Коментари - Кралица Елизабет II знаела, че ѝ остава малко време и била благодарна за всеки час | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали Сатаната и е дал конь да язди и в Ада? Много народ е изтрепан заради този маскарад, наречен кралска сенейство.Милиони хора в англо-краварските колонии не са дочаквали и 30 годишна възраст, а са умирали като мухи в глад, мизерия и робство . Само и заради убийството на Даяна,където със сигурност има пръст , дъртият Рептил трябва да се пържи във вечни мъки в Преизподнята .

Що , той не е ли?

Е, че откъде пък е знаела? Да не е получавала някаква тайна информация от отвъдното?

Крайно време е нашите медии да дадат по-точна и всеобхватна информация по часове за последната една година от живота на кралицата. А така си стоим в абсолютно неведение.

... и се терзаем, и не можем да спим ...

Бреййййййййй, тя много умна тази жена бе! на 96 И знаела че всеки момент може да умре... ееее ами дайте и НОБЕЛ бе, жена на столетието пращяшта от мозък и капацитет! Знаят ли нашите баби на по 95 че утре може и да ги няма, веднага да се направи една кампания за милиони за да бъдат осведомени!

Можеше още да си поживее, ама и на Чарлз му се работеше крал.

на тия години трябва да си луд, за да не знаеш че ти остава малко време ....

Те, някои хора затова достигат надпределна възраст, защото от 80 г. нагоре се чувстват любими деца на Бога, и пощадени. И не се замислят ден за ден кога ще умрат, защото това е разковничето да живеят, да им е приятен живота и да живеят още и още... Всеки ден благодарност и това е. И Стоянка Мутафова беше казала на дъщеря си чак при последното влизане в болница : Да знаеш, че аз ще умра. Не ги отписвайте преди това само заради възрастта, докато се чувстват добре.

Загубата на обичаната от народа кралица е непреодолима.

Много важна информация сега ще има безкрайно време да си отдъхне в гробито

Пукна тоя сатанински гущер, отиде си при стопанина, а тук джурналята продължават да смърдят по поръчка.

колко дяволи са писали плюсчета.

На нея са и направили евтаназия, тя затова отива в това имение преди да умре.

Като нищо... Защо като се е влошила не са я приели в болница за лечение. Просто е оставена да умре, както тя си е решила. Нищо чудно, да е асистирано...