли дете, край - света спира, земята не се върти, други същества на планетата не съществуват .... Прекалявате. Ужасно много хора имат и деца и животни, та и по повече и от двете и живеят прекрасно, не с епревземат, колко им е тежко и т.н.

Много са сладки котките, но предпочитам място, където мога да си наема подходяща партньорка спряма моите изисквания и бюджет за определоно време, вместо да осиновявам котка.

Има такива, какъв ти е проблема?

Ами той сам си каза: изисквания и бюджет. Явно някой от тия критерии не отговаря на предлагането...

stankow

Ами дано е успешно бизнес начинанието. Макар че ми се свива сърцето. Тук не е Ню-Йорк, за да продаваш услуги на екстравагантни чудаци.

не "екстравагантни чудаци" ами "психясали и свободясали извратеняци"

Чудаци и извратеняци са хората, които обичат животните, така ли? Или тези, на които им е приятно да се порадват на една пухкава мъркаща котка?

снощи съм забравил джама отворен и мойта ми домъкнала сабаале в стаята една лястовица. Сложила ми я до чехлите- седи и чака да се събудя Неква сибирска порода е, цялата е кат къделя

удари я с вестник да не се учи да носи мърша вкъщи

Това е подарак бе. Котето изразева признателноЗ и либоФ. Мойто редовно носи мишоци в къщи, и ние какво ,да го утрепем ли. Сека седмица по 2-3 мишока носи, нашия е ловец, лови ги на шега. Ей тека, в градината, от цветната леха, и домъкне още некое мишле. И ги хръска пред нас, крънчи и сауер. Откъсне му главъта, сдъФчи я замислено, и си поиграе с мишлето, след 15 минути, откъсне лапките, похруска. .... Мухи лови, Фтички.... не пропуще. При нас има изобилие, никога не е оставен гладен. Ей тека излезне да се изпикае, и домъкне некоя закусчица.

А цените и пакетите ми харесат най-много .

ще имат проблем с данъчните с тези консумации дето не се плащат . и евентуално с ХЕИ ако са регистрирани като заведение с консумация

един приятел се прави така на хитър като казва че заведението му е само за партита и за приятели и го яде

Много са сладки! Обожавам котки!

голема лигня, големо чудо

Това не ти е чалготеката.

ша повърна

Спри да къркаш от сутринта.

Ами хайде повръщай най-сетне, че да ти олекне!

ЖИТЕЙСКО ПРАВИЛО!

Нямам думи! Това са толкова любящи същества и толкова мъдри. Благодаря на на бог природа и на нейно величество съдбата, че има такива хора и че имат желанието и силите да направят това.Смятам, че трябва да се популяризира непрекъснато.

Подкрепям инициативата. Много обичам котки и кучета. Преди години имах и котка и куче. Кучето ми почина на 21 години, а котката ми на 14 години и много трудно се разделих с тях и затова сега нямам. Храня котките пред блока. През 1981 г. посетих Рим. В края на града има нещо подобно, но за много котки. По всяко време може да посетиш котараните и може да им занесеш храна. Много бях изненадана тогава, защото попитах дали не се страхуват, че недобросъвестни хора могат да ги отровят. Италиянците нямат да направят това, а чужденците може би - беше отговора.

stankow

Тъй, тъй - а българите - сигурно. Те българите само това им дай - да ходят до италия, за да отровят котките на италианците. Унтерменши един вид !

Скрий се бе, льольо залюхав, станкоу ли си , какъв си там. Точно преде две седмици поредният БЪЛГАРИН отряза с брадва лапичката на коте, сигурно е последовател на оня БЪЛГАРИН, който отряза с трион лапите на куче, ама вечно отнякъде изпълзявате такива гниди да лъжете и мажете как не сме били такива, че да не си личите какви сте.

ша повърна !

Еми на 3 -та ракия си вече , а сутринта беше махмурлия .

Ами давай. Ще се радваме да излезне нещо смислено и от теб, най-сетне.