Коментари - Коя е Халина Хътчинс – жената, чийто живот бе отнет от Алек Болдуин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пистолет реквизит но с мощта на боен? много здрава пластмаса правят китайците !!

Халина е Галина или Галя..

Това си е убийство, от където и да го погледнеш! За какъв инцидент говорите? Игра на "руска рулетка", може би?!?

Най-вероятно не му е пуснала на Болдуин и за това я е застрелял.

незнам с един куршум и двамата има нещо гнило красива жена и двама мъже

Това НЕ може да стане СЛУЧАЙНО... Кой е сложил ИСТИНСКИ патрони в пистолета ???

отнет от Алек Болдуин....Ами, НЕ, отнет от този, който отговаря за пиротехниката, реквизита и специалните ефекти на снимачната площадка!

О неразумни юроде поради что се срамиш да се наречеш …

Редакторите, намирам за крайно неуместно да публикувате новина за нечия смърт в рубриката "Life". Опомнете се.

Алек направо я е зачеркнал за професията !

Отдавна така наречената "американска мечта" е просто един пистолет. Вече не съществува филм, в който героите правят нещо градивно и никога не използват пистолет. Не искам да гледам повече нито стрелба, нито пък извратените идеи на някого за откачена мотивация/изнудване.

Винаги можеш да минеш на турски серилаи

Брандън Лий загина на снимачната площадка по абсолютно същия начин при снимките на "Гарванът". Алек Болдуин не е виновен за смъртта ѝ, виновен е този, който отговаря за реквизита. Жалко за жената, млада и животът и кариерата ѝ са били пред нея.

Много подобен случай, вярно! Но тепърва ще се изясни какво точно е станало сега, при Брандън Лий е имало заседнал куршум в дулото на револвера (да, ползвали се истински а не реквизитен) след като преди това са пробвали различни вид халосни, или по-скоро истински на които е махнат част от барута но все пак достатъчно да отдели куршума от гилзата, и така остава в дулото. За сцената решават да ползват нормални халосни които реално нямат куршум, но създават достатъчно сила да изстрелят заседналия от дулото.. Сто процентова грешка на реквизиторите които би трябвало да са били сертифицирани за работа са оръжия, но не са проверили и почистили правилно револвера. А за конспиративните теоретици ще кажа че имало и други много подобни случаи като на Брандън Лий, и точно със стари заседнали куршуми или отломки в дулата които не са били почистени, и халосните после ги изстрелват, но просто не се е стигало до фатални инциденти като при него..

Не е редно да се каже, че животът е отнел Алек Болдуин. Най вероятно виновен е този, който отговаря за реквизита.

Истински патрони вместо халосни? Някой ги е сложил там.

Не знаеш къде ще се покаже дяволът.

Има една приказка, че празна пушка един път гърми.

За да гръмнеш двама, дори и случайно, трябва да се прицелиш-, поне във втория.

Случва се за съжаление.

Навремето синът на Брус Лий - Брандън беше убит по подобен глупав начин... на снимките на "Непоколебимите" в България също загина каскадьор при фалшива експлозия... с тия неща много трябва да се внимава, колкото и да са бутафорни... :(

Няма ''глупаво'' и ''умно'' убийство. Има предумишлено и непредумишлено убийство. Алек ще трябва да се бръкне дълбоко за добър адвокат, защото така ''случайно'' да гръмнеш 3 човека....Много съмнително.

Защо Алек Болдуин да се бърка и защо изобщо да е виновен? Виновен е този, който е подготвил реквизита и му го е дал в ръцете.

А случайно деяние няма ли?

Тези изперкалите пак се изпотрепаха. Какво е това "реквизитно оръжие", което може да стреля с бойни патрони ?? Откъде са се взели тези бойни патрони, кой ги е заредил ? Ако са били халосни, какви са тези "шрапнели", дето ще убият човек ? От какво разстояние ? Ако изстрелите са били по сценарий, как така са поразени двама души ? Има ранен още един човек - режисьорът на филма - Джоел Соуза. Значи "героят" стреля в един човек, той пада, крещи, и вместо да захвърли оръжието, той произвежда още един изстрел ? И с реквизитно оръжие, с два изстрела, поразява двама души ? Два изстрела ли са били, или целият пълнител (барбан) ? Ако е стрелял по сценарий, защо не е поразен неговият партньор в снимките ? Къде стои режисьорът, къде стои операторът по време на снимките - ами зад гърба на стрелеца, за да не са в кадър. Значи се е обърнал и е насочил оръжието ? Изобщо - много въпроси. Чакаме отговорите.

Не си в час хич. По-добре не давай акъл кой къде стоял по време на снимки.

