Козметична процедура "обезобразила" Линда Еванджелиста

"Станах, както медиите описаха, "неузнаваема", споделя тя в Инстаграм със своите 900 хиляди последователи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да стане модел за едри жени,вместо да се оплаква,и за тях се шият модни дрехи.

"няма нито един дебел концлагерист" - проверено в практиката

Гледах и актуални снимки. Просто е НАДЕБЕЛЯЛА.... Което, по моя скромен опит, се причинява само от храна. Не зная някоя козметична процедура да е отменила действието на Закона за енергийния баланс. И добре, дори да е напълняла и да не е с предишните си манекенски размери - какъв и къде е проблема? Освен в нейната глава - на друго място не виждам проблем. Прехвърлила 55, понапълняла... драми световни...

Дамата е написала и за каква процедура става въпрос. Та cool-sculpting или крио-липолизата, замразява мастните клетки (буквално) с надеждата да се откъснат от тъканта и организма да си ги отведе по естествен начин извън тялото (с поемане на голямо количество течности разбира се). Проблемите при процедурата са, че при дадени пациенти се образуват мастни депа (буквално топки/бучки), които не се изхвърлят от организма, а изхлеждат като тумори по тялото. Баба казваше: “Това, което човек сам си причини и бог не може да му го направи.” Та така. Модел, перфектно тяло и на стари години се съсипваш в желанието си да запазиш младостта по неестествени начини. Тъжно.

Толкова ли е лошо да остарее човек? Всички остаряват и си заминаваме на някъде. Направи го с достойнство

Тази беше се иаказала че за по малко от 10,000 долара не ставала от леглото и че ако не била толкова красива щяла да стане учителка...много шум се вдигна тогава...ето Господ и давяа възмойност сега....да поучителства. Тя Вселената чува всичко като пожелание....

Колелото на живота се върти

много интересна физиономия...индивидуална...по мое мнение пак е интересна

Ам кат та марзи ма тъй шай то.

Супер красавица!

Тия козметични процедури са доста ДОХОДОНОСЕН бизнес със Съмнителни резултати... И затова има всякакви мошеници, които предлагат поставяне на силикон и коса... Питай ги тия, които са си сложили Силикон или коса, КАК върви личния им живот след това, след 5 години... Имат ли нормално семейство, или са се РАЗБОЛЯЛИ заради тоя силикон ?? Тия доктори взимат по 10-20 хиляди долара.. А един надут сутиен или една перука( сноп коса ) струват 200 лева...И обикновено, след една операция, идват- втора и трета... Доста ДОХОДОНОСЕН бизнес със Съмнителни резултати. В Турция, ядяли някакви лайна, за да им расте косата и мъжете ставали на педдерази...И затова са направили и Истанбулска конвенция за педрази..

Тя тая по-кофти от наште долнопробни курви... това ли е световния критерий за красота бе? Явно затова всички по света ни завиждат и искат да ни довършат.... да се докопат и до мацките ни без пари. А пък с времето всички световни модели се окепазяват да не можеш да ги гледаш вместо да остареят с достойнство. Ама то наркотици, алкохол, пиене и секс не прощават!

супермоделите, а беше супермоделът на 90-те. И до днес не е достигнато нивото на Линда, Клаудия и Сидни от всички възползвали се от званието супермодел, което си остава реално само за тях трите! Жалко за нея....

+ Наоми

защото е в депресия, а не обратното.аз напълнях с 20 кг за 6 месеца, когато ми спря цикъла, а изобщо не бях променила начина си на хранене и движение.направих хормонални изследвания и лекаря съвсем честно ми нарисува как ще изглежда обмяната на веществата ми от тук нататък и ми каза да изхвърля старите дрехи, за да не ме депресират и да си купя големи размери.хората са много лоши - никой от познатите ми не пропускаше да ми натяква, въпреки, че някои от тях са с окапали коси и липсващи зъби. луда работа!близките ме обичат все така, а и нямам здравословни проблеми. приех се такава, каквато съм и дори не мисля за тези неща.

Браво на Вас! Желая ви здраве и щастие!!

Значи си станала ялова свиня за 6 месеца от еблива сърна! Евала, машалла, заший си путката, та да се знае!!!

Na 67 godini sam i se chuvstvam dobre. Mnogo e trudno za jeni kato neia da priemat ostariavaneto. Sama triabva da se adaptira.

Тази процедура се нарича криолиполиза и се прилага широко в козметичите салони у нас, но не върху лицето, а по части от тялото. Еванджелиста изглежда напълняла навсякъде, а не в определена област, където е била процедурата.

Била е хубава жена, ама по ала да остарява и решила да се тунингова. Уви, неуспешно. После се е отчаяла и се е за пуснала. Пък и сигурно вече изпитва панически ужас от козметични процедури за подмладяване.

И ти ли правиш процедури? Ако изглеждаш така, както и звучиш, имаш много големи нужди.