Крадецът вика дръжте крадеца - Нова албанска атака срещу българската музика

Песента "Plan B" - колаборация между Torino & Pashata и Камелия бе премахната от YouTube след неправомерно подвигнати обвинения от страна на албански музикални дистрибутори

Обратно в новината

Коментари - Крадецът вика дръжте крадеца - Нова албанска атака срещу българската музика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна песен , стига да имаш здрави нерви ! Най-много ми хареса онзи момент с : " Хабиби , ХАбиби - Жотем .." ,Авторът явно е искал да подсили усещането че лирическият герой е широко скроени и че любовта излиза отвъд границите на ЕС и Шенген и НАТО ?!

Не, бе! Те в гетата на Париж така си се обичат.

Това нещо , на което му викат песен и се карат за някакви права , си е истинско мъчение ЦЕЛИ 3:23 мин. ! Спокойно могат да я ползват за изтръгване на признания в милицията !

другия крачол.

Ситуацията просто отразява реалността, че в България авторските права се нямат за нищо. Като са взаимствали, защо не са закупили официалните права на ритъма? Албанците едва ли биха взели скъпо. Навремето 90% от чалгата се крадеше от Сърбия и Гърция, но там май имаше някакви договорки. Иначе съм голям фен на Камелия, но този нос в стил Майкъл Джексън, който си сложиха всички чалга певици, не е в мой стил. Но какво пък съм постигнал аз, че да търся кусури на другите хора ?

Торино, паша и has been..

Кючекчиите крадат един от друг

Некадърници , и музика нямате. Албанците виновни че алчността ви е по-голяма от таланта.

Дори не знам защо се зачетох, но по средата си дадох сметка, че ще спра, защото идея си нямам кои са тия хора, каква музика правят и защо са ми световно неизвестни на мен. Виж, обаче в Албания, явно ги знаят ....

50 човека го харесали и вече е хит.

Какъв хит, колко са го чували? Да не са крали.

Защо се дава гласност на такава помия?!

Защото държавата е помиярска приятелю и ние сме виновни, че търпим всичко това.

Не само българите го харесват! Току що от Виенската филхармония съобщиха, че са анулирали всички концерти с музика на Бетовен, Брамс, Шостакович и т.н. некадърници в следващия си сезон и ще изпълняват само музика на новата колаборация. И също ще заменят Щраус в традиционния новогодишен концерт като аристократите вместо смокинги щели да идват по розови прашки.

Чалгия, цици и разврат на макс

Ако бяхме във времената на Соломон и т.н. българска група и албанците щяха по соломоновски да ги пратят на доживотен робски труд и да спасят обществото от тях.

Само Камелия става за нещо...по-така...

УЖАС!

Чалга сапунка! Пуснах сълза

"...доказвайки за пореден път, че е едно от най-харесваните български парчета до момента." Ако това е твърдение е вярно, приказката за 80те % може да не е чак толкова преувеличена.

хахахахахахх мани, докато не изчезне дядото педал митко пайнера и не се затрие ПЛАНЕТА ТВ и всякаква такава сган, няма да се оправим. Преди НГ ме бяха питали дали ще има хубаво парти някъде из някой град.. ама нейсе, само милковци, гергани мергани.. ковра до ковра намазани пищят на умряло.. викам нема уе чувек, само проста пиянска сган, слушат чалгий и хвърлят салфетки, мислейки ги за пари ахахахахАХХАХАХХА

На кой му пука , ха ха !

Латино-регетон .... абе говньо.... кажи си го, че е жива циганска чалга, смотльо...

10 секунди и от телефона ми започна да излиза пяна. Не му понася такова "изкуство"

Майчице мила....И това го наричате изкуство? Цигари, алкохол, големи гърди...Колата също не липсва... Безвкусица, братя му казвам аз. Дрогирана работа....

Нелепите типчета, които искали да са рапари, ма станали чалгари, с прякори на нашенски бандити не били изплагиатствали, били "взаимствали" и направили дует с дъртата вулгарна пастърметина . ЕБати трагедията човека :))))

Ех защо не мога 10 плюса да дам!

Не е атака, а хората си търсят оправата. Чух албанската песен още като излезе българската. И за глух ще стане ясно, че мелодията е изплагиатствана.

"Песента "Plan B" - колаборация между..." Малий, ква хубава българска дума - "колаборация"?! И-Д-И-О-Т-И!!!

Искаш паликлечка ли да кажа на кибрита? Аман от идиоти наистина. Езикът е жива материя и се развива, get it!

Ето още една цент-подлога изплува

Наистина аман от ИДИОТИ - като твоя милост! "сътрудничество" - по-трудно ли го произнасяш, тъпако?! А знаеш ли как е "кибрит" на немски?!