_stankow

С удоволствие ще чуем и вашата версия ! При това аз само задавам въпроси, а вие се изцепвате, че сте "в час". Да чуем !

Не, не задаваш въпроси. Писал си отговори, но не си в час как се снима, нито кой къде стои по време на снимките. По-долу е обяснено. Повече чети, по-малко пиши. Никой не стреля с истински патрони по време на снимки. Много рядко се стреля с халосни. Обикновено се стреля с вата, за да има откат и пламък при изстрела. Което обаче също може да е смъртоносно при определени условия. Има дузина начини на да убиеш човек със стрелба, без пистолетът изобщо да е зареден с патрон. Поинтересувай се, почети. Брандън Лий, например, загина при стрелба БЕЗ патрони.

станков е протестърски трол. Помня го от постовете му от миналото лято!

Разправяше че те е опънал на поляната на село верно ли е ма ?

"Значи "героят" стреля в един човек, той пада, крещи, и вместо да захвърли оръжието, той произвежда още един изстрел ?" === Елементарно, Уотсън - когато простреляш един човек ПО СЦЕНАРИЙ, той пада и крещи, пак ПО СЦЕНАРИЙ. В такъв случай актьорът няма как да разбере, че в действителност е прострелял някого на момента. Да ти се обяснява ли още?

По сценарий застрелват оператора? И режисьора? Абе ти да не си от ДеБъ?

Ти виждал ли си изстрел на живо и как попада в човек,бога ми вярвай че никакъв актьор не може да го изиграе,куршумът е преминал през операторката и е спрял в човекът зад нея.

Режисьорът е искал да използва много ефектен похват в близък план изстрел/и срещу камерата. Буквално в оператора. Въздействието върху зрителя е завладяващо. Най вероятно режисьора е бил до нея или зад нея за да наблюдава през камерата. Най-вероятно е един изстрел с входно-изходна рана който поразява и двамата.

Еми писнало му е да вика първи дубъл 256 дубъл и я гръмнал.

викала слабо

Чета коментарите и си мисля: "Много хубава държава имаме, но много прост народ живее в нея!"

Чета новините и си мисля - каква велика страна беше Америка, пример за подражание, а докъде падна ...

Америка не е страна, а континент.

държавата е отвратителна, може би говориш за страната?

Типична физиономия на укроблядка. Кой знае с какво е ядосала Алек за да стигне до там, че да я гръмне. Според мен е имало защо. Алек е изключително уравновесен и толерантен човек. Да го извадиш от равновение, наистина се иска да си голям боклук.

Извинявай да те питам ти прочете ли въобще статията,той я е гръмнал случайно с реквизитен пистолет по време на снимки,няма никаква умисъл или нещо подобно,и как успя да ти ги роди главата подобни глупости?

Естествено че ще каже случайно. Така го е подучил адвокатът му. Но много интресно как случайно можеш да произведеш 4 изстрела, с които да уличиш двама души ?

Ти откъде знаеш че няма умисъл. Да не си в главата на Алекс?

Панов ти знаеш ли колко бързо се произвеждат 4 изстрела,особенно ако знаеш че пистолетът е реквизит и нищо не би трябвало да се случи освен да възпроизведе звук за целите на заснемане на сцената.Него оправдавам за случилото се ,но тезите които излагате за случилото се са абсурдни!

Алек Болдуин освен актьор във филма си е и продуцент. Може би не му е харесало как режисьорът и операторката интерпретират филма му. Затова ги е застрелял. Всъщност режисьорът е още жив, но бере душа в реанимацията.

Ким Бесинджър е пребиваше от бой,да не говориме, че момиченцето му го беше извадила на запис от телефона как е заплашваше че ще е пребие!

За съжаление си много прав,името и е Калина и да си смениш името и фамилията а и да си от джендърските общности не говори според мен добро за този човек,една украинка по малко,а има и една поговорка откъдето е минала украинка неоправен мъж не е останал,сещайте се,триъгълник май.

Името й е Галина и е украински парцал. Защо спестявате подробностите.

Естествено щом е от източна европа значи курва, проститутка и/или парцал.

Всъщност в украинския език има междинен звук между г и х Звучи като р което се опитвате да кажете не с върха на езикз а с гърлото

била е лезбийка и са я очистили :)

Така сте го написали, все едно нарочно го е направил.

Пред заплахата от корейското кино в Холивуд стигат до крайности

Кой квото иска да ми говори,това е умишлено убийство.Тя е иператорка,която снима!От какъв зор тоя кретен стреля срещу операторката и режисьора,които не са участници в сцената?

