Коя е Елеонора и коя - Аня: открийте разликите

И двете актриси са в полет – едната у нас, другата на Острова, Нори е Лулу, а колежката й направи фурор с „Дамски гамбит"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ви чете човек злобните коментари, няма какво да се чуди, че държавата е на този хал-напуснете вие, селяни!

Именно четейки бекграунда, всяка една от тях може да се сравни с още 1000 други. В общи линии и аз така мога да се сравня с Брат Пит, но не съм актор и изобщо не си приличаме, иначе останалото досущ същото.

Омръзна ми българските пишман театрали да бъдт сравнявани с Холивуд. Блатечки приличал на Джерард Бътлър, Елеонора, която чувам за първи път приличала на Аня, Аскеер бък бил българския Оскар. Толкова сме оригинални и талантливи, че единственото, което може да направим е да се сравняваме с чуждите звезди.

Прави впечатление, че коментиращите рядко четат - гледат картини, заглавие и после се изказват неадекватно - точно в статията пише кой какъв бекграунд има, а се твърди че не били представени равностойно, о, свещена простотия!

_stankow

Неравностойно представяне. Несправедливо към нашето момиче. Другата не е по-добра. Да не говорим, че няма никакво образование ! Средно дори няма завършено. Ама нали е чужденка - значи, нали, такова ... И не е по-красива, просто повече грим. Расизъм браточка. Щом си от Балканите - значи си пет етажа надолу ...

По-добра е, в пъти по-добра. И двете съм гледал. Няма място за сравнение. И какво като Аня няма образование, има талант, което е много по-важно.

Всъщност Нашата Елеонора прилича много повече на Натали Дормър. Много повече отколкото на Аня.

По-скоро на Amy Smart

Много свежа статия, и двете са толкова прекрасни! Нещо различно от досадния ежедневен поток от новини за измислени герои

Аня е по-хубавата. Goddess.

Жените се различават само по градинките на хълмчето. На всички естествения им хабитат е кухнята, а в друга среда не се адаптират.

Май си се държал дълго време да полите на майка си и си надничал ?? :)))))

150%