Никога ли не си гледал филм с насочено в камерата оръжие, преден план? Въпросът е с какво и защо е бил зареден пистолетът.

Това става с наслагване на лентата,не е задължително да се стреля директно срещу камерата!

Значи и простреляният режисьор е виновен, ако не работи с наслагване. :)

Чочко това усложнява инцидента става стрелба с 2 куршума,абсолютно преднамерени!Може да става дума и за любовен триъгълник,трябва да има разследване!

Тук си стискаме ръцете и следим разследващите какво ще извадят като факти. Жалко и за жената и за режисьора и за Алек.

Е най-после да ти дам+...:) Жив и здрав!

Явно никога не си виждал как се снима филм. Режисьорът типично стои много близо до/зад оператора, за да наблюдава действието от гледната точка на камерата. Ако сцената е включвала бърза стрелба в посока на камерата, а пистолетът не е бил проверен, няма нищо странно, че точно тези двамата са пострадали.

Аааа та викаш с един куршум 2 заека,така да бъде режисьоре...:)

А за Каролев що сте СПРЕЛИ КОМЕНТАРИТЕ,ммм?Щото много любов има за него,нали??Само като видим у ФесО и Инстаграм кои го хвалят и съжаляват НИ СТАВА ЯСНО!!!

каролеф късно пукна гадат

обаче кви лустросани тексчета пускат дира слет тях тича до роднините да искат пари...мноо са гнуЗни а има и дебилни тексчета без коменти че става ясно и на умрелите колко са долнопробни!

Кинематографист на български език наричаме оператор.

А кога си е сменила името? Щото Халина Хътчинс не ми се връзва с "родена през 1979 г. в Украйна, но заради баща си, който е военен, израства в съветска военна база, разположена в Арктическия кръг, заобиколена от ядрени подводници. В биографията ѝ се посочва, че се е дипломирала в Киевския национален университет със специалност "Международна журналистика""

Може да си го е сменила, когато се е омъжила или да не си го е променила , когато съответно се е развела..Вместо да питаш във форума, порови се в Гугъл - там може да пише. И ако пише , че си го е сменила , за да звучи англоезично, тогава може да започнеш да плюеш по нея официалво. Но ще е проява на лош вкус

Г се произнася Х. Във влака на границата украинските митничари при проверка на български паспорти казаха "балхаръй". :)

Ми бате украинка е, там за да се правят, че не говорят руски произнасят някои букви различно. Примерно "г" е нещо като х, ама по-твърдо. Принципно никой руснак няма да и каже Кхалина и вероятно в съветския съюз са и викали Галина, ама какво значение има това, тя се е чувствала Кхалина и толкова.....

Най ще да е била Галина, след като е от укрите, пък после нещо се е засрамила от произхода си. Питам една укра тука у Германия, студент го дава, абе ти говориш ли руски. Той ме вика не. Викам му, е как не, да не си бандеровец му викам. Тука мустакатия навремето е искал да ползва бандеровци да изтреби и укри и руснаци.

Да прав си за плановете на мустакатия за изтребване и на украинци и руснаци а движението се е наричало пан от полски защото бандеровците и днес не се смятат за украинци а за някогашни наследници на велика Полша,та тези са били по кръвожадни от СС,заедно с прибалтийските главорези та по време на тази война е било ужас та и след войната,1954г.е убит от литовски националисти на мой познат руснак баща му там,та така,лиши хора колкото щеш.

Така е било по сценарий...ковбойщина батче

Жалко.

Тя, и режисьора не са имали зелен сертификат !!! И .......

А радев невнятника , кога ще се гътне

първо си ти наред, гербаджийски плъх такъв

цял свят ненавижда чорапа не само от герп

Само не разбраш защо е класифициран като нщастен случай: защото е Алек Болдуин ли?

Защото пистолетът е реквизит с (предполагаемо) халосни патрони.

Не изключва предумишлено убийство. С хаосни патрони от разстояние по-малко от 30 cm може да убиеш човек. Това е известно. Ти какви мислиш посещават този сайт? Дебили ли? Е, не само.

Ще е интересно да се научат подробностите как е стрелял по оператора и режисьора, защото и режисьора е бил ранен и в момента е в болница.

Реквизитните пистолети не са пригодени да стрелят с бойни патрони. Има нещо гнило.

Реквизитите пистолети изобщо немогат да стрелят с бойни патрони,при тях има една муфа която разпръсква газовете извън дулото,тук има много гнило не малко гнило а много,дано да не е измислил някои болен мозък това нещастие за реклама по пряк или косвен начин.

Много лошо заглавие сте дали на тази статия.

Горкият Алек, ще бъде заклеймен до живот за това, че някой друг не си е свършил работата.